Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שזה יעבור, השאלה מה יהיו ההשלכות.

או, כמה חרא אנחנו הולכים לאכול בשנים הקרובות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מי שחושב שיש כרגע הרבה אנשים בחוץ, אם ההצבעה עוברת ביום שני- אני צופה שיום גלנט יראה כמו זיכרון רגוע.

אני, בכל מקרה, אהיה בחוץ גם ב 42 מעלות הצפויות.

• אהבתי 6
פורסם

הגעתי היום לחורב ב-19:15 ופגשתי חבר שהתלונן על נוכחות דלה. חצי שעה אחרי כן בישרו לנו שיש בכיכר למעלה מ-40,000 מפגינים, לדעתי המספר הגדול ביותר מאז ליל גלנט.

אני מצפה שבשבוע הבא הוא יצטט את גולדה: "הם לא נחמדים". יש כאן יותר מדי אנשים שנשבר להם.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מצליח למצוא את ההודעה שרשמתי בפירוט על הרפורמה בטלויזיה של מר. גמיטריה. אז אני חייב לציין שמזל טוב למדינת ישראל - אין ערוץ Test יותר ועכשיו יש ערוץ כאן11 בHD, קשה לי להאמין שאני שמח שיש ערוץ HD בפלטפורמה חינמית..

עכשיו צריך להעיף את ערוצי הרדיו מעידן פלוס ולקבל כבר את התקן הכי חדש של DAB+ כפי שהיה צריך להיות לפני יותר מעשור.

וכמובן להעביר כבר את כל הערוצים שמשדרים על כל פלטפורמה שיש בארץ ל4K לכל הפחות. 

אין שום סיבה שהחבילה הפלסטינית תשדר בHD כאשר אצלנו ערוצי ברודקאסט משדרים בSD.

עכשיו תוכלו לחזור לדבר על הרפורמה השנייה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כרגע לא נראה שמשהו ירתיע את ממשלת המטורפים הזו, גם לא ארבעה מיליון איש ברחובות. כנראה שיהיה צורך בעליית מדרגה מסויימת. אני מקווה שיש למחאה עוד כדורים בתוף... אחרת הכל גמור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 2 דקות, קורן בן אשר כתב:

כרגע לא נראה שמשהו ירתיע את ממשלת המטורפים הזו, גם לא ארבעה מיליון איש ברחובות. כנראה שיהיה צורך בעליית מדרגה מסויימת. אני מקווה שיש למחאה עוד כדורים בתוף... אחרת הכל גמור.

3 כדורים?

ומצלמת VHS באיכות נוראית להוכחה מזווית לא טובה?

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתנחתא קלה.  קצת תרבות, תיאטרון.

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, קורן בן אשר כתב:

זה מה שאמרתי כבר מההתחלה, 4 מליון איש ברחוב שכל מה שהם עושים זה להפגין ללא אלימות והשיא שלהם זה לחסום כבישים, מה שלא מזיז לאף פוליטיקאי, מה הסיכוי שתהיה לזה השפעה?

הדבר היחיד שהזיז להם זה הפגיעה בכשירות הצבא וגם עכשיו גלנט בלחץ לנסות לדחות את ההצבעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Pika007 כתב:

מי שחושב שיש כרגע הרבה אנשים בחוץ, אם ההצבעה עוברת ביום שני- אני צופה שיום גלנט יראה כמו זיכרון רגוע.

אני, בכל מקרה, אהיה בחוץ גם ב 42 מעלות הצפויות.

בדיוק לשכת רה"מ הודיעה שגל הסרבנות יידעך יום יומיים אחרי החקיקה כאשר כולם ידעו שהשאר יעבור רק בהסכמה.

אני חושב שהוא לא קורא את המפה נכון. 

--

הייתי בקפלן היום, כמות גדולה מאוד של אנשים, ילדים, זקנים מכל הסוגים והעדות. זו בהחלט מחאה רוחבית באוכלוסיה. 

לדעתי לכולם ברור שמכאן הצעדים רק יחריפו..

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

בדיוק לשכת רה"מ הודיעה שגל הסרבנות יידעך יום יומיים אחרי החקיקה כאשר כולם ידעו שהשאר יעבור רק בהסכמה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, וואו.

אני מבין שהמכת שמש שהוא קיבל גרמה לו לתופעות לוואי מתמשכות כגון:הזיות.

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

איך לא ציינת שגם עכשיו איזורי התעשייה נראים כמו מדינת עולם שלישית אחרי הפצצה. 

ובטח שאתה עם ההיכרות שלך עם איזורי תעשיה באירופה יכולת לציין את ההבדל שמיים וארץ בין השניים

יש ויש. גם בארץ קיימים איזורי תעשייה מטופחים אבל יכול לקבל את הגישה שאיזור תעשייה צריך להיות פונקציונאלי יותר מיפה (ולא חסרים איזורי תעשייה מערב אירופאים שנראים מאוד יפה אבל עם כבישים צרים ושדה ראיה בעייתי ביציאה מהחניות).

מה שאני כן מצפה מאיזור תעשייה זה נגישות טובה בתח"ץ מכל חלקי העיר, שירותי שמירה, שילוט ותמהיל נכון בין החלק היצרני לחלק שנותן שירותים לחלק הזה. איזור תעשייה עם מוסך אחד ו 250 חנוית הוא לא איזור תעשייה ומהצד השני איזור תעשייה בלי חנות אספקה טכנית או מסעדת פועלים גם לא מוצלח במיוחד.

לפני 3 שעות, elibaba כתב:

שיקבעו איזה ארנונה שהם רוצים,

פה דווקא חלוק עליך.

דווקא העיירות הקטנות ייאלצו לגבות ארנונה יותר גבוהה בגלל עלויות התפעול וזה פשוט יחסל אותן.

מצד שני אני גר בעיר מסויימת עם מאזן כלכלי שייצבתי לי. אם תקפיץ את הארנונה פי 2 יש סיכוי שפשוט תמוטט אותי ותאלץ אותי לנטוש את העיר תוך הפסדים ונזקים אדירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הניתוק של נתניהו והשרים מעוצמת המחאה, בלתי נתפס.

מדברים על שביתה של ההסתדרות. פעם קודמת זה היה כנראה מתואם כדי לספק לביבי סולם. האם זה מה שמתבשל עכשיו?

בנתיים האפס שהתגלגל ללשכת השר לבטחון לאומי (כי לא הספיק לו בטחון פנים) מצליח לעצבן אפילו גזען משיחי כמו אח של בצלאל.

IMG_7728.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, Gosser1860 כתב:

גל הסרבנות יידעך יום יומיים אחרי החקיקה כאשר כולם ידעו שהשאר יעבור רק בהסכמה.

חבורת אימבצילים מנוולים.

"שמע, נכניס לכם את השטרונגול רק קצת, מבטיח. רק את הזלופה. השאר זה יהיה רק בהסכמה. מבטיח. מילה שלי."

• מצחיק 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...