Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רצוי שנתון כמה שיותר גבוה.

מוכנים לבדוק גם מליסינג.

שיהיה אמין וזריז יחסית. רצוי שירגיש איכותי.

שלום gilgil28,

לדעתי ניסאן טידה תוכל להתאים מאוד לדרישותיך. מדובר במכונית המשפחתית של ניסאן, מכונית חסכונית מאוד וזריזה מאוד. לטידה יש רמת אמינות מצוינת ומרווח פנים מצוין.

אופציה אחרת שכדאי לך לשקול היא סיטרואן C4. היא מעט קטנה מהטידה אבל העיצוב שלה מודרני יותר. גם היא זריזה יחסית, עם מנוע 1,600 סמ"ק וגיר אוטומטי, מאובזרת מאוד ולא יקרה לאחזקה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אני שם לב שבתקציב נכנסת לי בקלות הפורד מונדיאו מודל 2007.

חוץ מצריכת דלק - למה לא בעצם?

אני מאמין שרכב מקביל אליו יעלה הרבה יותר ממה שאני אבזבז כאן על דלק.

פורסם

מחקר מעמיק בנושא, לדעתי יש לך 2 אופציות:

1. מיצובישי לנסר 2008 - אמינה מאוד, סבירה בכל שאר הפרמטרים כולל בצריכת הדלק, אם אתה נוהג רגוע (סביב 1:9.5 - 10.5)

2.רנו מגאן 2009 - האופציה המועדפת עלי, מרווחת, בטיחותית, חסכונית בדלק ביחס למתחרות בתקציב הנ"ל, תבדוק מול הספונסר בפורום אבל אולי ניתן לקבל עליה 3 שנות אחריות על מנוע וגיר כאשר בשנה הראשונה יש גם אחריות על מערכות החשמל, אמינה בתנאי שלא תתעסק עם מערכות החשמל ותטפל כמה ואיך שצריך. בקיצור, "תפורה" על משפחה צעירה. מנסיון.

ממליץ לך לרכוש אותה מהיבואן כדי לקבל את האחריות הכי טובה שניתן לקבל.

יש גם את הפוקוס שהיא מאוד נחמדה אבל מגושמת ולא נוחה, היתה לנו כזאת מליסינג.

המזדה 3 גם סבירה בכל הפרמטרים אבל צריכת הדלק שלה גבוהה. לי באופן אישי לא ברור מה מתלהבים מהרכב הנ"ל.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

ראיתי שב-50K אני יכול לקנות קורולה 2008 רובוטית. הייתה לנו כזאת וזה רכב נהדר.

מה צריכת הדלק שלה? (היה מליסינג, לא שילמנו על דלק )

• תוכן חדש...