Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שהוא העביר מזוודות בעצמו וחלק הוא עקץ הביתה

הוא נתן אישור לקטר לעשות העברות בנקאיות לחמאס/ הכנסת מזוודות דולרים וכו'

.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 32 דקות, motior כתב:

אבל מה הוא כבר הספיק לעשות בשנה וחודש בתפקיד שאפשר לתת לו קרדיט על כך שהיה שר בטחון טוב?  אני לא זוכר ניסים ונפלאות.

הקרדיט העיקרי שהוא מקבל זה על ההתעקשות שלו על כיפת ברזל, שהיתה לפי הטענה מנוגדת לעמדת מע׳ הביטחון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 42 דקות, פינדר כתב:

הבלאגן שהיה בצבא, חוסרים בימ״חים, פיקוד דרך פלאזמות, תוכניות שמשתנות כל שעתיים וכו׳, לא ממש היה באשמתו.

האשמה במקרה הזה היא על כל הקבינט, רצו להיכנס ללבנון למרות שלא היה צורך, היה אפשר להתארגן כמו שצריך, להשלים חוסרים אם יש, לתכנן כמו שצריך ואז לצאת. 

פורסם

בכתבה הזו יש הקלטה של נתניהו, מתגאה בכך שאיתגר את מע׳ הביטחון וכפה עליה להקים את המכשול הקרקעי.

טוען שהפעולות שלו פגעו קשות בחמאס והרתיעו אותו.

וזה בסה״כ מיוני האחרון.. עכשיו הוא לא זוכר. לא ידע. ראשי מע׳ הביטחון אמרו לו.

https://x.com/LiorKenan/status/1718705853186924770?s=20

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יש שלוש אופציות:
1. נתניהו במשך 15 שנה ניהל אפס מדיניות או נכון יותר לומר מדיניות שהיא כשלון ונמנע מקבלת החלטות קשות. נתן לחיזבאללה להפוך למגה מפלצת ולחמאס למפלצת.
2. נתניהו לא אשם, נתניהו הוא דחליל לא ראש ממשלה. בלי שיגידו לו ללכת לשירותים לעשות קקי הוא יעשה במכנסיים. אפשר להסתדר בלעדיו ולשים שם קוף. לחסוך את המשכורת, התחחים וריסוק החברה, יש מצב שהקוף יהיה יותר יעיל.
3. כל התשובות נכונות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

הקרדיט העיקרי שהוא מקבל זה על ההתעקשות שלו על כיפת ברזל, שהיתה לפי הטענה מנוגדת לעמדת מע׳ הביטחון.

זה הכי בעיה.

תחילת התפיסה של "בוא נתמגן למוות". עוד כיפת ברזל, עוד בטונדה בתחנות אוטובוס, עוד גדר.

על כיפת ברזל מתגברים עם מטח כבד, על בטונדה עם מחבל שהולך ברגל עם סכין, על גדר עם מטען פריצה וטנדר.

על טיל מf16 או כדור מm4 אין להם איך להתגבר.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 33 דקות, motior כתב:

הוא היה שר הבטחון מ-4.5.2006 עד 18.6.07
מלחמת לבנון השנייה פרצה ב- 12.7.2006 - כלומר שהוא היה בקושי חודשיים שר הבטחון כשהיא פרצה, אבל מה הוא כבר הספיק לעשות בשנה וחודש בתפקיד שאפשר לתת לו קרדיט על כך שהיה שר בטחון טוב?  אני לא זוכר ניסים ונפלאות.
אבל האמת שגם לא מליברמן וכנראה גם לא מכל שר בטחון אחר

כיפת ברזל. רעיון טוב שהשתמשו בו גרוע.

היה צריך למנוע פגיעה בעורף בזמן מלחמה והשתמשו בו כדי להגיד לא צריך להתרגש מכמה טילים כי יש לנו כיפת ברזל.

אז זה לא להגיד היה טוב או רע זה כדי להראות שמישהו מגיע עם קו מחשבה שונה.

במקום רמטכל שהופך לשר בטחון וממשיך את שרשרת הפיקוד כמו בצבא...

והמשפט המודגש מראה בדיוק מה שגרוע בפוליטיקה. אנחנו לא צריכים לראות ניסים ונפלאות עכשיו. אנחנו צריכים לראות השקעה בעתיד לא בביטחון, לא בחינוך, לא ברווחה ולא בבריאות. את ההשקעה אנחנו לא יכולים לראות עכשיו אלא רק אחרי תקופה. אם אין רופאים עכשיו זה אומר שלפני עשור ויותר לא השקיעו בילדים, באוניברסיטאות ואנשי מקצוע שמכשירים את הדור הנוכחי.

אנחנו יכולים לחסל את החמאס עכשיו ולהרגיש חזקים אבל זה בגלל שלא חיסלנו את החמאס עוד שהוא היה בחיתוליו לפני 20-30 שנה אבל אז לא היה מביא מנדטים...

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

לפני שהתחיל הבלאגן היו הרבה תוכניות במלאות 50 שנה למלחמת יום כיפור. באחת מים ראיתי את משה דיין עומד על בימת הכנסת ומדבר על הסיוע ההומניטרי לארמיה ה-13 ואומר במפורש אנחנו לא עוזרים להם בגלל שאנחנו רוצים אנחנו עוזרים בגלל שאנחנו חייבים.

חשבתי לעצמי שהיום אין אחד כזה שיגיד דבר פשוט כזה

היו צריכים להתנות סיוע הומניטרי בביקור של הצלב האדום אצל כל החטופים. אין ביקור אז תמותו.

ואני עוד השמאלני פה.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי מה שראיתי בסרטונים ועדויות קשה לי לתמוך בסיוע עם תנאים. התנאי היחידי צריך להיות שכולם ישוחררו וכניעה מוחלטת של החמאס. הם בישלו את הדייסה עם דם תינוקות, שיאכלו אותה. עד אז שיאכלו אחד את השני אם הם רעבים. זה כנראה לא מתחת לרמה שלהם.

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

יש עדויות בעולם (חוץ מישראל) שמדינות שולחות סיוע הומונטרי לאויב שלהם?

אני באמת שואל, כי בהיגיון הבסיסי שלי זה נשמע הזוי לגמרי

סיוע הומונטרי? 

תכנעו, תתפרקו מנשק, תצאו עם תחתונים וידיים על הראש

ואז נחשוב לסייע לכם (וכמובן, תעמדו למשפט כמו אייכמן)

עד אז אתם אוייבים, ואויב צריך להכריע.

ולא לתת לאויב אוכל/מים/תרופות זה חלק מההכרעה שלו

ולצערנו גם ילדים בני 12-13 היו שותפים פעילים בטבח, גם נשים

אפילו מתועדים זקנים על מקלות הליכה שהגיעו לעשות ביזה בישובי העוטף

ככה שאין הבדל משמעותי

הסיבה היחידה שאולי עולה לי לראש שסיוע הומונטרי יעיל

זה כדי למשוך את האזרחים ה"תמימים" לדרום הרצועה כדי שיהיה יותר נוח לטהר את צפון הרצועה

אבל זה רק עם עושים חייץ ברור בין צפון לדרום הרצועה, שסיוע שנכנס לדרום לא יכול להגיע לצפון בשום צורה

• אהבתי 1

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ישראל לא שולחת את הסיוע היא רק בודקת ומאפשרת להם להכניס אותו.

הדבר היחיד שאנחנו מסייעים להם זה להיות שאהידים למי שמעוניין.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Uri-G כתב:

לא ניתן להבליג על קונספציה שנכשלה, מישהו חייב לקחת עליה אחריות וזה האדם שמחליט על הקונספציה ובעיקר שמוכח שהיו גם קונספציות אחרות שהוא העדיף להתעלם מהם. עזוב גם כרגע את העובדה שהקונספציה הייתה בהנהגתו ובעידודו.

כל קונספציה שתבחר היא סוג של הימור ואף פעם לא תדע אם בחרת נכון אלא בדיעבד. זו הסיבה שאני עוד יכול לקבל טעות כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

כל קונספציה שתבחר היא סוג של הימור ואף פעם לא תדע אם בחרת נכון אלא בדיעבד. זו הסיבה שאני עוד יכול לקבל טעות כזו.

קונספציה שאין אויב בדרום?

שלא צריך להיערך צבאית?

שגדר עם חיישנים זה קו הגנה מוחלט?

זה ליקוי מאורות.

פורסם

מדברים על מניעת העברת דלק, אבל מה קורה עם מנהרות ממצרים, שלא חסמה אותן כל השנים? לא ראיתי התייחסות אליהם. הרי מה מונע מחמאס להבריח משם דלק. גם פה אנחנו צריכים את ארה"ב שתלחץ על מצרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצרים לא הציפו את כל המחילות אצלם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...