Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרו אלי מהמרכז שרות הארצי לגבי הטיפות החומצתיות שנפלו על הרכב.{9 טיפות בדיוק } הם רוצים לדבר איתי על פיצוי מסוים. מה עלי לדרוש מהם לדעתכם ? תודה למגיבים .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובכל מקרה תבקש מכתב סיכום ארוע החתום ע"י החברה.

כך שביום שתמכור את הרכב תוכל להציג מסמך ע"י החברה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה ! בכל מקרה אם החברה לא תעשה שום דבר בנידון , הרכב יבצע את נסיעתו האחרונה בחזרה ל"דלק מוטורס" על מובילית {להזכירכם הוא לא זז מהחניה מיום קבלתו} , ואז אני מתכוון לדרוש את כספי בחזרה . אעדכן אותכם בהמשך הטיפול בפרשה . מקווה שהפרשה הזו תסתייים מהר . שוב תודה !

פורסם

כהוכחה לכך שהרכב היה כך במעמד המסירה , כפי שציינתי הם מוכנים לתת טיפולים חינם לרכב , הכתמים הללו הם לא חלודה , אלה סוג של חומצה חלשה כלשהיא שאינה מתפשטת , אך פוגעת בשכבת הלקה . הטיפולים זה מעט מדי ומעליב מצידם. זהו רכב שאף אחד לא טרח לבדוק לפני המסירה. עובדה שאפילו מיכל נוזל הקירור היה כמעט ריק !

פורסם
כהוכחה לכך שהרכב היה כך במעמד המסירה , כפי שציינתי הם מוכנים לתת טיפולים חינם לרכב

יש לך הוכחה שהטיפולים הם עבור הכתמים ?

כי אם לא אז במשפט הם כמובן יכולים לטעון אחרת.

הפתרון הטוב ביותר לדעתי - ביקור אצל שמאי, ותביעת ירידת ערך + הוצאות שמאי מהם (כמובן לידע אותם לפני)

במידה וזה לא מקובל (וכמובן הם לא מוכנים להחליף רכב) - אז כמובן תביעת ירידת ערך+הוצאות שמאי+ימי עבודה+עוגמת נפש

פורסם

היום נסעתי עם הרכב כמה ק"ם בודדים , כדי למלא מצבר . מה אני אגיד לכם... איפה האיכות הגרמנית ? מושב הנהג חורק בצורה קשה כאילו הרכב בן 100 , זה מוציא אותי מהכלים ! קירקושים מכל מיני מקומות מאחורה , פשוט זוועה . התכוונתי להרכיב גיאנטים מגנזיום מקוריים , קודנית ועוד... מחר אבטל את המקיף , חבל על כל שקל שהוציא על הרכב הזה . הוא ישאר בחניה התת קרקעית שלי עד למציאת פתרון או קונה . הייתי צריך להקשיב לקול העדר שאמר "יפני או קוריאני בלבד" כנראה שבחיים לומדים רק בדרך הקשה .

פורסם

שקלתי לקנות את הפיאסטה החדשה, אחרי השרשור הנוכחי נראה לי שאחפש כיוון חדש.

בכל מקרה, תקליט את כל השיחות איתם ותשתדל לגבות גם במיילים או בדואר רשום.

תעדכן מה נסגר.

פורסם

היום התקשר אליי מנהל השרות האזורי ואמר שיהיה לי קצת סבלנות , כי כל הבעיות ייפתרו והוא ייתן טיפולים ו בלה בלה בלה ... גם ניסה "לשכנע " אותי להשאר עם הרכב . הקירקושים מאחורה נעלמו אחרי שהייתי במוסך ומסתבר שבתוך תא המטען הכל היה פשוט זרוק {הכלים , גלגל ספייר לא היה מחוזק ולא היה במקום} אז הכל "רקד " שם . כרגע "רק" כסא נהג חורק . מחר אכניס שוב את הרכב למוסך לתיקון הכסא . באמצע החודש אני נפגש איתו כדי לדון על הפיצוי האמיתי בגין הנקודות בצבע . אהה ! הוא גם אמר לי שלא כדאי להחזיר את הרכב כי בTRADE IN רעננה ייתנו לי עליו לא יותר מ64000 ש"ח . דבר אחרון : באחת הנסיעות שלי היום , כשנסעתי אחורנית , לאחר כמה מטרים בודדים הגיר "הקפיץ" את ההילוך לניוטראל עם חריקה חזקה. זה קרה רק פעם אחת עם הרכב הזה ולא עם שום רכב אחר שנהגתי בו עד היום . [20 שנה אני נוהג בידני}

פורסם

הפיאסטה רכב טוב שבנוי טוב,אצלנו יש כמה פיאסטות מהשכרה שקורעים אותם,ואני אישית נסעתי על אוטומטית,ושום דבר לא מקרקש.

אתה לצערי נפלת על רכב שלא אמור להיות מוגש ללקוח ככה,אבל זה לא מדד לאיכות הרכב.

הצמיגים זהים? יכול להיות שהיה פנצר והוחלף גלגל,זה אולי מסביר את חוסר החיזוק בתא המטען.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני נסעתי על פיאסטה אוטומטית לפני שקניתי את זה , ולא היו רעשים מלבד מכה קטנה בהעברת הילוכים מ 1-ל-2 {מין נקישה מתכתית}.הרכב היה עם 59000 ק"ם . מושב הנהג באוטומטית בנוי שונה מזה שברגיל , הוא גם עולה ויורד ויש כיוון עומק משענת גב . בכל אופן פאנציר לא היה , הגלגל החלופי היה חדש , וכל הצמיגים זהים עם תאריך זהה . מי שבחר את הרכב הזה , למסירה ללקוח פרטי , "בדק" ו"הכין" אותו למסירה , צריך לעוף הביתה !

פורסם

הרגשתי היא שהרכב במבצע כי הוא שוכב אצליהם כמעט שנה ובזמן הזה יש בלאי לגומיות וצבע ולמנוע אני הייתי מבקש צביעה של האיזורים הנגועים+שני הטיפולים חינם+טיפול כרגע.בכל מקרה תסתכל על אביזרים כגון חגורה/פלסטיקים/מראות/ומדבקות בדלת הנהג שם יש לך את תאריך הייצור

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...