Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעלה תמונה של איך שאני חיברתי את הסאב של kicker l7 המטרה לחבר בחיבור טורי ולקבל 8 אום. רק כדי להיות בטוח שחיברתי נכון , הכוונה מהבחינה של הסלילים (החיבורים עם הנקודות זה סליל אחד והחיבורים בלי הנקודות זה הסליל השני).

השאלה אם חיברתי נכון?

תודה רבה לעוזרים.

img064_121.jpg

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

תפסיק לפתוח שרשורים אלא תרכז את כל השאלות באותו נושא שפתחת, אחרת ימחקו לך את השרשורים ויגבילו את יכולת הכתיבה שלך, ואז מי יגיד לך שחיברת סליל אחד למגבר ואת השני לעצמו?

תחליף בין החוטים שהולכים למינוסים:

נתק את שני המינוסים.

חבר את הצד של הקצר למינוס עם הנקודה.

חבר את הצד הארוך שמגיע מהמגבר למינוס ללא הנקודה.

אתה צריך לקבל בסוף:

(+) של מגבר ל (+) של סליל ראשון.

(-) של סליל ראשון ל (+) של סליל שני.

(-) של סליל שני ל (-) של מגבר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זהו אני סיימתי עם השאלות תודה רבה רבה על כל העזרה אחי באמת תודה.

ומצטער על הבלאאגן.

פורסם

תשאל כמה שבא לך, בשמחה, לשם זה נועד הפורום, רק תרכז את זה במקום אחד לטובת הסדר, אף אחד לא רוצה להיכנס ולראות 3-4 שרשורים באותו נושא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב אז קודם כל שוב תודה רבה לכל מי שעזר לי , בשעה טובה סיימתי עם כל החיבורים והכיוונים לבסוף חיברתי את הסאב ב8 אום ליציאה בבריג' של 500 rms ב4 אום .

בהתחלה התכוונתי לחפש מונובלוק ובינתיים לשמוע ככה אבל אחרי ששמעתי הייתי בשוק כמה עוצמה יש לסאב והחלטתי שאני לא צריך יותר מזה כי יותר מזה זה חזק מידי ואני אשאר ככה.

אומנם המגבר לא מוציא אפילו את 500 rms בגלל שזה 8 אום אבל אתם לא תאמינו איזה עוצמה.

ושוב תודה לכולכם.

• תוכן חדש...