Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה קצת יותר לעומק. 

עדיין לא זוכר שנתקלתי בטורפדו המיועד ליבשה אי פעם.

-נראה שבריחת המוחות מהארץ קשה יותר ממה שנותנים לנו להאמין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

image.thumb.png.29f5dc68958f52667dfb37057c53ad0d.png

21/7/23 בערך בתאריך הזה..

ירו 2 קאסמים לאזור יישוב שקד. זה שהם לא עברו את הקנה זה כבר משהו אחר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אהם. 

image.thumb.png.e1ea83abc240db8e3e8031e09f7195f4.png

מצא את ההבדלים.

ועוד דבר אחד. 

בעקבות הבלגאן עם כפל הלשכות, יש דבר אחד שלא מדברים עליו בכלל משום מה. 

אני רוצה לדעת: מתי השרים בעלי הלשכה הכפולה יחוייבו להחזיר את העלות של הלשכה הנוספת למדינה, רטרואקטיבית מיום הקמתה? 

זה הכספים שלי, שלכם ושל כולנו, ששימשו את השרים למעבר על החוק; הכספים הללו אמורים להיות מושבים לאוצר לצורך חלוקה מחדש.

(תמשיך להיות תמים, אתם בטח חושבים לעצמכם, ודי בצדק)

מצד שני. 

הרי קמה כבר דרישה שמפלגות עם חוב לא יוכלו להתמודד לפני שישלמו את החוב. אולי אפשר להפוך את עלות הלשכות הכפולות לחוב ולגמור עם זה? ישלמו כשישלמו, וזהו?...

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

מפקד מחוז ת"א לשעבר, אשד, עושה פה מה שעשו כבר מספיק אנשים רציניים לפניו ומנגב עם עמית סגל את הרצפה.

עמית סגל, מאידך, מציג את העתיד שלנו. ככל שלמחנה האופוזיציה נגד הקואליציה החרדלית פה יהיה פחות כוח - הסיכוי שנראה ירי חי על כל מי שלא סוגד לביבי ו או לרבני המפלגות סביבו ילך ויעלה, עד שיום אחד זה יקרה. לסגלים אין מושג מה זה דמוקרטיה מערבית סבירה. ואם כן, הם עוינים אותה. אסור לשכוח את זה. לא משנה כמה טוב חלקם למדו לחרטט על חיבתם לליברליזם וחירויות הפרט ושאר הירקות, שאין מאחוריהן שום דבר, אלא אם "חירות" היא הזכות לבנות "חוות" ביהודה ושומרון.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בכי אהבתי בראיון שכשסגל הגיב לעובדה שאבא של אשד היה בגיניסט במה זה קשור בן כספית ענה לו שיש אנשים שגאים באבא שלהם.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבחין בין פינוי בכוח סביר שזה מה שעושים לבין פינוי בכוח כמו שסגל ובן גביר רוצים (רק להפגנות השמאל).

הם לא רוצים פינוי אלא דם כשברור לכולם שפינוי כמו שהם רוצים יסגור את הכבישים לזמן הרבה יותר ארוך.

אני גם לא מבין מה פסול הניצבים למען דמוקרטיה כשמתנגדים לאלימות ללא אבחנה. זה לא פוליטי אלא קריאה ברורה לאכיפה לפי חוק והיגיון. לא מבין גם מה הבעיה ללכת עם מדים בלי לשבור את עצמות למפגינים. עשו את זה לפניו ויעשו את זה גם אחריו וזה בסדר גמור.

פורסם

@יובל .מ. אתה רוצה אתֶזכויותיך על חשבון זכויותיהם של המפגינים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה בללכת עם מדים בתוך ההפגנה כמו שהוא עשה זה שרושם שנוצר זה "מחוז תל אביב תומך במפגינים ונגד השר". 

כמו במלחמה מול חמאס, לפעמים התודעה יותר חשובה ממה שקורה בפועל

אני פירשתי את ההליכה הזו בצורה שונה.

מחוז תל אביב שומר על מקצועיות ועל החוק ולא יישם הוראות שנוגדות אותו לא לכיוון אחד ולא לשני.

אם לא היו מפנים כלל הייתי מפשר שאת זה כמוך אבל כשמפנים בכוח סביר בלי לשלוח מאות אנשים לבתי חולים (אבל לא מאפשרים לצירים להישאר סגורים) אז זה בסדר גמור.

כשיורדים 1000 איש לאיילון לוקח שעה עד שעתיים לפנות וזה סביר. זו גם פגיעה מידתית בחופש התנוע לטובת הזכות להפגין.

פורסם
לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

אני גם לא מבין מה פסול הניצבים למען דמוקרטיה כשמתנגדים לאלימות ללא אבחנה

הבעיה שחלק גדול מהניצבים למען "דמוקרטיה" פיצצו בעצמם מפגינים מהצד שהם לא אוהבים ללא הבחנה

פורסם

זה לא רק סגל ושות׳. חופש הביטוי פה נשחק מאוד מאז תחילת מלחמת האיןסוף. וגם אלו שרואים עצמם כליברלים חילוניים מעלימים עין כי זה בינתיים עוד לא הגיע אליהם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ. אתה רוצה אתֶזכויותיך על חשבון זכויותיהם של המפגינים?

אפשר להפגין גם בלי לפגוע בזכות שלך להשתמש בדרך וכל הנזק שנגרם מזה.

לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

יורדים 1000 איש לאיילון לוקח שעה עד שעתיים לפנות וזה סביר. זו גם פגיעה מידתית בחופש התנוע לטובת הזכות להפגין

מה זה פגיעה מידתית? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

מה זה פגיעה מידתית? 

כביש סגור לחצי שעה עד שעה זה מידתי. כביש סגור לשלוש שעות לא.

לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

הבעיה שחלק גדול מהניצבים למען "דמוקרטיה" פיצצו בעצמם מפגינים מהצד שהם לא אוהבים ללא הבחנה

כשהופעלה אלימות כלפי שוטרים הופעל כוח ללא קשר לזהות המפגינים וככה צריך להיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

למה זה מידתי ו3 שעות לא? אסור לנרמל עבריינות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

כביש סגור לחצי שעה עד שעה זה מידתי. כביש סגור לשלוש שעות לא.

כשהופעלה אלימות כלפי שוטרים הופעל כוח ללא קשר לזהות המפגינים וככה צריך להיות.

אתה פשוט זרקת מספר שרירותי.

ואם מבחינתי מידתח זה 2 דקות? או 0 דקות?

מי קבע שחצי שעה זה בסדר? אם בגלל החצי שעה המידתית של פלוני על הכביש אלמוני פיספס תור mri זה מידתי מבחינתל?

ולא הבנת - הניצבים למען הדמוקרטיה פיצצו מפגינים כשזה היה להם מתאים, לא את אלה שתקפו שוטרים.

לפני 26 דקות, פינדר כתב:

זה לא רק סגל ושות׳. חופש הביטוי פה נשחק מאוד מאז תחילת מלחמת האיןסוף. וגם אלו שרואים עצמם כליברלים חילוניים מעלימים עין כי זה בינתיים עוד לא הגיע אליהם.

1. גם אתה העלמת עין כשזה היה לך נוח.

2. דגל עם המילה פלסטין יכולה להתפרש כהזדהות עם האויב בשעת מלחמה.

ביום שאראה דגל פלסטין מונף על ידי מוסלמי בלב עזה עם המילה ישראל עליה אזרום עם אותו בחור שיניף את זה אצלנו.

עד אז - לא, לא אכפת לי.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

מפקד מחוז ת"א לשעבר, אשד, עושה פה מה שעשו כבר מספיק אנשים רציניים לפניו ומנגב עם עמית סגל את הרצפה.

עמית סגל, מאידך, מציג את העתיד שלנו. ככל שלמחנה האופוזיציה נגד הקואליציה החרדלית פה יהיה פחות כוח - הסיכוי שנראה ירי חי על כל מי שלא סוגד לביבי ו או לרבני המפלגות סביבו ילך ויעלה, עד שיום אחד זה יקרה. לסגלים אין מושג מה זה דמוקרטיה מערבית סבירה. ואם כן, הם עוינים אותה. אסור לשכוח את זה. לא משנה כמה טוב חלקם למדו לחרטט על חיבתם לליברליזם וחירויות הפרט ושאר הירקות, שאין מאחוריהן שום דבר, אלא אם "חירות" היא הזכות לבנות "חוות" ביהודה ושומרון.

כנראה לא שמעת את הדו שיח

אם אפשר כמובן לשמוע

עמי אשד טוען "לא התרתי לחסום את איילון" 

אז נכון שהוא לא אישר את ההפגנות או שלח מכתב רשמי שאפשר לחסום את איילון 

בתכלס חסמו והוא לא ממש יצא מגדרו למנוע את החסימות. בכדורגל קוראים לזה שביתה איטלקית 

שאר הסרטון זה סתם צעקות 

• תוכן חדש...