Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה לעשות תיאום מס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אישתי עובדת במנהלת כספים(סיימה תואר בראיית חשבון) וכבר כמה וכמה פעמיים אנשים מבקשים ממנה לעשות תיאום מס ושואלים כמה זה יעלה להם

והיא לא יודעת אך להעריך את העבודה

אז כמה עולה תיאום מס?

תודה

ליאור

פורסם

זה לא עולה כלום. פשוט ניגשים עם המסמכים הרלוונטים ללשכת מס הכנסה הקרובה למקום המגורים ומקבלים את אישור תיאום המס במקום.

או שלא הבנתי את השאלה שלך...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם היא זו שהולכת בשם הפונה אז היא צריכה יפוי כוח שלו ולהקדיש לזה כשעתיים (ריצות, תור, ניירת וכו). לפונה זה ממש לא משתלם כי כל מה שהוא צריך זה ללכת למס הכנסה עם התלושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חייב לציין שהתשובות מאוד מוזרות...

אם הייתי שואל כמה עולה לצבוע חדר של 10מטר בצבע לבן הייתם עונים לי זה לא שווה לו עדיף ללכת לקנות צבע לבן ולצבוע לבד

זה יהיה הרבה יותר מהר הצבעי לא צריך לנסוע עד לבית שלי

אנשים ביקשו לעשות את זה בשבילם בלי ללכת לשם אלה למלא את כל המסמכים ולסדר הכל כולל טופס 867...

פורסם

לצבוע חדר זו טרחה אבל מה היית עונה למישהו שהיה שואל כמה עולה לנגב 10CC חלב שנשפך על הרצפה?

עכשיו כשאתה מתאר בדיוק מה ביקשו אז שתעשה חשבון כמה זמן היא הולכת להשקיע בזה, כמה היא רוצה לכל שעה שלה ושתכפיל אחד בשני. אם מדובר בלקוח פוטנציאלי והתיאום הזה בא כאקט שיווקי אז שתעשה את זה בחינם או תמורת תשלום סמלי.

ד"א, מה שהם יעשו מולה זה בדיוק מה שהם יעשו עם פקידת מס ההכנסה. כל ההבדל הוא שבמקול לנסוע למשרד שלה הם יסעו למשרד אחר ולכן ככה הם גם רצים אליה, גם משלמים וגם רצים בכל מקרה למס הכנסה. אם תשווה את זה לדוגמה אל החדר אז זה כמו לקנות את הצבע לבד, להביא אותו לצבעי ואחר כך ללכת שוב ולהביא את הצבעי עם הצבע אליך הביתה.

פורסם

תאום מס או הכנת דו"ח מס הכנסה לשכיר בכלל - כמה מאות ש"ח - תשלום הולם על כמה שעות עבודה + התשלום עבור חתימתו של הרו"ח (בהנחה שאין שום עניינים חריגים). אני שילמתי 700 ש"ח בפעם היחידה שעשיתי זאת (והרו"ח קילל את הרגע שלקח את העבודה כי מס הכנסה ה *&^* עשו לו את המוות).

:turn-l:
פורסם

זה כמובן משהו אחר לחלוטין כי פה חשוב איש מקצוע. אתה יכול לחשוב שמגיע לך החזר ובסוף לגלות שאתה חייב להם כסף.

פורסם

כמו כן הכל ביחס לשכר

לא גובים משכיר שעבד בעבודה של 4000 והשלים בעבודה נוספת של 2500 אותו סכום של עובד הייטק שגם יש לו עוד עסק/עבודה בצד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי בדיקת החזר מס עלתה 14%+ מע"מ ממה שהצליחו להוציא.

יש לציין שהם לא דרשו התחייבות כלשהי שיש מה להוציא, כלומר אם הצליחו לקחו את החלק שלהם,

לא הצליחו לא קיבלו כלום.

• תוכן חדש...