Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 6 מנוע 1.4 - חדשה מהיבואן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי קנה בלי לברר יותר מידי, ואני מעוניין לגלות בכמה הוא "טעה" שלא התייעץ קודם.

בקיצור הוא הזמין את הגולף הדור הקודם, כאשר עכשיו יש דור 7, במחיר של 135 אלף ש"ח. אני חושב שברגע שיש דגם חדש ניתן לקבל גם תוספות במחיר הזה כמו ג'אנטים וסאן רוף.

ההבדל לדגם החדש הוא לא גבוה בהרבה.

שאלה נוספת היא עם יש הבדל במע' האלקטרוניקה בתוך הרכב ( GPS, מע' וכו')

מה דעתכם?

פורסם

הגולף 1.4 שקרוב משפחה שלך קנה נמכרה במחיר מבצע של 130,000 כדי לחסל את המלאי של הגולף דור 6.

הגרסה החדשה של מנוע ה-1.4TSI עולה 146,000, ככה שבעצם קרוב משפחה שלך קיבל דגם 16,000 שקלים הנחה על זה שהוא רכש דור ישן יותר.

אם הוא מתכוון להחזיק את הרכב לטווח מאוד ארוך, הייתי מגדיר את העסקה הזאת כמשתלמת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למיטב הבנתי לא ניתן להוסיף גג-שמש, כן ניתן אולי דיבורית BT וחיישנים גרפיים.

לגבי האם הרכישה כדאית - הייתי אומר שזה תלוי אבזור שקיבל עם הרכב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...