Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על rockford 1000a2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי אפשרות לקנות את המגבר הנ"ל במחיר מצחיק,איך הוא יהיה בתור מונו לW6 שלי? האם הוא יהיה יותר טוב / איכותי מהaudio system f4 600 שלי? יוכל לשלוט על הסאב יותר טוב?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה מגבר עוצמתי ביותר

קח בחשבון שחיבור כזה מגבר על מערכת חשמל סטנדרטית

עם צרכנים נוספים יכול להוות בעיה ,בנוסף המגברים מהסידרה הנ"ל מתחממים מאוד ,דאג לאוורור של המגבר

וששום דבר לא יהיה צמוד אליו.

פורסם

הסאב שלי הוא 2 אום,לפי הצהרות יצרן הוא לא אמור לעבוד ב2 אום בגישור אבל קראתי בפורמים שתכלס אין בעיה הוא רק מתחמם מאוד.

אז אני עוד מתלבט האם זה שווה לי בכלל ומה השיפור שיהיה לי,המחיר שלו הוא תלת ספרתי נמוך וזה קורץ לי מאוד למגבר של 1K RMS,אולי סתם למסגר אותו ולתלות בחדר:-D

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה מחבר אותו ב2 אוהם תדאג למערכת חשמל משוריינת והרבה אוורור. אמנם בפועל זה לא 2 אוהם לרוב אבל יש מצבים שזה כן. (IMPEDANCE RISE)

דעתי - אל תיכנס לזה. תקנה מגבר שיציב ב2 אוהם (כמו 1000BD) ותסגור עניין.

פורסם

אומנם לא ניסיתי את המגבר ב- 8 אוהם, אך מניסיון עם מגברי הערוצים של רוקפורד בגישור- יש להם המון כוח, אך שליטה פחות טובה. כמובן שיש מי שמרגיש שזה קריטי לו ויש מי שלא מרגיש כ"כ בהבדל, ושוב אני אזכיר שב- 8 אוהם אתה אמור לקבל שליטה טובה יותר מאשר ב- 4 או 2.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

השאלה שלי היא האם הוא יהיה יותר טוב מהאודיו סיסטם שלי, כרגע הסאב מקבל 560 rms ב2 אום.

בנוסף אני יכול להעביר את הטוויטרים לאודיו סיסטם שיהיו על אותו אופי הגברה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מחד- על הנייר הרוקפורד פחות איכותי בגישור במקצת מהאודיו סיסטם.

מאידך- הוא ייתן כמעט את אותו ההספק ב- 8 אוהם, מה שתשנה לגמרי את התמונה.

אם לא תנסה- לא תדע :)

פורסם

אתה מחבר את סלילי הסאב בטור במקום במקביל.

(+) של מגבר ל (+) של סליל ראשון.

(-) של סליל ראשון ל (+) של סליל שני.

(-) של סליל שני ל (-) של מגבר.

• תוכן חדש...