Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלוב לגורי כלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שהגורה שלנו קרעה חצי בית אנחנו מחפשים דחוף כלוב גורים (רשת)

בגלל שהמוצר הוא מוצר למספר חודשים בלבד אני בטוח שיש הרבה כלובים כאלו ביד 2 וחבל לרכוש חדש

אשמח לקבל את עזרת הפורום במידה ואחד מחברי הפורום יש ברשותו כלוב ומעוניין למכור אשמח אם תצרו איתי קשר

תודה

פורסם

לי היה כלוב כזה למכירה אמנם נמכר כבר לפני די הרבה זמן . בזמנו לא היו הרבה כאלו למכירה ביד 2(האמת שלא ראיתי בכלל)

מה שכן אתה יכול לרכוש חדש ולמכור כשלא תצטרך אותו, בגלל שאין הרבה היצע תוכל למכור אותו במחיר קרוב למחיר הרכישה(אנחנו מכרנו בהפסד של כ50 שקלים או משהו כזה)

שימו לב שאתם עובדים עם מאלף(או לחלופין יודעים להרגיל לבד את הכלב לכלוב).

פורסם

היי!

לרוב בעיות כירסום נגרמות מ:

חוסר פעילות גופנית

שעמום

חרדה

או "התקופה האורלית"(שזה טבעי שהיא מכרסמת כי היא "מגלה את העולם" דרך הפה,בדיוק כמו ילדים.) שאת זה אפשר לפתור ע"י ניתוב הלעיסות לחפצים שאנו נרצה שהיא תלעס.

כלוב הינו פיתרון "פלסטר" אשר אינו פותר את הבעיה ופשוט מונע את הבעיה.

אני בעד כלוב בשימוש נכון(!),הוא יכול להביא לתוצאות נהדרות.

כלוב בשימוש לא נכון(!) יכול להביא לתוצאות הרסניות ולגרימת בעיות התנהגות יותר חמורות מאשר הרסנות וכירסום.

אשמח לעזור,

ברק דובז'ינסקי- ממוחה לאילוף כלבים ופתרון בעיות התנהגות.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני קניתי לא מזמן גדר (לא כלוב!) והעלויות הן בין 300-400 ש"ח. לא שווה לחפש יד שנייה במחירים האלו.

אם תרצה, אוכל להמליץ על חנות, בה המשלוח עד הבית, הוא בחינם.

נ.ב

מצ"ב תמונה להמחשה:

552-30DRWHTBG-Lrg.jpg

פורסם

גדר יותר יקרה מכלוב, כלוב פשוט תלוי בגול עולה בין 200-400 שקל, ב400 זה כבר גודל שמספיק לרועה קוקזי בוגר :)

אודי A4

דימה.

פורסם

רכשתי את הגדר הזאת היום בגלל שאנחנו לא גרים בבית פרטי אז הגדר היא בתוך הבית ואי לאיפה לקבע אותה והכלבה מצליחה ״לטייל״ איתה יש רעיונות איך לתפוס את הגדר שלא תזוז ?

פורסם

גם אצלי זה כך ואפילו תקוע באמצע הסלון:shock: , אבל זה עדיף על לעזוב את הבית ולמצוא כל מיני אסונות :).

יש לי ניסיון של יום אחד הגדר (אפילו לא...), אבל אני לא מוצא שום רעיון לקיבוע. הכלבה שלך עד כדי כך חזקה? הכלבה ל\שלי קצת מזיזה את זה, אבל לא באופן רציני.

• תוכן חדש...