Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זבל לבן בזבל שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב אותך חדרה, רוצה להרגיש גאון, מפותח ומתקדם? לך לטייל בקריות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל פעם שעולה שרשור כזה אני נדהם איזה תסביכים של Road rage אנשים מפתחים.

לעצור את הרכב באמצע הלילה, לחסום לבן אדם את הנתיב, לצאת עליו בצרחות עליו ולקנח בלפתוח שרשור בקארספורום.

בפעם הבאה שאתם מתלוננים שתרבות הנהיגה בארץ דפוקה תזכרו שצריך שניים לטגנו.

טוב , לא הייתי צדיק . אבל מה אתה מציע ? הייתה הזדמנות לעקוף והוא לא עקף , כשהוא כן עקף הוא סיכן את עצמו,אותי ואת מי שהיה עלול להגיע ממול . למרות זאת ,בזמן שהוא כן ניסה אך תנאי הדרך לא איפשרו לו לעקוף הורדתי מהירות בכדי לאפשר לו ,אך הוא בחר לחזור לעשות את מה שהוא עשה דקות ארוכות לפני כן . :arrow: שזה לסכן אותי באופן ישיר ולשחק ברכבו כבכלי נשק טעון.

התגובה שלי הייתה כתגובה של זבל לבן מצוי - נכון (ולפיכך הכותרת המשתמעת לשני הכיוונים). כתבתי את הדברים בצורה הכי אובייקטיבית שיכולה להיות וידעתי שעלולה להישמע ביקורת , אך עם כל הכבוד אני לא ברווז במטווח ולא אני הוא זה שיוצא ומתגרה באנשים בכבישים כמו דביל משועמם, אך אם צריך להתגונן בפני שמוקים אז אני בהחלט ערוך לנושא.

Gn'f'R

פורסם

אין על טבריה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תיזהר טבעוני :snipersmi

:wink:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אין על טבריה

על באר שבע :roll:

יש פה גם בדואים, זה מוסיף הרבה לתרבות הנהיגה.:?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תיזהר טבעוני :snipersmi

:wink:

אני גדלתי בקריות, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מניסיון, שנצמדים אני מגביר מהירות, הערס התורן לוקח את זה כהסכמה שלי למירוץ שהוא תיכנן לנו, הוא מראה לי שהוא מאיץ יותר מהר ממני ונעלם כמנצח.

תמיד עובד.

פורסם

כשנצמדים אלייך מאחורה, תפתח חלון תוך כדי נסיעה תוציא את היד ותעשה תנועה של "מה יש"

רצוי עם שעון או גורמט, תאמין לי שהוא יתפוס פתאום מרחק של 4 מכוניות.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
על באר שבע :roll:

יש פה גם בדואים, זה מוסיף הרבה לתרבות הנהיגה.:?

לצערי הרב בפעמים הבודדות שיצא לי לסוע שם, אני מבין על מה אתה מדבר. אני ממש מפחד לנהוג שם, פי כמה וכמה יותר מת"א למשל (כנראה כי התרגלתי לנהיגה בת"א).

Y.BAR, אני לא מסכים. אין לזה פיתרון, אלא אם כן אתה באמת בלש או משחק אותה בלש (כמו שSLOWRIDE עשה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כל פעם שעולה שרשור כזה אני נדהם איזה תסביכים של Road rage אנשים מפתחים.

לעצור את הרכב באמצע הלילה, לחסום לבן אדם את הנתיב, לצאת עליו בצרחות עליו ולקנח בלפתוח שרשור בקארספורום.

בפעם הבאה שאתם מתלוננים שתרבות הנהיגה בארץ דפוקה תזכרו שצריך שניים לטגנו.

+1

מתחבר מאד למה שאמרת.

נכון שיש מפגרים על הכבישים, אבל אם זה קורה יותר מידי לבן אדם, שיתחיל את הבדיקה אצלו בבית.

ולצערי, ועם כל הכבוד לכולנו פה בפורום , אני קצת מתקשה להאמין שכולנו פה צדיקים, שכולנו נוהגים בשמאל במסגרת חוקי התנועה, שכולנו מאותתים, ושכולנו נותנים לעבור אם מישהו ממהר.

אני תופס מעצמי נהג סופר מתחשב, ואדיב ורגוע, להגיד לך שמעולם לא נדחפתי? כנראה אני אשקר. וכנראה גם אחרים.

אגב, תמיד תזכור שאותו ערס משתולל עם אשתו ברכב, יכול להיות מישהו עם אשה הרה ברכב, או חלילה מישהו שלוקחים אותו בדחיפות לבית חולים, ואתה מעכב אותו. נכון לגמרי שזה לא מוצדק, ומכון לגמרי שברוב המקרים כנראה המוחלט זה לא המצב,

אבל יכול להיות.

אני גם מאמין שככל שאתה נוהג ברכב יותר ספורטיבי ועם יותר כוח, יש לך יותר את הגירוי להראות "למי יש יותר גדול".

הסיכוי שאני יזגזג ויאיץ וישתולל עם פוקוס 1.6 ל' אוט' 2009, כנראה קטן יותר מאיזה איביזה ספורטיבית או STI או לא יודע מה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אבל מה אתה מציע ? הייתה הזדמנות לעקוף והוא לא עקף

עצור שנייה בצד,כך שהדרך שלו תהייה פנויה. מפעיל 4 וינקרים , ב 99% מהמקירים הם ממשיכים הלאה.

נכון שזה קצת שורט את האגו (בלי ציניות, גם אני לא נהנה לעשות את זה) אבל באמת שאתה לא יודע מי נוסע באוטו מאחוריך ערס דמיקולו או ערס אמיתי.

הכי חשוב זה לשים לב לא להגרר לעימות. חוקי ה"כבוד" קובעים שעל כל תגובה שלך הוא חייב להגיב בעוצמה גבוה יותר.

פורסם
+1

אני גם מאמין שככל שאתה נוהג ברכב יותר ספורטיבי ועם יותר כוח, יש לך יותר את הגירוי להראות "למי יש יותר גדול".

הסיכוי שאני יזגזג ויאיץ וישתולל עם פוקוס 1.6 ל' אוט' 2009, כנראה קטן יותר מאיזה איביזה ספורטיבית או STI או לא יודע מה.

לאו דווקא. אני אוהב לנסוע מהר, אבל לא נדחף ולא מזגזג בין נתיבים. ההפך, תמיד זה מעורר אצלי איזה גיחוך לראות איזה נהג גבר-גבר במאזדה ליסינג, עובר 4 נתיבים ב5 שניות כדי לנסוע יותר "מהר". לחלק מהאנשים בארץ יש תפיסה מאוד מעוותת ושגויה של מה זה לנסוע מהר, והתוצר זה הזגזוגים, הצפירות כשמישהו מנסה לחנות, הניסיונות לעקוף בתוך צומת כשאתה עוצר ב-"עצור" (קורה לי כל בוקר).

אני כבר פחות או יותר הפסקתי להתייחס לכל החרא הזה, כי אי אפשר לנצח אותם. הרי מי שמנסה לעקוף אותי בכל בוקר בצומת T, כשאני עוצר ב-"עצור" (ליד בית ספר יסודי, בשעה בה עוברים שם עשרות ילדים קטנים), זה לא איזה עבריין נציג משפחת פשע, עם אודי שיש לה כבוד. זה איזה עובד הייטק או איזה מוכרת בקניון או כל נציג אחר של הנורמה כאן. הם אפילו לא מבינים מה לא בסדר במה שהם עושים. הם אפילו לא מבינים שאם אני עוצר בעצור זה לא סתם כי בא לי לעצור שם, אלא כי זה מה שהחוק דורש, אז מניחים שאני עוד אחד מהזן שלהם, שנעצר באמצע הצומת כי בא לו, ולכן לגיטימי לעקוף אותי ולסכן ילדים בני 6-7.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...