Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רואה שום בעייה עם תלונת הבכי שמופיעה למעלה.

מה לעשות, אנשי אכיפת החוק (גם אם הם לא שוטרים) לא תמיד מתזמנים את שעת הגעתם בשעה נוחה. אני בטוח שאם אותו אדון אורי היה עונה על חמש-שש שאלות היו משחררים אותו לנפשו, על אחת כמה וכמה שהוא אומר שהוא גר שם "בשכירות ולא מרוויח הרבה".

אבל לא, הישראלי המצוי לא יודע לכבד את החוק ואנשיו. לא שאני טוען שכל אנשי החוק הם טלית שכולה תכלת, אבל אם משתפים פעולה עם מי שהוסמכו לכך ניתן לפתור את הדברים במהירות ובלי כל צורך להגיע לאיומים, בלאגנים ופוסט מתבכיין וחד צדדי ברמה שדומה רק לסיקורים של עיתון הארץ.

איתמר.

איתמר, אם הם היו מלווים בשוטרים וצווים - מילא.

צורת העבודה הזאת (התנפלות, שקרים והגבלת תנועה בכוח) מזכירה לי משטרים חשוכים יותר. במדינות המערב האחרות זה לא היה עובר להם. חבל שבארץ כן.

אני מניח שאתה מוכן שמדי פעם איזה פקידון יעצור אותך סתם ככה ויאיים עליך כדי שתשיב לשאלות שלו. נגיד פעם זה יהיה מישהו אקראי ממשרד התחבורה שיבוא אליך בלי שוטרים בבוקר כשאתה יוצא לעבודה וידרוש לפרק ולעשות בדיקה למערכת הסאונד באוטו שלך (אם אני זוכר נכון אתה בפורום אודיו).

אחרי שבוע תבוא עובדת סוציאלית שתבקש שתענה על שאלות בקשר לילדים שלך וכו' וכו'.

יש דרך להתנהל והיא לא הדרך הזאת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
7 אנשים שמגיעים בלי תעודות לעשות סתם טרור?

יש שכונות שהם לא היו יוצאים מהן :smile:

בגלל זה הם באים לרשפון ולא למשולש או למאה שערים :sissies:

והנה הצדק מאחורי "קו הצדק" : http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000830317

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כשקורים לבחורה בשם 'יפה' (ויסלחו לי כל היפות), אז ברור לי שיפיפיה גדולה היא לא.

אצל 'מזל' תתקשה למצוא מיקרים ממוזלים.

וב'קו הצדק'? רק רוע ואטימות מלוות בשטינקרות מהסוג הנחות ביותר, גועל נפש.

פורסם

מוזר, דווקא כשאני נתקל בשם "חווה", הציפיות שלי נענות כמעט תמיד.

(פרה, כבשה, עז, תרנגולת-הודו, כל מיני חיות משק כאלו או אחרות הנושאות דימיון מופלא לבחורה בעלת שם זה)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
"למינים ולמלשינים לא תהיה תקווה"

(dny, אתה מוזמן לכתוב על זה)

מעניין, זה בדיוק המשפט שעלה לי כשראיתי את זה בעיתון היום..:idea:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...