Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר אוטומת(ט), גיר ידני, גיר רובוטי.. את מי זה מעניין בכלל כשרנו החליטו לחסוך בעלויות ולשים בדגמים החדשים שלהם סמלים ממפעל המשאיות שלהם?

ראיתי היום פלואנס חדשה מגיעה מולי וזה נראה מגוחך, כאילו לרכב יש חסך במשהו וסמל גדול זה הפיצוי..

מצד שני, הפלוס להיות בעלים של אחת זה לא לראות את הסמל המכוער הזה מגיע מולך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכל המתלוננים על הגיר האוט' ולא ידני, זה מעצבן אתכם?!

אותי מעצבן שההגה מתוגבר, אין כמו הגה מכאני ללא תגבור, הכי משדר שיש!

אותי מעצבן הבלמים המתוגברים, אין כמו להשקיע את כל כולי בבלימה טובה (שמעתי גם שהרגש בדוושה טוב יותר).

אותי מעצבן הסטרטר החשמלי, סתם למפונקים ומוציא את כל הפאן..

אותי מעצבן החלונות החשמליים, כי הכי הכי כיף לסמן למישהו לפתוח את החלון ע"י תנועת סיבוב מטומטמת.

ורק בגלל זה אני פוסל את הרכב!

(טוב, אולי בגלל שאני קשקשן ובכל מקרה לא הייתה בכוונתי לרכוש את הרכב..)

*עריכה,

עכשיו ראיתי שיש גם מזגן, פאק מי! מי שם מזגן ברכב ספורט?! סתם מוסיף משקל והורס את כל החוויה!

standing-ovation.jpg

פורסם

עושה רושם שהעיתונות התורכית היתה הראשונה לנסות את הקליאו החמה(לא מפתיע, כשמביאים בחשבון את הפעילות המסחרית הרבה של רנו שם). נתקלתי במספר כתבות, אותן תרגמתי דרך הרשת; יותר מדי תיאורי נהיגה או משהו ששוה ציטוט לא תקראו שם, מאחר ורוב הכתבה הוא שכתוב של ההודעה לעיתונות(ו"תודה" לארדואן על סתימת הפיות הקולקטיבית והשלכת עתונאים רבים לקלבוש).

מאידך, מצאתי את ה"יהלום" הבא מאותה השקה; איך לא נוהגים על מסלול(אפרופו הויכוח על גיר אוטומטי/רובוטי ושימוש לא נכון בו).

עוד מזל שהגיר מגיב יפה במצב ספורט ומוריד הילוכים בעצמו...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לכל המתלוננים על הגיר האוט' ולא ידני, זה מעצבן אתכם?!

אותי מעצבן שההגה מתוגבר, אין כמו הגה מכאני ללא תגבור, הכי משדר שיש!

אותי מעצבן הבלמים המתוגברים, אין כמו להשקיע את כל כולי בבלימה טובה (שמעתי גם שהרגש בדוושה טוב יותר).

אותי מעצבן הסטרטר החשמלי, סתם למפונקים ומוציא את כל הפאן..

אותי מעצבן החלונות החשמליים, כי הכי הכי כיף לסמן למישהו לפתוח את החלון ע"י תנועת סיבוב מטומטמת.

ורק בגלל זה אני פוסל את הרכב!

(טוב, אולי בגלל שאני קשקשן ובכל מקרה לא הייתה בכוונתי לרכוש את הרכב..)

*עריכה,

עכשיו ראיתי שיש גם מזגן, פאק מי! מי שם מזגן ברכב ספורט?! סתם מוסיף משקל והורס את כל החוויה!

מה לעשות? לאנשים יש דרישות מוזרות:shock:

גם ספורטיבית, גם ידנית ממש - חוצפה.

פורסם

מחזיר לחיים את השרשור הזה.

העתונות הצרפתית בחנה את המכוניות בספרד וחזרה מאוכזבת.

מחד, המכוניות היו נוחות ושימושיות מבעבר והמנוע המוגדש סיפק רמת ביצועים גבוהה יותר.

מאידך, הם ביכו את לכתה של קליאו RS הקודמת, 'המוהיקני האחרון' כפי שכינה אותה אחד הבוחנים, ממספר סיבות;

-מחסור בתיבה ידנית. EDC תפקדה מצויין במודים הספורטיביים אבל קצת איכזבה במוד הרגיל.

-מתלה קדמי פשוט יותר בצירוף יותר מומנט מהמנוע המוגדש גורמים ללחימת הגה שלא היתה שם לפני כן.

-ניהוג פחות ספורטיבי ומדויק. גם חבילת 'קאפ' אינה מצליחה להביא את המכונית לשיא של הדור היוצא. מה שכן, כולם ציינו זנב שמח למדי.

-מנוע לינארי ומעט חסר נשמה לעומת 2 הליטר האטמוספרי של הדור היוצא, ש"התפוצץ" בסל"ד גבוה.

:cry:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נראית מעולה (אני היחיד שיחידת הפנסים מזכירה לו את זו של הA?)

אני מניח שהעלמות הגרסא הידנית תהיה אכזבה לחובבי הרכב, אם כי בהנחה ומצב ספורט מעניק שליטה אבסולוטית לנהג, אולי זה לא סוף העולם. יהיה מעניין לראות את הגרסא הזו תעמוד מול הקודמת, אם בכלל תוכל לעמוד בצל שלה. לדעתי על אף שלא תוכל להוות יורשת מוחלטת לגרסא הקודמת, היא עדיין תשמור על בכורה בין ההוט-האצ' הספורטיביות השונות.

ומישהו מוכן להסביר לי מדוע האובססיביות לגבי 3 דלתות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בעיניי רבים, 3 דלתות על סופרמיני נראה טוב יותר מ5.

לדעתי, סופרמיני צריכה להישאר סופרמיני. נכון, זה נחמד ופרקטי יותר עם 5 דלתות, אבל מי שרוצה להסיע משפחה, שיקנה רכב משפחתי.

יתרון נוסף שהרבה נוהגים לשכוח ממנו, הוא שטח ראיה גדול יותר לצדדים, מכיוון שקורת B ממוקמת אחורנית יותר מאשר ברכב עם מרכב 5 דלתות.

!AWDSOME

פורסם
מחזיר לחיים את השרשור הזה.

העתונות הצרפתית בחנה את המכוניות בספרד וחזרה מאוכזבת.

מחד, המכוניות היו נוחות ושימושיות מבעבר והמנוע המוגדש סיפק רמת ביצועים גבוהה יותר.

מאידך, הם ביכו את לכתה של קליאו RS הקודמת, 'המוהיקני האחרון' כפי שכינה אותה אחד הבוחנים, ממספר סיבות;

-מחסור בתיבה ידנית. EDC תפקדה מצויין במודים הספורטיביים אבל קצת איכזבה במוד הרגיל.

-מתלה קדמי פשוט יותר בצירוף יותר מומנט מהמנוע המוגדש גורמים ללחימת הגה שלא היתה שם לפני כן.

-ניהוג פחות ספורטיבי ומדויק. גם חבילת 'קאפ' אינה מצליחה להביא את המכונית לשיא של הדור היוצא. מה שכן, כולם ציינו זנב שמח למדי.

-מנוע לינארי ומעט חסר נשמה לעומת 2 הליטר האטמוספרי של הדור היוצא, ש"התפוצץ" בסל"ד גבוה.

:cry:

מאוד עצוב לי לקרוא את זה. קיוויתי למיני-מגאן RS.

emotion of motion

• תוכן חדש...