Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפתרון היחיד הוא לפמפם אכיפה שתכניס רעד לביצים של מי שמוכן לגבות ולהעסיק בשחור. כמו כל דבר במדינתינו, כשזה נוגע לכיס, פחד הוא הנשק היחידי. עצוב אבל נכון.

ורצוי שזה יהיה שוויוני. הווה אומר, אכיפה באותה נחישות בכל יישוב, בכל תחום עיסוק ובכל השתייכות מגזרית. לא לחפש את המטבע מתחת לפנס כפי שזה נעשה באכיפת חוקי תעבורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתם אומרים?

אני אומר ששוב מחפשים את המטבע מתחת לפנס ונטפלים למי שקל.

תספורת אחת של אוליגרך כזה או אחר שוות ערך לכל הכסף השחור שמסתובב היום בשוק, והיא פוגעת באופן הכי ישיר שיש בפנסיה של כולנו - אבל שם לא נוגעים. קצת מזכיר לי את הפארסה שנקראת "אכיפת חוקי תנועה" בכבישי הדרום, לעומת האכיפה המאסיבית בכבישי המרכז - מפעילים את החוק כלפי מי שקל להפעיל מולו את החוק, ומפחדים לגעת במי שגדול וחזק.

אז אל תבינו אותי לא נכון, אני בעד מלחמה ב"הון השחור", אבל לצייר את זה כחזות הכל וכדרך להוריד מיסים זה זריית חול בעיניים של כולנו. אם זה היה חלק ממהלך כולל, הייתי מאוד בעד, כצעד יחיד (כמו שזה מבוצע) אני לגמרי נגד.

פורסם
ורצוי שזה יהיה שוויוני. הווה אומר, אכיפה באותה נחישות בכל יישוב, בכל תחום עיסוק ובכל השתייכות מגזרית. לא לחפש את המטבע מתחת לפנס כפי שזה נעשה באכיפת חוקי תעבורה.

ברור. הכוונה היא כמובן פקחים שנכנסים לבתי עסק באופן רנדומלי ובודקים את הקופה של העסק ותלושי השכר של העובדים. בלי התרעה ובלי תכנון מראש. רק ככה אפשר לתפוס את זה. עם המכנסיים למטה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אם העסק נמצא ביישוב שהמשטרה מפחדת לפתוח בו תחנה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ברור. הכוונה היא כמובן פקחים שנכנסים לבתי עסק באופן רנדומלי ובודקים את הקופה של העסק ותלושי השכר של העובדים. בלי התרעה ובלי תכנון מראש. רק ככה אפשר לתפוס את זה. עם המכנסיים למטה.

כשמישהו במדינה הזאת בא לערוך ביקורת כולם יודעים שבעוד שבוע יש ביקורת וביום המיוחל מחכים פרחיח באדניות ועוגות על השולחן. מיותר לציין שהמסמכים לא יכולים להיות מסודרים יותר מביום זה, ולא מבולגנים יותר שוב ביום שלמחרת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ושוב פעם רוצים לתפוס את החלשים.

הרי אם מס הכנסה יכנסו למגזר הערבי והחרדי, הם יביאו משם לא מעט כסף שחור. אבל הם פוחדים להיכנס לשם.

מה יוצא? שאותו חיים במכולת שמכניס קצת שחור, הוא זה שאצלו יעשו ביקורי בדיקה והוא זה שיחלבו אותו בבית משפט על העלמת כמה אגורות על מסטיק.

המדינה יודעת טוב מאוד איזה אוכלוסיות מעלימות מס בהיקף רחב, אבל המדינה לא רוצה עימות עם האוכלוסיות האלה ולכן נוח יותר להיטפל לאחרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם אם העסק נמצא ביישוב שהמשטרה מפחדת לפתוח בו תחנה?

נדמה לי שלאנשים כאן (ובמדינה בכלל) אין שמץ של מושג שיש מקומות בהם ידו של החוק אינה משגת... או שזה פיל בחדר ולכולם פשוט הרבה יותר נוח להתעלם ממנו...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ניץ' ותומר: אם המדינה שלנו מפחדת מציבור מסויים רק בגלל היותו הוא. העתיד שלנו רע ומר.

אני לא יודע אם אני מתכחש לאימפוטנטיות של הממשלה שלנו מול המגזרים האלה (גניבת רכבים שמגיעים לשטחים ולא נעשה איתם כלום או חרדים בממשלה שעושים בה כרצונם) או שאני באמת ובתמים רוצה להאמין שיש תקווה, אחרת באמת אין לאנשים נורמטיביים (שלא אוהבים/יכולים/רוצים "להתקמבן" למחייתם) מה לעשות בישראל. וזה נאמר שבוע לפני שאני חוזר במטרה להישאר אחרי שנה של מגורים בחו"ל.

סופר במבה: אני מדבר על ביקורות פתע. על פקחים (או שאפשר לקרוא להם סוכנים, שיהיה יותר מגניב) שלא ימהרו לפלוט לבעלי עסקים מתי הביקורת או להעלים עין מדברים לא כשרים. אנשים עם יושרה, שבאמת מאמינים במה שהם עושים, סוג של פאוור ריינג'רס של משרד האוצר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה מאוד נחמד לפתוח בקמפיין שמוריד קצת את האש מהממשלה והאוצר, שחולבים את האזרח הממוצע,

ולא מאפשרים לו כבר לחיות. אז מה נעשה? נתחיל לגבות מיסים מהתאגידים הגדולים?

אולי ניכנס בהון השחור של ארגוני הפשע? אולי נגבה קצת יותר מהחרדים והערבים? רגע...תנו לחשוב....בעצם לא!

מה צריך כאבי ראש, בוא נלך על מי שקל לגבות ממנו. מי שממילא הוא בסדר, בטוח שהרבה יותר טוב מכל אלה

שכתובים שם במעלי ההודעה, למה לנו להתאמץ?!

אני האחורון שיצא נגד גביה מההון השחור. אבל ראבק, להתיחס אלינו כאל מטומטמים כל פעם מחדש, זה כבר

יותר מידי מעצבן.

פורסם
ניץ' ותומר: אם המדינה שלנו מפחדת מציבור מסויים רק בגלל היותו הוא. העתיד שלנו רע ומר.

זה לא בגלל "היותו הוא". זה לא שנמנעים מכניסה לישוב ערבי עויין "כי הם ערבים". נמנעים מלהיכנס אליו בגלל שבכל בית שני בו (ביישוב העויין, לא ביישוב הערבי הנורמטיבי) מחזיקים כמויות אמל"ח מכובדות שמוכנות לפעילות עבריינית \ במקרים יותר קיצוניים ליום פקודה כנגד משטר ה"אוייב הציוני". כך או כך, מרות החוק לא חלה שם, ואיש ציבור שיכנס ליישוב שכזה בגפו על מנת לבצע משימה כזו יסכן את חייו... כל מיני פלשתינאים עזתים שהתחתנו עם תושבות הפזורות הבדואיות בדרום בעיקר והקימו מעוזי טרור קטנים... למקום כזה שולחים פאוור ריינג'רים עם חרבות ורובים, לא עם מחשבונים ועט כתיבה :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני חושב שזה קמפיין פרסומי יותר ומעשי פחות.

בשביל שזה יהיה פרקטי יש צורך באלפי פקחים מסורים .

אני אלך איתכם לכיוון אחר.

למה לא להוריד את המיסוי לעצמאים? אני יכול להבין(לא מסכים,מבין) עצמאי שעובד קשה לפרנסתו ויש לו יותר דאגות משכיר , שמעלים מס, אני מכיר לא מעט עצמאים שעובדים מצאת החמה עד צאת הנשמה ובסוף החודש דורשים מהם סכום נכבד מהכסף שאותו הרוויחו בעמל כפיים קשה.

אם מחד יורידו את המיסוי לסכום שאנשים יוכלו לחיות איתו ומנגד יגדילו את העונשים על מי שיעלים מס גם במיסוי נמוך, אני חושב שזה יהיה יעיל הרבה יותר ממבצע כמו שעכשיו עושים, אנשים יעדיפו לשלם מס נמוך מאשר להסתכן במאסר לדוגמה.

כמו כן רוצים עוד כסף?

למה לא להסדיר את ההימורים בארץ? למה לא לעשות קזינו? הרי מי שמהמר עושה זאת גם ככה ,אז למה לא להסדיר את הנושא והמדינה תרוויח מיסים אדירים שהיום בעצם רוב הכסף הולך לעולם התחתון וכמובן בשחור, תשים קזינו בנגב ,גם תפריח שם את השממה, גם תיצור תעסוקה וגם תרוויח מיסים ולדעתי גם תוריד את רמת הפשיעה ע"י זה שהעולם התחתון יהיה פחות מעורב.

רוצים עוד כסף?

למה לא להסדיר את נושא הזנות? הרי בכל חור יש היום בתי זונות, גם פה רוב הכסף הולך לעולם התחתון, למה לא להסדיר את הנושא? נקבל פחות פשע לדעתי, יותר ביטחון תברואתי( הבנות יצתרכו לעבור בדיקות תקופתיות) ושוב, מיסים כי זה יהיה חוקי.

בכל המקרים לוקחים כסף שגם ככה מתגלגל היום בארץ , פשוט הוא ילך במקום לעולם התחתון ולפשע, לגופים ממוסדים.

אני בטוח שהפשע לא יעלם מהעולם ובטוח יהיו עדיין מקומות של העולם התחתון, אבל אני מאמין שרוב הציבור יעדיף ללכת למקום חוקי, מסודר, מטופל ומוכר מאשר להסתבך וללכת למקומות לא מוכרים שתפיסה בהם תעלה לו ביוקר.

נ.ב

רק להבהרה, אני אישית לא מהמר, אין לי מנוי לפיס ובכלל לא מתחבר לנושא וכמו כן נערות ליווי הן לא הטעם שלי , לי מספיקים חיי הנישואים ה"לא מוצלחים" שלי. :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464340&page=5

פורסם

אני לא יודע אם אני מתכחש לאימפוטנטיות של הממשלה שלנו מול המגזרים האלה (גניבת רכבים שמגיעים לשטחים ולא נעשה איתם כלום או חרדים בממשלה שעושים בה כרצונם) או שאני באמת ובתמים רוצה להאמין שיש תקווה, אחרת באמת אין לאנשים נורמטיביים (שלא אוהבים/יכולים/רוצים "להתקמבן" למחייתם) מה לעשות בישראל. וזה נאמר שבוע לפני שאני חוזר במטרה להישאר אחרי שנה של מגורים בחו"ל.

סופר במבה: אני מדבר על ביקורות פתע. על פקחים (או שאפשר לקרוא להם סוכנים, שיהיה יותר מגניב) שלא ימהרו לפלוט לבעלי עסקים מתי הביקורת או להעלים עין מדברים לא כשרים. אנשים עם יושרה, שבאמת מאמינים במה שהם עושים, סוג של פאוור ריינג'רס של משרד האוצר.

אחרי מה שאתה אומר פה, אני אומר לך פשוט אל תחזור!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה מאוד נחמד לפתוח בקמפיין שמוריד קצת את האש מהממשלה והאוצר, שחולבים את האזרח הממוצע,

ולא מאפשרים לו כבר לחיות. אז מה נעשה? נתחיל לגבות מיסים מהתאגידים הגדולים?

אולי ניכנס בהון השחור של ארגוני הפשע? אולי נגבה קצת יותר מהחרדים והערבים? רגע...תנו לחשוב....בעצם לא!

מה צריך כאבי ראש, בוא נלך על מי שקל לגבות ממנו. מי שממילא הוא בסדר, בטוח שהרבה יותר טוב מכל אלה

שכתובים שם במעלי ההודעה, למה לנו להתאמץ?!

אני האחורון שיצא נגד גביה מההון השחור. אבל ראבק, להתיחס אלינו כאל מטומטמים כל פעם מחדש, זה כבר

יותר מידי מעצבן.

למה מטומטמים?

לא המציאו סופרטנקר?או התהדרנו בו בארוע לזיכרם של אנשים?

לא לימדנו לקח את העזתים?

לא הורדנו מיסים?

לא הוזלנו מחייה?

לא הוספנו מס מהירות במסווה בטיחות?

לא נעלה מס ירוק כדי לייקר מכוניות מיני?

לא ייקרנו קרקעות?

לא נתנו לעשירים ביותר לשמוט חובות?

לא סיפקנו עיתון שיסביר שהכל לטובה? ועוד בחינם?

לא נבחרנו באופן דמוקרטי?

מה עוד אתה רוצה? למה הציניות?

אתה באמת חושב שמדובר בעוד ספין?

במקום להפנות אצבע מאשימה לממשלה ולפקידים להסית האש ותשומת הלב לאיראנים, לשמאלנים הבוגדים? לאחיות השובתות חסרות הלב? לתקשורת? לבתי המשפט? לבית המשפט לענייני עבודה שחושבים לבטל? לטיקונים?לבן גוריון הקומוניסט שבנה הכל עקום?

אתה בא וטוען שזו עוד פעולת הסחה?

ואם לא, שהדגש יהיה על העוסקים הקטנטנים?

לא יפה אושרי, לא יפה בכלל.

• תוכן חדש...