Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה-קסדה

hofti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות קסדה שתיהיה נוחה לעבוד איתה אם יש איזה מקום באזור המרכז שאתם ממליצים עליו או אפילו קסדה מסוימת. כמו כן הייתי רוצה לדעת איזה חברות נחשבות יש בתחום, טווחי מחירים ועוד

פורסם

לעבוד איתה בתור שליח בפיצה מה שזה אומר להלביש אותה ולהוריד כל חמש דקות שתיהיה נוחה שתגן מרוח וגשם לקראת החורף הקרוב בעיקר חשוב לי שתיהיה נוחה אני מוכן להשקיע כסף עד 800 ש"ח בנוסף גם הייתי רוצה לדעת איזה חברות טובות יש בתחום כמה עולה קסדה טובה וכאלה דברים

פורסם

לא שאני רוצה להכנס לשיקולים שלך אבל לדעתי, תוותר על איזה 2 או 3 מסעדות החודש ותעלה לכיוון ה1200-1500 ש"ח.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

אתה לוקח סיר עם ספגטי , מחכה שיתקרר , מחבר לסיר גומייה של פנימית , ככה יש לך קסדה + ריפוד טוב (הספגטי). :wink:

פורסם

אפשר למצוא יופי של קסדות בתקציב הזה.

בדוק אם נשארו בחנויות שואי XR-800.

בדוק גם את ההיצע של MHR ושל נולן.

ותסלחו לי כן?אבל קצת הגזמתם.

ממתי 1500 ש"ח נהיה סכום מינימום לקסדה?

נכון,הם כנראה יהיו קצת יותר איכותיות,אולי קצת יותר שקטות(ממש לא בטוח...)אבל הן כנראה לא ייתנו יותר הגנה מקסדה שגם יכולה לעלות חצי.

ומה לעשות זה התקציב של הבחור.

הוא לא הגיע ביציאה של "אני רוצה GS שנת 2002 יד ראשונה ב5000 ש"ח "

אלא סך הכל עם תקציב הגיוני ולגיטימי.

ובואו ואני אספר לכם שאותה שואי XR-800 עד לפני שנתיים בערך הייתה קסדת הדגל ואז יצאה הXR-900 ומחירה צלל,לפני כמה חודשים קניתי את הXR-900 במחיר מוזל..כי יצאה קסדת דגל חדשההXR-1000..ואתם כבר מבינים את הסיפור,כן?

אה כן,אני יותר מרוצה מהשואי מאשר מהAGV שעלה לי כפול כשנתיים לפני,מוכיח משהו?

שבמקרה של קסדות לא כל הנוצץ זהב הוא.

מעבר לזה,לא נעים לי להגיד ולהכליל,אבל הבחור הולך להשתמש בקסדה לשליחויות,נניח והוא לא כמו כולם ואחרי יומיים יחליט שהוא עובר לחצי והוא נשאר עם קסדה שלמה.

אתה יודעים מה הולך לעבור על הקסדה הזו?

כמה מכות/דפיקות/נפילות היא הולכת לעבור?

מה הטעם להשקיע בקסדה הון תועפות אם אחרי חודשיים היא תראה כמו איי חורבות?

ולפותח השירשור,גש לאזור סלמה/שוקן/הרצל/צ'לנוב.

בקש שיראו לך קסדות שנכנסות לך בטווח מחירים(שאמורות להיות סבירות בהחלט..בטח שבתור קסדת עבודה).

מדוד ובדוק מה נוח ומתאים.

עדיין מתלבט?

תחזור עם ההתלבטויות לפה...מאמין שיוכלו לעזור לך.

אין כמו לגרף עלים!

פורסם
אפשר למצוא יופי של קסדות בתקציב הזה.

בדוק אם נשארו בחנויות שואי XR-800.

בדוק גם את ההיצע של MHR ושל נולן.

ותסלחו לי כן?אבל קצת הגזמתם.

ממתי 1500 ש"ח נהיה סכום מינימום לקסדה?

נכון,הם כנראה יהיו קצת יותר איכותיות,אולי קצת יותר שקטות(ממש לא בטוח...)אבל הן כנראה לא ייתנו יותר הגנה מקסדה שגם יכולה לעלות חצי.

ומה לעשות זה התקציב של הבחור.

הוא לא הגיע ביציאה של "אני רוצה GS שנת 2002 יד ראשונה ב5000 ש"ח "

אלא סך הכל עם תקציב הגיוני ולגיטימי.

ובואו ואני אספר לכם שאותה שואי XR-800 עד לפני שנתיים בערך הייתה קסדת הדגל ואז יצאה הXR-900 ומחירה צלל,לפני כמה חודשים קניתי את הXR-900 במחיר מוזל..כי יצאה קסדת דגל חדשההXR-1000..ואתם כבר מבינים את הסיפור,כן?

אה כן,אני יותר מרוצה מהשואי מאשר מהAGV שעלה לי כפול כשנתיים לפני,מוכיח משהו?

שבמקרה של קסדות לא כל הנוצץ זהב הוא.

מעבר לזה,לא נעים לי להגיד ולהכליל,אבל הבחור הולך להשתמש בקסדה לשליחויות,נניח והוא לא כמו כולם ואחרי יומיים יחליט שהוא עובר לחצי והוא נשאר עם קסדה שלמה.

אתה יודעים מה הולך לעבור על הקסדה הזו?

כמה מכות/דפיקות/נפילות היא הולכת לעבור?

מה הטעם להשקיע בקסדה הון תועפות אם אחרי חודשיים היא תראה כמו איי חורבות?

ולפותח השירשור,גש לאזור סלמה/שוקן/הרצל/צ'לנוב.

בקש שיראו לך קסדות שנכנסות לך בטווח מחירים(שאמורות להיות סבירות בהחלט..בטח שבתור קסדת עבודה).

מדוד ובדוק מה נוח ומתאים.

עדיין מתלבט?

תחזור עם ההתלבטויות לפה...מאמין שיוכלו לעזור לך.

מחזק ומוסיף - תוודא שהקסדות תומכות בתו תקן אירופאי/אמריקאי.

כמדומני שמדינת ישראל מחייבת עמידה בתקנים לקסדות אופנוע, אבל עדיף לוודא.

וכמו שאמר כבוד הרב, אין שום בעייה למצוא קסדה שעומדת בכל תקני הבטיחות בתקציב שלך.

בהצלחה

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
אפשר לקבל תגובה לעניין?

צודק הרבי הצדיק.

:)

בהמשך לעניין ובאותו עניין.

הקסדה.

ריפודים:

טוב, אתה הולך לשים אותה ולהוריד אותה מליון פעם בערך. קח בחשבון שחיקה של ריפודי הלחיים בצורה מאסיבית. כדי לשקול משהו עם ריפודים פריקים, כי חבל יהיה לזרוק את הקסדה אחרי שנה בגלל שהיא גדלה לגודל של סיר לילה.

סוגרים:

שוב, עניין הסגירה של הקסדה.

מעדיף לחשוב שאתה לא אידיוט שיסע עם הקסדה פתוחה או חצי על הראש כמו כל מיני שליחים (אגב ראיתי אחד "אחרי". חוויה מתקנת לראות אותו מחוסר שיניים ועם לסת מפורקת).

הסוגר הרצוי הוא מסוג הקליפס. אבל גם משהו נוח שלא תאבק איתו ותסבול מיבלות אחרי יומיים.

לשואי יש את אחד הסוגרים הנוחים ביותר שניתן לתפעל בקלילות גם עם כפפות.

AGV GP1/MDS והשאר יש סוגרים די מחורבנים שדורשים דחיפה כלפי מעלה של החלק האמצעי ומשיכתו כלפי חוץ עם הרצועה.

לא נוח בעליל.

MHR/HJC וכו' יש להם סוגרים בסדר, אבל היתרון הוא שהן גם פריקות, אבל הMHR טיפה קשה להכניס את הראש בהתחלה והיא מרגישה קטנה מדי עד שהיא גדלה למידה המתאימה.

השואי מחוסרות איוורור איכותי מספיק לטעמי. אני רוכב עם XR800 ולא רוצה לדעת מה היה קורה אם היתי צריך לעשות שליחויות איתה בקיץ...

היא גם לא פריקה.

שיקולים ומחשבות...

פשוט יותר לגשת לחנות, למדוד על הראש, לסגור, לפתוח להסיר ושוב לשים כמה פעמים.

אתה כבר תדע אם אתה הולך לחטוף ג'ננה מהקסדה ביום הראשון או לא...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

שליח יקר, אל תרוץ מיד לקנות קסדה במחיר גבוהה, מחר היא תיפול ,מחרותיים אתה תיפול עליה ובעוד שבוע... בכל מקרה גם קסדות זולות יעשו את העבודה נהדר, הדבר היחיד שבאמת חשוב הוא שהקסדה תהיה נוחה! ולא תרקוד על ראשך!

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם
שליח יקר, אל תרוץ מיד לקנות קסדה במחיר גבוהה, מחר היא תיפול ,מחרותיים אתה תיפול עליה ובעוד שבוע... בכל מקרה גם קסדות זולות יעשו את העבודה נהדר, הדבר היחיד שבאמת חשוב הוא שהקסדה תהיה נוחה! ולא תרקוד על ראשך!

כן צודק, העיקר שתהיה נוחה.

זה הכל.

לא משנה אם היא איזה ענתיקה מלפני 10 שנים שכבר יבשה לגמרי.

העיקר הנוחיות.

ד.ביל.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...