Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 5 ימים קבלתי את הפיאסטה החדשה. הרכב הגיע כמעט ללא נוזל קירור{ היה חסר כ-1ליטר}מתחת לסימן ה-MIN-. כבר במעמד המסירה שמתי לב שיש עיגולים, קטנים בצבע חום,חלקם שקופים יותר וחלקם יותר כהים. קוטרם נע בין 1-3 מ"מ.הסבתי את צומת הלב לאחראי ואמרתי לו שיסיר את העיגולים הנ"ל שנראות יותר כמו טיפות,וזה אמר לי שקודם אחתום שקיבלתי את הרכב ושאכניס את הרכב לרחיצה. הטיפות החומות הללו לא ירדו וחזרתי למוסך חזרה. הם ניסו להסיר שניים מהם שנראו כהים יותר עם פוליש עדין וירד הצבע באותם מקומות{הלקה} וגם יצר חורים קטנים. אני מפחד לנסוע ברכב מחשש שיגידו שזה קרה אצלי ומאותו יום הרכב חונה בחניה התת קרקעית הפרטית שלי. מד המרחק הוא 32 ק"ם שכלל נסיעה לרחיצה, תדלוק, והשלמת נוזל קירור. הוצע לי כבר 2טיפולים חינם: 15000 ו30000 בתנאי שאחתום שאני מקבל ככה את הרכב. מה עלי לעשות? בבקשה קצת עזרה . תודה מראש . יוסי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום יוסי,

בדוק בבקשה את תיבת ההודעות הפרטיות שלך. היה לי את אותו מקרה בדיוק!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
שלום יוסי,

בדוק בבקשה את תיבת ההודעות הפרטיות שלך. היה לי את אותו מקרה בדיוק!

אתה יכול לשתף בבקשה מה הוצע לך? ומה נגמר בסוף?

פורסם

אצלי הכתמים ה"חומים" היו כתמי חלודה בצבע של האוטו.

אחרי שהוצע פיצוי, ונעשה פוליש לרכב, לקחנו את הרכב. לא עבר הרבה זמן, והרכב חזר לחברה מכוון שעשה רעש נוראי מהמנוע בעת החלפת הילוכים (משהו לא היה תקין ולא רצו לספר לנו עליו).

פורסם

אצלי העיגולים הקטנים הם כנראה טיפות חומציות כלשהם שחודרות ללאקה של הצבע . הגוון הכהה יותר של הטיפות הם כנראה ריכוזיות יתר של החומר. לדעתי הפוליש לא יעזור. אלה יעשה עוד סימני שפשוף על הרכב. זה כנראה מצב קלאסי של הזנחת רכבים לפני המסירה! אפילו נוזל קירור הם לא בודקים! קניתי את הרכב הזה כי לא היו שום דעות שליליות עליו באף אתר. שמעתי על מקרים במיוחד על גיר אוטומטי של רעשים ודפיקות בהעברה. במיוחד בחברות השכרה , האם הרכב שלך אוטומטי?

פורסם
אצלי העיגולים הקטנים הם כנראה טיפות חומציות כלשהם שחודרות ללאקה של הצבע . הגוון הכהה יותר של הטיפות הם כנראה ריכוזיות יתר של החומר. לדעתי הפוליש לא יעזור. אלה יעשה עוד סימני שפשוף על הרכב. זה כנראה מצב קלאסי של הזנחת רכבים לפני המסירה! אפילו נוזל קירור הם לא בודקים! קניתי את הרכב הזה כי לא היו שום דעות שליליות עליו באף אתר. שמעתי על מקרים במיוחד על גיר אוטומטי של רעשים ודפיקות בהעברה. במיוחד בחברות השכרה , האם הרכב שלך אוטומטי?

הרכב היה אוטומטי (כפי שאמרתי קודם, הוא מהר מאוד הוחזר לחברה).

בנסיעת מבחן שעשיתי, וברכב של מישהו שאני מכיר, לא היו רעשים או דברים בסגנון (מדבר על אוטומט בלבד).

פורסם

יהיה נחמד לדעת מהו הרכב, ותמונות של הנזק בהחלט יענו על שאלות רבות בנוגע למצב.

בכל אופן, לא הייתי לוקח את הרכב. הייתי עושה כל שביכולתי על מנת שהרכב הזה לא יהיה הכאב ראש שלי לשנים הקרובות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
יהיה נחמד לדעת מהו הרכב, ותמונות של הנזק בהחלט יענו על שאלות רבות בנוגע למצב.

בכל אופן, לא הייתי לוקח את הרכב. הייתי עושה כל שביכולתי על מנת שהרכב הזה לא יהיה הכאב ראש שלי לשנים הקרובות.

אז יש סיכוי שאצליח להחזיר להם את הרכב בחזרה? או שעלי להתפשר על פיצוי כלשהוא ... אם כן מה גובה הפיצוי לדעתך הולם ? להזכירכם אני עדיין לא נוסע על הרכב.

פורסם

כאשר חתמת על הטופס של קבלת הרכב, למעשה אישרת שקיבלת את הרכב תקין ולשביעות רצונך.

עכשיו - לך תוכיח שאין לך אחות. אתה תלוי ברצון הטוב של היבואנית.

מבחינתם, הם מכוסים, והרכב נמסר לך ללא שום נזק.

ואני בספק אם אתה יכול להוכיח שהרכב נמסר לך עם הנזק הנ"ל (הם יטענו שזה קרה לאחר שהרכב נמסר לך).

פורסם

אם הם יטענו שהם לא אחראים , מדוע הסכימו כבר להציע טיפולים חינם ? זה עניין של רצון טוב ? אני לא חושב ! אף אחד לא מציע מתנות בחינם ללא סיבה ! זה נכון שאסור היה לי להוציא את הרכב מהסוכנות , אבל עבדו עלי בזה שאמרו לי שהנקודות הללו יירדו בשטיפה , ואני צריך להוציא את את הרכב כדי להכניס אותו לשטיפה . וכדי לנסוע לשם צריך לחתום שקבלת אותו.

• תוכן חדש...