Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשיש לך מאגר עצום של יוצאי שירות קרבי שכל מה שהם רשאים לקבל, במקרה הטוב, זה אקדח ו-50 כדור, זאת בדיחה רעה. המחבלים לא בדיוק מוגבלים באמצעים. זה יצטרך להשתנות, כי המערכה הבאה תהיה עוד יותר קשה ועוד יותר בפנים.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה עצוב, אבל אם עד עכשיו נהגו לומר שצה"ל הוא הצבא החזק במזרח התיכון, אז אתמול הוא הפך להיות הצבא השני הכי חזק בישראל.
גם בכוח אש (2200 רקטות ב 4 שעות, 150 רקטות במכה אחת, אני בספק אם לחיל התותחנים של צה"ל יש יכולת כזאת) וגם ביכולת תכנון טקטית וביצועים בשטח.

יש לצה"ל הרבה מאוד מה לעשות ועבודה קשה עם ניקוי אורוות רציני כדי לשכנע שזה לא המצב.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, bobi כתב:

זה עצוב, אבל אם עד עכשיו נהגו לומר שצה"ל הוא הצבא החזק במזרח התיכון, אז אתמול הוא הפך להיות הצבא השני הכי חזק בישראל.
גם בכוח אש (2200 רקטות ב 4 שעות, 150 רקטות במכה אחת, אני בספק אם לחיל התותחנים של צה"ל יש יכולת כזאת) וגם ביכולת תכנון טקטית וביצועים בשטח.

יש לצה"ל הרבה מאוד מה לעשות ועבודה קשה עם ניקוי אורוות רציני כדי לשכנע שזה לא המצב.

אתה מקפיד גם כאן וגם "בפורום השני" לפזר הפחדות והגזמות. אני אומר זאת מבלי להוריד דבר מחומרת המצב. חוץ מזה, די ברור שהרקטות פה הן עניין משני, מספר הנפגעים מהרקטות קטן מאוד באופן יחסי. 

• אהבתי 1

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, bobi כתב:

אני לא מומחה לכלום אבל צה"ל זה צבא, צבא יורה במדוייק בשביל לפגוע ולא 150 רקטות כדי שאולי משהו יצליח לפגוע. יש לצבא פצצות מצרר שהרבה יותר אפקטיביות מלירות 150 תמרורים בשניה, ועוד לא מעט דברים שמתפוצצים יפה מאד. השאלה היא איך ואם מנצלים את הכח הזה.

לא שאני מזלזל בתושיה של חמאס שמצאו שיטה שתתגבר על היירוטים של כיפת ברזל.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 44 דקות, yd b-4 כתב:

איך בדיוק סמוטריץ' קשור למחדל הצבאי הזה? איזו סמכות/אחריות יש לו על צה"ל שאתה מאשימים אותו.

הוא שר במשרד הבטחון. הוא כבר רב עם גלנט על החלטות בשטח כמה פעמים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הם מצאו שיטה לאגור כאלה כמויות של תחמושת ולירות אותן במכה אחת בלי שיגלו ויצליחו לסכל את הירי.

לפני 2 דקות, קורן בן אשר כתב:

לא בדיוק "מצאו שיטה", הרוויה של המערכת במטחים גדולים זה משהו שמדברים עליו מהרגע הראשון שהמערכת הופעלה באופן מבצעי. 

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

הוא שר במשרד הבטחון. הוא כבר רב עם גלנט על החלטות בשטח כמה פעמים.

תדייק אחראי סמלי על איו"ש בלבד. וגם את הסמכות הזאת שללו ממנו מיידית על ההתחלה.

פורסם
לפני 21 דקות, motizkn כתב:

אם ההנהגה היתה מנהיגה ועושה החלטות נכונות אז זה לא משנה מה האויב חושב.

היה כוחות בדרום והם היו בולמים את כל החרא שנישפך מעזה.

להאשים את האזרחים בטעויות של מנהיגים זה דרכים של מדינות "דמוקרטיות" סיגנון רוסיה.

אני לא מאשים את האזרחים

האשמה על תועמלנים דוחים ששכנעו אזרחים טובים לסרב להגן על בני עמם בגלל רפורמה דלוחה.

ולהפנות את כל האש לממשלה

בלי לדרוש מהרמטכל ראש אמן וראש השבכ

שיתפטרו מחר בבוקר

זאת צביעות בזויה

• רעיון גרוע 20
  • רעיון טוב! 2
פורסם

עכשיו תביט במראה ותבין שתועלומן דוחה זה אתה.

זה שזרעו בו בטחון בצדקתח כ"כ גדול שעבור כמה "חוקים מסכנים" מוכן לקבל את התוצאות של היום.

סליחה אבל אתה חולה בראש, וזה אני מתבטא עוד באיפוק.

• אהבתי 5
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, avi 1234 כתב:

אני לא מאשים את האזרחים

האשמה על תועמלנים דוחים ששכנעו אזרחים טובים לסרב להגן על בני עמם בגלל רפורמה דלוחה.

ולהפנות את כל האש לממשלה

בלי לדרוש מהרמטכל ראש אמן וראש השבכ

שיתפטרו מחר בבוקר

זאת צביעות בזויה

זאת אשמת הממשלה נ-ק-ו-ד-ה. אתה צריך לעשות בדק בית רציני באיזור בין שני האוזניים אצלך בראש.

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • אהבתי 2
פורסם

מה קשור תעמולה? מי ששומר על הגדר בסדיר זה סדירניקים ולא מילואימניקים.

אבל בו נגיד שזה בגלל שלא היה מילואימניקים.

יש פה מחדל ענק של ההנהגה בראשותו של ביבי שלמרות כל מה שנאמר לו החליט להתעלם ולהמשיך (ואפילו פיטר את גלנט אחרי שגלנט התריע להזכירך). יש פה מחדל ענק של גלנט שלמרות שידע והתריע, ברגע האמת במקום להתפטר הוא ישר קו והצביע.

אפשר להמשיך ולפרט עוד ועוד אבל לא נראה לי שזה יעזור.

מי שחושב כמוך יחכה לספין בערוץ 14 כדי לקבל תחמושת להאשים את כל העולם חוץ ממי שצריך.

וכל השאר לא באמת צריכים את ההסברים שלי.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...