Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות בדואר - שטר מכר?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ב"ה מחר אני הולך עם בעלת הרכב להעביר את בעלות הרכב על שמי.

בעלה אמרה לה שצריך להכין גם שטר מכר ושזה עולה כ 200 ש"ח ואפשר לקנות אותו בדואר...

אני קורא בפורום בקפידה קרוב לחצי שנה וגם חיפשתי לא מעט,

אבל בשום אופן לא מתחברים לי המונחים "שטר מכר" ו "העברת בעלות" באותו משפט

שכן, הרכב (למיטב ידיעתי והסברי המוכר) הוא עם המנוע המקורי, הבעלים הם הבעלים הראשונים של הרכב,

הקילומטראג' נמוך והאוטו מטופל במורשה, על פניו אין לי סיבה לחשוד שהוחלף מנוע ברכב

האם יכול להיות שהם פשוט התבלבלו ומדובר על זכרון דברים והעלות של העברת הבעלות?

או שיש משהו שאני לא מודע אליו?

פורסם

קרוב לודאי שכוונתו לטופס העברת הבעלות. הטופס מופק בדואר, לא צריך להכין מראש. כמובן שיש אגרה המשולמת במקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ישנה אפשרות לבדיקת משכון בדואר כמאה ש.ח. זול יותר באינטרנט אבל התשובה מגיעה כעבור יום. אולי לזה הכוונה?

אגב זה , מתחת לאיזה שנתון כבר לא יכולים לבדוק?

בזמנו (2009) קניתי את הרכב שלי (שנת 92 ) ובדואר נאמר לי שלא ניתן לבדוק .

פורסם

עלות של העברת בעלות זה 200 שקל על חשבון הקונה. זה כולל העברת בעלות לשמך.

אתה המוכר והדואר מקבלים כל אחד העתק עם חתימות גם שלך וגם המוכר.

ברגע שעשית את זה הרכב שלך לכל דבר ועניין.

אתה צריך לשמור על הדף שתקבל מהדואר בצירוף הרישיון המקורי שהוא על שם המוכר בשביל להוכיח שהרכב שלך עד שתקבל בדואר רישיון מקורי על שמך (אגב אם הדואר מתעכב תתקשר אליהם ותבקש שישלחו שוב. זה בחינם..).

חוץ מכל הפרוצדורה הזאת אתה יכול - תמורת תשלום של 100 שקל אם אני זוכר נכון את הסכום - לברר אם הרכב ממושכן או משהו כדומה. אגב תבדוק את הרישיון עצמו בחלק התחתון ואם הוא משועבד לבנק או משהו דומה זה מופיע שם...

זה הכל ואני מקווה שהבנת איך זה אמור להראות. אני לא מכיר משהו על שטר מכר...

בכל אופן מזל טוב ובהצלחה רבה.

פורסם
ישנה אפשרות לבדיקת משכון בדואר כמאה ש.ח. זול יותר באינטרנט אבל התשובה מגיעה כעבור יום. אולי לזה הכוונה?

אדע רק מחר...

באינטרנט זה עולה אכן 10 ש"ח והתשובה מתקבלת מיד

פורסם
אגב זה , מתחת לאיזה שנתון כבר לא יכולים לבדוק?

בזמנו (2009) קניתי את הרכב שלי (שנת 92 ) ובדואר נאמר לי שלא ניתן לבדוק .

די בטוח שכתוב באתר שניתן לבדוק משנת 1995

פורסם
אדע רק מחר...

באינטרנט זה עולה אכן 10 ש"ח והתשובה מתקבלת מיד

אפשר בבקשה לקבל לינק לאתר שבו ניתן לבדוק את הדבר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...