Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בינתיים הפשיעה עולה. פריצות. גנבות. אלימות בין אנשים.

הפריצות, הגניבות, התקיפות: מפת הפשע בשכונות (ynet.co.il)

ועוד כתבה.

ההסתרה המשטרתית, והזינוק בפשיעה בממשלת נתניהו-בן גביר | בלעדי: הנתונים המלאים נחשפים (ynet.co.il)

מזה בטחון יש במדינה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אם בסופו של דבר אתה צופה שיהיה חסר 25, אז להסתמך על ה +10 האלה זה לא בטוח הדבר הנכון כדי לוותר על ה +6 האחרים.

לא?

אפשר גם למלא את כל ה-25 מיליארד אם נעלה את המע"מ ל-23%.

יש הרבה דרכים לסגור את הבור, כל מה ששמחון אמר זה שאם יש לך עודף מפתיע של 6 מיליארד אתה יכול לוותר על העלאת המע"מ ועדיין להמשיך בשאר הצעדים שתכננת מראש כדי לגייס כסף ולהגדיל הכנסות (סגירת עשרות משרדי ממשלה מיותרים, העלאת מס חברות, מיסוי קרנות השתלמות, ביטול פטור ממע"מ על הזמנות באינטרנט, מס נטפליקס ועוד ועוד ועוד). 

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

זה קשור להכנסה הכוללת של המדינה ממיסים.

אם יש לך מספיק הכנסות אתה יכול לוותר על העלאת המעמ אבל לא רואה איך זה קורה עם הגדלת ההוצאות בעקבות המלחמה והשיתוק במשק שבא אחריה.

מעמ זה מס רגרסיבי שמייצר הכנסה תדירה, המעמ צריך להיות קשור לגרעון ותחזיות רבות שנים, זה מאוד קשה להעלות אותו ו(אמור)להיות מאוד קשה להוריד אותו בדיוק מהסיבות האלו. אירוע סינגולרי אולי דוחה העלאת מעמ, אבל זה אמור להיות חתיכת אירוע.

במשך הרבה מאוד זמן ממשלת ישראל שמה ז׳ ענק על הגרעון, כמדומני היחיד שצמצם אותו היה לפיד - ששילם על זה. הציבור הישראלי מסמן לפוליטיקאים שלו שהוא מטומטם מדי (או אם רוצים פחות דרמתיות: קצר-רואי מדי) בשביל שהכלכלה תעניין אותו. הגדלת הגרעון מאוד מתאימה לפוליטיקאים פופוליסטיים האלופים בדחיינות, כל אלו המאמינים ב״אכול ושתה כי מחר נמות״ בתור תפיסת העולם, או אולי ״אבות יאכלו בוסר ושיניו ילדזים תכהנה״. היי תגיד, זה מזכיר לך מישהו? 

מה המכנה המשותף בין להאכיל במשך שנים את הדמוגרפיה החרדית, את החמאס בעזה, ואת מפעל ההתנחלויות המונע פיזית כל אפשרות לאיזשהו הסדר קבע..?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 55 דקות, MiniMiz3r כתב:

יש הרבה דרכים לסגור את הבור, כל מה ששמחון אמר זה שאם יש לך עודף מפתיע של 6 מיליארד אתה יכול לוותר על העלאת המע"מ ועדיין להמשיך בשאר הצעדים שתכננת מראש כדי לגייס כסף ולהגדיל הכנסות (סגירת עשרות משרדי ממשלה מיותרים, העלאת מס חברות, מיסוי קרנות השתלמות, ביטול פטור ממע"מ על הזמנות באינטרנט, מס נטפליקס ועוד ועוד ועוד). 

שמחון גם אמר בקורונה שאין בעיה להדפיס כסף כשהממשלה שפכה כסף על האזרחים. באותו רגע שהוא אמר את זה הבנתי שכל מה שהוא אומר לא מגיע משיקולים כלכליים אלא משיקולים פוליטיים של הבוס. והוא עוד פרופסור לכלכלה.

Screenshot_20240723_180018_Chrome.jpg

פורסם

כשאומרים לי שמערך הגיור עם ליקויים, אני אומר שזו עוד מערכת הגירה שלא מתייחסים אליה ברצינות

https://www.ynet.co.il/judaism/article/hylvbdnua#autoplay

במקום לבנות מערכת הגירה שתמשוך אנשי מקצוע טובים לפה, מגיעים לפה אנשים שלא בוחלים לעשות שימוש ציני במערכת הגיור האינטרנטית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למה מערך כזה בכלל נמצאת במשרד ראש הממשלה? מה הקשר של משרד ראש הממשלה לגיור? יום אחד עוד נגלה את כל האמת על משפחת נתניהו, משפחה מושחתת מהיסוד. 

פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

אתה ראית מישהו שמדבר על סגירת משרד?

ואיך זה שכל הגזרות רלוונטיות אלי, שעובד ומשלם מיסים (מעמ על משלוחים, נטפליקס, קרנות השתלמות) אבל אף גזירה לא מדברת על קיצוץ קצבאות אברכים?

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, Supertigre כתב:

למה מערך כזה בכלל נמצאת במשרד ראש הממשלה? מה הקשר של משרד ראש הממשלה לגיור? יום אחד עוד נגלה את כל האמת על משפחת נתניהו, משפחה מושחתת מהיסוד. 

מערך הגיור עבר ממשרד הדתות למשרד ראש הממשלה בגלל שהיו כמה יהודים שלא קיבלו יהודים אחרים בגלל מוצאם.

משפחת נתניהו היא רק XYZ בפונקציה כי לא אוהבים לקבל יהודים שנראים אחרת משטייטל משנות השלושים בפולין.

לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה ראית מישהו שמדבר על סגירת משרד?

ואיך זה שכל הגזרות רלוונטיות אלי, שעובד ומשלם מיסים (מעמ על משלוחים, נטפליקס, קרנות השתלמות) אבל אף גזירה לא מדברת על קיצוץ קצבאות אברכים?

ומתגייס בצו שמונה..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
ציטוט

איש העסקים רוני מאנה תקף בחריפות את ארגמני, ובציוץ שהעלה ברשת X (טוויטר לשעבר) ומחק לאחר מכן, אף כתב: "הייתי מעדיף שתישאר בשבי וזמורה ז"ל היה בחיים. למה הוא נפל, למה הוא הקריב את חייו, בשביל שאבא שלה הביביסט יוביל את נועה למטוס הראוותני של משפחת נתניהו?". מאוחר יותר מאנה כתב: "אני רוצה להתנצל בפני נועה ארגמני על הדברים שכתבתי בעניינה או כלפיה, אין לזה שום מקום, אני מבקש את סליחתה".

אני לא יודע מי זה רוני מאנה ומה עובר בראש של אנשי תקשורת שתוקפים אישית את נעה ארגמני והמשפחה שלה על זה שהם נפגשים עם ביבי, בושה וחרפה. שיח דוחה ורמה נמוכה מאוד, התנצלות עדיפה על כלום כמו שהורגלנו ע״י ה״לא מתנצלים״ למיניהם, אבל על מילים כ״כ חמורות אין באמת מחילה. איש טיפש ורע, מקווה שישלם על כך.

ציטוט

יו"ר הימין הממלכתי ח"כ גדעון סער כתב כי "המתגוללים על נועה ארגמני ואביה מאמינים שהם סוג של תו תקן מוסרי'. האמת היא כמובן הפוכה: זו תחתית של שפל מוסרי. הניסיון לחלק את החטופים ובני משפחותיהם לפי מפתח פוליטי הוא מתועב. מי שפועל כך מעיד על עצמו שעבורו הם רק כלי או מכשיר להגשמת מטרות אחרות לגמרי".

צודק לחלוטין.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

עזוב, בוא נשאיר את הצבא בחוץ אפילו. נטו כלכלי.

נקל עליהם.

כן יש הרבה דברים שאפשר פשוט לחסוך עליהם ולסגור עניין אבל התרגלו פה אנשים שפשוט מביאים להם כסף בישירין ועקיפין. לך תגמול אנשים מהתמכרות כזו..

גם לך תתעסק עם אנשים בלי תודעת עבודה או חינוך בסיסי (אני מדבר על חינוך לימודי - מדעים, מתטמטיקה וכו'- לא דרך ארץ וכו'). מישהו שהתגייס בצו 8 אמר לי כבר שלא ירצו להתעסק עם אנשים שמחפשים ללכת להתפלל ולקבל ת"ש גבוה כמו שיש להם.

ויש להם ת"ש מאוד טוב אפילו יותר טוב מדתיים שכן מתגייסים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

לפני 14 דקות, oryo כתב:

רוני מאנה

איש עסקים שהיה בעבר חבר קרוב של המשפחה ואיזה חתול שחור עבר בינהם ומאז הוא מתנגד נחרצות לאיש.

גם אני מתנגד לאיש עם השיער הסגול וחושב שהוא אסון וסכנה קיומית למדינה, אבל להפוך חטופה, שאני לא רוצה לדמיין עם איזו התמודדות נפשית יום יום שעה שעה היא צריכה להתמודד, לכלי משחק פוליטי זה פשוט מעשה מעורר שאט נפש. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רק מניח את זה כאן:

image.thumb.png.5705c73daac9ee234de5cec458857433.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 דקות, Supertigre כתב:

איש עסקים שהיה בעבר חבר קרוב של המשפחה

האמת שזה די מסביר את החומר האנושי וההחלטות התמוהות שהוא מבצע.

שילך לעזאזל, קראתי גם את ה״התנצלות״ שלו (״דבריי הוצאו מהקשר״ אעלק), איזה אפס.

פורסם
לפני 9 דקות, Supertigre כתב:

איש עסקים שהיה בעבר חבר קרוב של המשפחה ואיזה חתול שחור עבר בינהם ומאז הוא מתנגד נחרצות לאיש.

לא מפתיע, אם הייתי יכול לעשות נייםדרופינג אז הייתי כבר עושה את זה אבל בעיקרון.

ביבי יכול לאהוב אותך יום אחד ויום אחרי לא לאהוב אותך. די מתאים לזה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...