Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

שמע, @יובל .מ. חיפשתי טוב ולא מצאתי שהבחור ציטט פסוקים מהקוראן. אולי אתה תמצא.

image.thumb.png.a6e3a61181b3b59e32c68b8be1635759.png

אם הוא נעצר על השלט הזה בלבד - לא תקין.

אבל - משהו מרגיש לי שהיה יותר וגם פה מסתירים. הפייק ניוז חוגג היום.

יש סיכוי הניף דגל טרור אבל את זה הוא לא יפרסם כדי לשמור ג'ק הקטן.

אתה לא היית מפרסם "אח שלי הקטן תומך טרור אבל משטרת בן גביר עצרה אותו" נכון?

ובוא נגיד שאחד מהכתבים של ערוץ 12 היה חוגג על זה אם זה היה המקרה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 39 דקות, עדי-אל כתב:

מדינת ישראל על הזין של ביידן.

אתה ממש ערוץ 14 עכשיו. אתה ממש לא מכיר את האיש ואת האהבה האמיתית והכנה שלו לישראל, הרבה יותר מהמון ביביסטים ושופרות ביביסטיים. האיש הזה אמר לפני שנים רבות שאם לא הייתה ישראל העולם היה צריך להמציא אחת כזו כי היא פלא חשוב לעולם. אתה מדבר על אדם שכל הממשלה והעומד בראשה ירדו עליו ולמרות זאת נכנס למלחמה כאילו הוא ראש הממשלה שלנו בעצמו. 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

קל להתעלם מהדגל פלסטין..

בתוך הבית!!!

(לא שאני חושב שבחוץ זה מצדיק מאסר)

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הדגל הזה ספוג בדם של 1400 ישראלים שנרצחו באכזריות בשעות ספורות.

להחזיק אותו בתוך הבית זה לא לגיטימי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

להחזיק אותו בתוך הבית זה לא לגיטימי.

נישאר חלוקים בנושא הזה.

זה בדיוק המדרון שאני מדבר עליו.

אתה מתכוון להתחיל לחפש בבתים של אנשים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

נישאר חלוקים בנושא הזה.

זה בדיוק המדרון שאני מדבר עליו.

אתה מתכוון להתחיל לחפש בבתים של אנשים?

זה לא לגיטימי, אבל לא מהווה עילה לחיפוש.

הצגתו בפומבי בהחלט כן (על מרפסת, בראיון לטלוויזיה וכו')

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ישראל לא מסוגלת לנהל מערכה של שבועות ובטח לא חודשים מול אף אחד, בלי תחמושת שמגיעה מאמריקה. אומנם הגאון מאיר רובין מקהלת הציע להחליף את אמריקה בצרפת בזמנו, אבל עד כמה שידוע לי, הוא מחק את הציוץ הזה לאחרונה. 

למה ביבי הסכים או לא אני לא יודע. אבל זה לא סופר משנה. האסטרטגיה ב-15 שנים האחרונות כמעט היתה למשוך זמן, לספח את יו״ש לאט ולהפריד בין הבעיות בעזה לאלו בגדה. אני חושב שהסיפור הזה נגמר. ואני מניח שיש סיכוי טוב שיכתיבו את העתיד לנו כמו שיכתיבו אותו לפלסטינאים. או בוא נגיד ככה: אם הייתי חנן בן ארי או כל חבר אחרת בכת המשיחית, לא הייתי בונה על חזרה לוילה על החוף בעזה בקרוב.

זה לא חלומות. ההפך. אני חושב שהולכים לכפות עלינו הסדר בתנאים הכי גרועים שאפשר. 

זו מסיבת קיטורים.

ישראל ניהלה מערכות של חודשים (חומת מגן) ושנים (לבנון הראשונה) גם בסיטואציות שבהן האמריקאים צרחו עלינו בכל שעתיים ומועצת הבטחון העבירה החלטות נגדנו כל יומיים. לישראל יש תעשיית נשק עצומה, היא אחת מיצואניות הנשק הגדולות בעולם והיא יכולה להשמיד את המזרח התיכון 3 פעמים לפני שהיא תזדקק לסיוע בציוד מארה״ב.

בכל מה שקשור למאירובין, פורום איוולת וחמולת איבן-אסד, אין ביני לבינך פער.

לעניין ההסדר בתנאים הכי גרועים עבורינו. לא יקרה. מזכיר שבמשך שמונה שנים ישב בבית הלבן איש האחים המוסלמים וניסה לעשות את כל מה שהוא יכול בשביל לגרום לזה לקרות. הוא אחד השושבינים הראשיים של מצב כרגע אבל אפילו הוא לא הצליח. למה? כי ישראל היא לא מדינת חסות של ארה״ב, לא המדינה ה51 ולא בטיח.

פורסם
לפני 55 דקות, Supertigre כתב:

אתה ממש ערוץ 14 עכשיו. אתה ממש לא מכיר את האיש ואת האהבה האמיתית והכנה שלו לישראל, הרבה יותר מהמון ביביסטים ושופרות ביביסטיים. האיש הזה אמר לפני שנים רבות שאם לא הייתה ישראל העולם היה צריך להמציא אחת כזו כי היא פלא חשוב לעולם. אתה מדבר על אדם שכל הממשלה והעומד בראשה ירדו עליו ולמרות זאת נכנס למלחמה כאילו הוא ראש הממשלה שלנו בעצמו. 

לא חשבת לעצמך אולי יש לי סיבות אחרות?

אולי בחירות? אולי אינטרס חבוי אחר?

פורסם

אחרי ה 7.10 מבחינתי דגל הרשפ = דגל חמאס = דגל ISIS.

חלקנו עדין לא הבין את המציאות החדשה שבה אנו נמצאים , הגיע הזמן להתעורר ולראות את המציאות נכוחה.

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צריך להבחין בין זמן מלחמה לזמן רגיעה.

בזמן רגיעה שכל אחד ישים איזה שלט שבא לו, כנראה הרוב יתעלמו.

בזמן מלחמה, חלק מהכוח של העורף לתמוך בלחימה הוא האחידות וההבנה שזה נעשה מתוך דאגה לכל התושבים ולמענם.

אז לשים דגל של מי שלמעשה הכריז עליך מלחמה, לא יודע, נראה כמו לתקוע אצבע בעין של העם בכוונה להתסיס ולפרק את מעט האחידות שנותרה פה ולא באמת סולידריות אמיתית.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 1 דקה, aviaviavi כתב:

בזמן רגיעה שכל אחד ישים איזה שלט שבא לו, כנראה הרוב יתעלמו.

ממש לא מתעלמים. שוטרים עצרו אנשים עם הדגל הזה עוד לפני המלחמה.

לפני 2 דקות, aviaviavi כתב:

לשים דגל של מי שלמעשה הכריז עליך מלחמה

כאמור, הדגל היה בתוך הבית.

זה בדיוק בדיוק המדרון.

כשלא היתה מלחמה, עצרו אנשים על הנפת דגל ברחוב. עכשיו מלחמה, אז גם בבית זה אסור. בדיוק בגלל זה הימין אוהב להיות במצב מלחמה תמידי כדי שיוכל להכריז על כל מה שלא בא להם טוב לעין כהסתה וסיוע לאויב.

החמאס מפחיד אותי אבל הכיוון הזה מפחיד יותר.

את החמאס אפשר לנצח, להרוג, לפוצץ ולהשמיד. מול הלך הרוח הפאשיסטי הזה, אין לי הרבה מה לעשות, חוץ מלהתריע בפורום ולחפש דרכון זר.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

כל החלומות האלו על 2 מדינות יוביל אותנו לאסון דומה רק הרבה גרוע יותר בעוד 20 שנה.

מדינת ישראל על הזין של ביידן. יש לו סיבות משלו למה הוא עוזר לישראל (בחירות לדוגמא) אהבה זה לא אחת מהסיבות אז לא יודע אם הוא אויב אבל לא בהכרח חבר.

בקשר לסיוע - הזדיינו. צריך להודות באשמה גם מצד חמאס וגם מצד ביידן 

יש פסוק בתנ"ך "באין חזון יפרע עם" אם אין מנהיגים עם חזון אנחנו אוכלים קקה.

ביידן ציוני באבועה, הוא הוכיח את זה בדבריו עם התמיכה המלאה והתקווה והעזרה שהוא נתן לכל העם (אנשים אחרי 20 יום מתחילים להתאושש אבל אתה שוכח איך כולם היו פה לפני שבועיים עם הראש ברצפה ),   להגיד שאנחנו רק אינטרס ציני של ביידן זה פשוט כל כך עקום ושגוי , כמו אלה שלכלכו עליו שהוא סתם זקן סנילי מנומנם.

לעזרה והחסות שהוא פרס עלינו יש בהחלט מחיר כי אנחנו כבר בארוע בינלאומי בסדר גודל אחר,  אבל המחיר הוא גם אמריקאי,  גם הם צפויים לחטוף ברחבי העולם לא רק אנחנו כי בעזרתם אלינו הם הפכו את הארוע למשהו אחר. הם עוזרים לנו ביכולות ייחודיות שיש רק להם (אפילו שקוראים לנו סטראפ ניישן ) כמו יירוט טילים מתימן, יכולות מודיעיניות שיש לנושאת מטוסים שלהם, יכולות צבאיות שמועברות אלינו בשיירות האספקה (שביידן , שרק ציני ביחסו אלינו לתפיסתך, הורה להעביר מראש ולא בדיעבד לוודא שלא תיהיה לנו סכנה ).

בכלל היהירות והשנאה הישראלית צריכה קצת מנת צניעות. כן יש לנו יכולות גבוהות מאוד וחדשני טכנולוגיה,  אבל אנחנו בסוף מבחינה כמותית אנחנו די כלום ברמה עולמית, בטח לא מעצמה   חודשיים של מלחמה ומתרוקנת לנו האספקה,  את כיפת ברזל שהמצאנו אין לנו כסף לממן חידוש האספקה שלה בעצמנו.  

לפחות קצת הכרת הטוב למי שאוהב ועוזר לנו, זה המינימום המתבקש. 

עוד 20 שנה עם הדור הבא של הדמוקרטים הרבה בישראל עוד יתגעגע ויבין מה ביידן באמת נתן לישראל.  

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

לא חשבת לעצמך אולי יש לי סיבות אחרות?

אולי בחירות? אולי אינטרס חבוי אחר?

הוא קודם כל נשיא ארה"ב וחושב על טובת ארה"ב בראש ובראשונה, לא הייתי מצפה ממנו למשהו אחר. ברור שיש פה אינטרסים אזוריים וכו', אבל אתה מכיר מישהו שבערוץ התעמולה הרשמי של ראש הממשלה יורדים עליו בלי סוף, מגחכים אותו , שרים שאומרים "מי הם בכלל האמריקאים, שישבו בשקט"... והדבר הראשון שהוא עושה זה לשלוח נושאת מטוסים ומאיים באופן חד וברור על כל מי שינסה לעשות משהו? אתה חושב שהאיומים האלו הגיעו בחלל ריק? סתם שולחים לכאן שתי נושאות מטוסים? 

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...