Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

אגיד לך מה כן משנה. מראית עין.

עכשיו זמן מלחמה, ואתה מצפה מרה"מ שיתעסק במלחמה, לא בשיפוץ מעונו.

ו-כן, אני יודע שהוא לא הולך לבחור קרמיקות או שיש במקום להיות בקבינט,

ועדיין - נוצרת מראית עין כאילו הוא כן מתעסק בזה.  (ובעוד דברים לא קשורים...)

שלא לדבר על הסכומים המופרכים שמוקצבים לשיפוץ.

רוהמ לא קשור למעון באופן ישיר

לא יודע אם הוא מודע למה שקורה שם

משרד רוהמ אחראי על זה

המעון באמצע שיפוץ

יפסיקו את השיפוץ עכשיו?!

הבית שלו ברחוב עזה עולה למשלם המיסים הון ומשגע את תושבי האזור.

אם להקים מבצר לבנט בבית קיים עלה 50 מיליון

אז תחשוב מה העלות של שיפוץ מהיסוד של מעון רוהמ.

גם להתעסק עכשיו בפוליטיקה זה לא כ"כ קשור...

• רעיון גרוע 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 4 דקות, Uri-G כתב:

מה ההגיון?

בפעם העשר, אלו טענות לגיטימיות ומולם יש טענות לגיטימיות אחרות. זו הכרעה מוסרית יותר מאשר לוגית.

לפני 2 דקות, avi 1234 כתב:

איזה 50 מיליון? רק האסלות עלו יותר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

ולכן היא מחויבת לשלם מחיר כבד כדי להחזיר אותם

מה זה ״מחיר כבד״?

מאה חיילים הרוגים?

מאתיים?

ויתור על מיטוט החמאס?

שילמנו ״מחיר כבד״ לשחרר את גלעד שליט. 

היה שווה?

בגלל שאי אפשר לענות על השאלות האלו, מדינה צריכה להתנהל כדי להשיג מטרות לטווח רחוק לטובת כלל האזרחים ולשקול trade offs כל הזמן. בלי סנטימנטים.

וכל זה לא אומר שצריך להגיד את זה למשפחות.

נ.ב.

עסקת שליט הייתה במפגיע טעות אסטרטגית.

נ.ב.נ. מטרת החמאס היא לעורר שיח פלצות ולהיות בתודעה. ניצחון הוא השמדת החמאס, ככל הניתן. זה קודם כל ולפני הכל.

לכל מי שאומר ״אי אפשר״, אני יכול להביא שלל דוגמאות מההיסטוריה של ארגוניםף אידיאולוגיות או תרבויות שלומות שחוסלו. מהחמאר רוג׳ ועד המאפיה האיטלקית.

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

בפעם העשר, אלו טענות לגיטימיות ומולם יש טענות לגיטימיות אחרות. זו הכרעה מוסרית יותר מאשר לוגית.

איזה 50 מיליון? רק האסלות עלו יותר.

כל עוד בנט לא תבע דיבה

אני מאמין לאילה חסון

בפרט שהיא הביאה בתחקיר מסמכים המאמתים את דבריה

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2
פורסם

אם העברת הדלק מועבר ישירות לאו"ם ניתן בוודאות לדעת שיגיע גם ישירות לחמאס, האו"ם, אונר"א ושאר הפלחיות הם שלוחות של החמאס. 

פורסם (נערך)

סיפור שיפוץ המעון בבלפור הוא סאגה בלתי נגמרת - משפחת נתניהו מנעה את ביצוע השיפוצים שנדרשו על ידי השב"כ משך שנים, בנט אפשר אותם ועל כן עבד מביתו הפרטי.

כתבה על הוצאות המעונות נמצאת כאן. והיום נתקלתי בכתבה שמדברת על הדרישות של משפחת נתניהו שאינן יודעות שובע.

לגבי הוצאות הביטחון, שנטען כי עמדו בתקופת בנט על 50 מלש"ח - למספר האבסולוטי אין משמעות ציבורית, צריך להשוות לתקופות מקבילות בבלפור או מעונות אחרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

בגלל שאי אפשר לענות על השאלות האלו, מדינה צריכה להתנהל כדי להשיג מטרות לטווח רחוק לטובת כלל האזרחים ולשקול trade offs כל הזמן. בלי סנטימנטים

ואיך אתה יודע מה הכי טוב לטווח הארוך?

אולי למיטוט החמאס במחיר חייהם של כל השבויים יהיו השלכות שליליות על הלכידות של החברה או משהו כזה?

אין פה תשובות מוחלטות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

רוהמ לא קשור למעון באופן ישיר

לא יודע אם הוא מודע למה שקורה שם

לא מודע? אתה מאמין לעצמך?

משרד רוהמ אחראי על זה

גוף מקצועי ונטול פניות. 

המעון באמצע שיפוץ

יפסיקו את השיפוץ עכשיו?!

30 מיליון זה בשביל האמצע של השיפוץ?!

הבית שלו ברחוב עזה עולה למשלם המיסים הון ומשגע את תושבי האזור.

מה זה קשור?

אז תחשוב מה העלות של שיפוץ מהיסוד של מעון רוהמ.

חלאס עם הפייק ניוז שאתה מפיץ.

פורסם
לפני 31 דקות, yd b-4 כתב:

ובבקשה מי שכותב "קדושת החיים" שיסביר למה קדושת חיי החטופים עולה על קדושת הנרצחים (בוודאות לצערנו) לעתיד לבוא. 

זה בדיוק הדילמה. אין פתרון טוב של ממש לזה. אישית, אני נוטה לצד שהיה מעדיף לשחרר את החטופים. כמו שנכתב לך כבר, ההבדל הוא גם בין קדושת החיים של מי שנמצא בשבי עכשיו, לבין מה שיהיה אחכ. כמובן, עסקה כמו עסקת שליט היתה גרועה. 

מה שאני רוצה להגיד הוא שאני חושב שיש פער עצום בשבילי בין מה שאומרים נציגי המשפחות לבין מה שאנחנו מקשקשים לעצמנו כאן בפורום. מהצד אני יכול לקבל ולהבין את הרציונל או את הרגש גם מאחורי הגישה שמבקשת לשחרר את החטופים לפני הכל, וגם את הגישה שאומרת שצריך להלחם ולהתעלם מזה. אבל אני לא מסוגל להבין אדם שהבן שלו נמצא עכשיו שם ואומר בפשטות שהוא מוכן להקריב את הבן שלו עבור הנצחון על החמאס. כלומר אפשר להתפלצן סביב זה עד מחר. זה ברור לי. אבל אני פשוט לא מסוגל להבין משהו כזה. מצטער.

לפני 13 דקות, falou כתב:

לכל מי שאומר ״אי אפשר״, אני יכול להביא שלל דוגמאות מההיסטוריה של ארגוניםף אידיאולוגיות או תרבויות שלומות שחוסלו. מהחמאר רוג׳ ועד המאפיה האיטלקית.

ישראל בעצמה נכשלה כישלון חרוץ מול אידיאולוגיות עוינות בלבנון בשטחים. האמריקאים נכשלו בוויטנאם ואפגניסטן. לפניהם גם הסובייטים. אפשר להתווכח על עיראק, אבל במבחן התוצאה, ארהב עזבה את עיראק כשזו מפורקת, סובלת מטרור ועד כמה שאני זוכר מתנהלת כמדינת חסות איראנית. רוסיה נכשלה בצ'צ'ניה ודגסטן במשך 250 שנה, למרות שתוך כדי ביצעה את מה שחלק מהישראלים מפנטזים עליו כרגע - טרנספר. יש עוד מלא דוגמאות. אין וודאות פה בשום דבר. ועל חוסר הוודאות צריך להוסיף את התלות המוחלטת שלנו בארה"ב כדי בכלל להמשיך ולנהל את המלחמה.

אולי היה הגיון בזה שמבצעים הקודמים בעזה לא ממש הציבו מטרות, כי אז אפשר להתווכח על התוצאה לנצח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יש פתרון אחד לסוגית החטופים.

כל החטופים עוברים לחזקת מצרים.

באותו זמן כל האסירים עולים על אוטובוסים למעבר. החטופים מועברים לחזקתנו, בדיקות מהירות בשטח לוודא שכולם פה, אחר כך משחררים את החטופים לעזה, ברגע שעברו את הגבול טילי הלפייר על כולם.

גם קיבלנו את החטופים, גם הוצאנו את העוקץ מחטיפות עתידיות.

עריכה: אהה, ושהעולם ילך להזד**ן.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

מי ירה את הטילים? שוורצנגר מהשרשור ליד? יצעק עליהם you are fired?

מה פתאום, חטופים שחוזרים הביתה ורעים שעולים באש ותמרות עשן השמיימה זה או סטאלון או צ'אק נוריס.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין למה צריך לכבד הסכמים מול חמאס. זה גוף לא אנושי שלא מכיר בזכות של יהודים לחיות ובקיום של ישראל והוכיח את זה מספיק במעשים.

הם בחיים לא יסכימו לעסקה של כל החטופים.  כל המטרה שלהם זה למשוך זמן.

הם כבר רצחו בני ערובה, ויעשו את זה שוב.

אני רואה שביבי נכנע והכניס להם 150 אלף ליטר סולר. בקיצור, האינטרסים של חמאס ושל ביבי דומים. למרוח את זה ככל הניתן.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכלל למה מנהלים משא ומתן על החטופים? אם המטרה זה למחוק את חמאס ולהשתלט על כל עזה, אז בעיית החטופים תגמר בצורה כזאת או אחרת כשזה יסתיים. 

מלכתחילה לא הבנתי את זה (אלא אם כן אף אחד לא מתכוון למחוק את חמאס, אז למה להצהיר את זה)?

חבורה של באלאבולים הישראלים.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...