Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליאו זרמה עם הטרנד וכפי שכבר נכתב תצויד במנוע 1.6 מוגדש טורבו ,ללא ספק תאבד מאופייה האטמוספרי אבל יש בזה גם מעלה בדמות מומנט גבוהה ויצירת רצועת כוח זמינה וגמישה כיאה לרכבים מוגדשים.

גם בפן התמסורת הם החליטו לצייד את הקליאו RS בתיבה כפולת מצמדים בלבד ובמרכב 5 דל' (לא תהיה 3 דל').

על תזמון השס' אחראית כעת שרשרת במקום רצועת גומי ,יתרון משמעותי .

ובכלל נראה כי חטיבת הספורט של רנו פשוט עושה לה טוב!

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2499-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-RS-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%E2%80%93-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9D.html

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1600 אוטומטית עם דלתות מאחורה.

כמו מזדה3ליסינג...

וברצינות - הבעיה העיקרית שלי היא עם התיבה. מעדיף את הסוג המיושן.

שאר השינויים מבורכים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וברצינות - הבעיה העיקרית שלי היא עם התיבה. מעדיף את הסוג המיושן.

גם אני, אבל לאור מה שקראתי בהודעה המפורטת לעיתונות, אני מסוקרן מאד לנסות אותה - קל וחומר שאהבתי את הדורות הקודמים.

http://www.netcarshow.com/renault/2013-clio_rs_200/

ולעניין ה-5 דלתות, המכונית יפהפיה לטעמי(ראיתי אותה בתערוכת פריז). קצת פרקטיות עוד לא הרגה אף אחד, במיוחד כשיש ילדים בתמונה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נשמע מעניין מאד, אם כי היעדר תיבה ידנית כאופציה עלול להיות לה לרועץ.

לדעתי לקחו קצת סיכון החבר'ה ברנוספורט: גם גיר חדש וגם תצורת חמש דלתות.

פורסם

בדבר החשוב באמת חסכו,

אנחנו ב - 2013 ורנו עדיין תקועה עם הקורת פיתול המטופשת מאחור,

אני מעדיף כבר את המיני הותיקה עם השילדה והמיתלים המתוחכמים.

פורסם

מכונית מאוד מושקעת. גם נראה שטכנית, גם מבחינת עיצוב ותא נוסעים מגניב. מקווה שיצליחו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא אוהב את המראה החדש, לא אוהב את תיבת ההילוכים האוטומאטית.

בניגוד לדורות הקודמים, ששיחקו לי יופי-יופי על בלוטות החשק כיון שהם היו RAW, נראה כאילו הדור הזה מנסה להיות פולו GTI וזה ממש לא מה שאני מצפה מרנו.

פורסם

למה הרכב עדיין מצפצף בזמן החלפת ההילוכים כאילו מדובר בתיבה ידנית? בלאו הכי הרובוט הוא זה שמחליף הילוך.. :|

עיצוב מזעזע, 4 דלתות, רובוטית בלבד - dealbreakers רציניים לרכב שפעם היה החלום הרטוב של רובנו..

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שלדת קאפ יש (נמוכה ב-3 מ"מ וקשיחה ב-15%).

התיבה במצב RACE ידנית לחלוטין! ובקרת היציבות (והמשיכה) במצב זה מנותקת לחלוטין.

הציפצוף (רק בשני מצבי נהיגה) הוא רגע לפני מנתק ההצתה ואם אני לא טועה, הוא ניתן לביטול דרך מסך המגע המרכזי.

תיבה ידנית זה פאן. אין ספק שיש משהו בתחושה הזו של שליטה מלאה והדחיפה של מוט ההילוכים, אבל צריך להודות שתכלס לנהיגה, המנופים על ההגה עדיפים.

פורסם

תיבה ידנית זה פאן. אין ספק שיש משהו בתחושה הזו של שליטה מלאה והדחיפה של מוט ההילוכים, אבל צריך להודות שתכלס לנהיגה, המנופים על ההגה עדיפים.

לנהיגה גם אוטומט 4 הילוכים טוב.

למה קונים רכב ספורטיבי שכזה אם לא לפאן ותחושת הכיף? לזמני הקפה, גילוח 3 עשירות שניה ל100 ונהיגה 'מהירה יותר' יש לי את GT5 בפלייסטיישן3.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
לנהיגה גם אוטומט 4 הילוכים טוב.

למה קונים רכב ספורטיבי שכזה אם לא לפאן ותחושת הכיף? לזמני הקפה, גילוח 3 עשירות שניה ל100 ונהיגה 'מהירה יותר' יש לי את GT5 בפלייסטיישן3.

+100, לא יכולתי לנסח טוב יותר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ולהיכן נעלמו הקוים הנקיים והאלגנטיות של הקליאו הקודמות ( לפחות שני הדורות האחרונים ), למה כל אוטו היום מנסה להתחפש למשהו מקוריאה, לא ברור לי הדבר הזה.

• תוכן חדש...