Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הרכב עמד כ-5 חודשים , לפי תאריכים ממקומות שונים ברכב {בדיקות, חתימות מהמפעל ועוד...}. זה לא פרק זמן סביר של נזקים בגומיות ופלסטיקים וכו"... ההזנחה הייתה כאן בארץ . חבל מאוד שלא נותנים כאן אופציה לבחור את הרכב החדש לפני קבלתו , כמו במדינות אחרות בעולם . כאן פשוט "מדביקים" לך את הרכב שהם רוצים , טוב,לא טוב, יפה , לא יפה , שרוט ... לא אכפת להם ! כי הכסף כבר בחשבון בנק שלהם ! עכשיו צריך לרוץ ולהתחנן ולהתרפס אליהם .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצה שלי אליך תחזיר להם את הרכב ושלא ימרחו אותך בכל מיני טיפולים וכאלה

לדוד שלי היה מיקרה דומה הוא הזמין אאודי חדשה

מהחברה ולאחר כמה שבועות היתקשרו איליו מהסוכנות

ואמרו לו שהרכב שלו הגיע ושהוא יכול לבוא ולקחת את הרכב

באותו הרגע דוד שלי נסע לסוכנות הרכב ובמעמד קבלת הרכב

הוא שם לב שיש סריטה עמוקה לכל אורך תא המיטען

כמובן שדודי סרב לקחת את הרכב,ומה לדעתך התשובה

של החברה הייתה שהרכב היה מחוץ לסוכנות כניראה

איזה אדם צר עין שרט את הרכב אז דוד שלי אמר להם

איך אתם מחנים ככה רכב מחוץ לסוכנות עוד ליפניי שמסרתם

את הרכב ללקוח.

ושהוא לא מוכן לקבל את הרכב ודורש רכב חדש.

כמובן שניסו לשכנע אותו שיצבעו לו,ישדרגו לו את המערכת,או יתנו לו מגני בוץ.

מה שדודי אמר להם היה שהוא לא מוכן ושאים הוא היה רוצה רכב סרוט הוא היה קונה יד שניה בחצי מחיר.

ולבסוף החליפו לו רכב ופיצו אותו על עוגמת הנפש .

עצה שלי אליך אל תוותר להם ודרוש החלפה לרכב חדש.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני בחיים לא הייתי לוקח את הרכב ככה!!! גם אם הייתה לו נקודה אחת!! ובטח שלא מבקש מהם שיצבעו לי חלקי פח!!

בשביל מה קנית רכב חדש??? כדי לצבוע את חלקיו?

בכל אופן אל תסתפק בפיצוי של טיפול וצביעת חלקי פח. אתה רק תפסיד מזה ותמיד תלך בהרגשה שקנית רכב יד 2 ולא חדש.

תעמוד על שלך ותדרוש רכב חדש ופיצוי על עוגמת הנפש.

בהצלחה

פורסם
אכן הרכב עמד כ-5 חודשים , לפי תאריכים ממקומות שונים ברכב {בדיקות, חתימות מהמפעל ועוד...}. זה לא פרק זמן סביר של נזקים בגומיות ופלסטיקים וכו"... ההזנחה הייתה כאן בארץ . חבל מאוד שלא נותנים כאן אופציה לבחור את הרכב החדש לפני קבלתו , כמו במדינות אחרות בעולם . כאן פשוט "מדביקים" לך את הרכב שהם רוצים , טוב,לא טוב, יפה , לא יפה , שרוט ... לא אכפת להם ! כי הכסף כבר בחשבון בנק שלהם ! עכשיו צריך לרוץ ולהתחנן ולהתרפס אליהם .

אין בעיה עם זה שהרכב עמד בארץ, גם הקליאו שלי עמדה איזה 4-5 חודשים עד שהגיעה אליי (לפי תאריכי ייצור),

ואין לי שום בעיות שאתה מדבר עליהן, הכול היה תקין והתנהל כמו שצריך.

הרכב כבר עם 12 אלף ק"מ כמעט ואני נהנה מכל רגע בנתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין בעיה עם זה שהרכב עמד בארץ, גם הקליאו שלי עמדה איזה 4-5 חודשים עד שהגיעה אליי (לפי תאריכי ייצור),

ואין לי שום בעיות שאתה מדבר עליהן, הכול היה תקין והתנהל כמו שצריך.

הרכב כבר עם 12 אלף ק"מ כמעט ואני נהנה מכל רגע בנתיים.

כמה שזה עצוב ! הגענו למצב שצריכים להיות במתח לפני קבלת הרכב החדש , לפחד שלא יעבדו עלינו עם רכב שרוט או חבול שעבר תיקון או לא , ולאור ריבוי המקרים האלה , גם לחפש פגמים , ולבדוק טוב טוב רכב "חדש" ובעיקר להתפלל שיגיע בסדר , כמו שיצא מהבית חרושת . זו באמת בקשה מוגזמת , עם המחירים שדורשים אליהם כאן ?

פורסם

אם אני לא טועה זה גם קרה לסבתא וסבא פעם,

קיבלו רכב וחשבו שהוא תקין לחלוטין (רכב חדש הכוונה), בבדיקה (כשמכרו את הרכב) גילו שהוחלף טמבון למרות שהרכב מעולם לא עבר תאונה.

בעצם אתה לא יודע כלום, ובינינו כמה אנשים כבר יקחו את הרכב שלהם, חדש מהניילון לבדיקה במכון רישוי? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בחוזה {הזמנה} של הרכב רשום שמותר שברכב יהיה , או יכול להיות פגמים קלים או שריטות קלות בעברו שלפני המסירה , בתנאי שיתוקנו כהלכה . ההזמנות הללו נמצאות בכל החברות בארץ מנוסחות בצורה זו או אחרת . החוק מתיר ליקוי שתוקן בסכום שלא יעלה על 3% מערך הרכב . במקרה שלי קצת קשה לראות את פגמים הקטנים הללו . יש לי ניסיון בתחום הרכב בעיקר בגילוי תאונות שעבר ,בעיות מנוע , צביעת חלקים ממנו וכו" אבל שוב , בארץ נהוג לעבוד על אנשים בכל תחום , רכבים , תקשורת ועוד... אז אתה צודק כאן . ויש לזה גם שם: שיטת המצליח .

פורסם

בהמשך לשרשור:

היום שעשיתי אוברול(שטיפה,שמן מים,אוויר) לפנדה של אח שלי בדקתי את התאריך ייצור פעם ראשונה כי כבר היה לי חשד בגלל תאריך הצמיגים שהיו ישנים נורא.

קיצר תאריך הייצור של האוטו הוא 16/06/08 והוא עלה על הכביש ב08/07/09

קיצר שכב לא פעת או בארץ או בפולין

how it's like to drive :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בהמשך לשרשור:

היום שעשיתי אוברול(שטיפה,שמן מים,אוויר) לפנדה של אח שלי בדקתי את התאריך ייצור פעם ראשונה כי כבר היה לי חשד בגלל תאריך הצמיגים שהיו ישנים נורא.

הבעיה כאן היא שאף אחד לא ממש אכפת לו ממה שקורה לרכבים שעומדים בנמל או במגרשים , לפני המסירה . חומרים שעפים על מכוניות , לשלשת ציפורים , פתיחת דלתות לא אחראית ועוד... היה ולא ראית את הפגמים לפני המסירה אז במקרה הזה ליבואן היה מזל והצליח "לדחוף " לך את הרכב . אם לא היה לו {ליבואן} מזל ושמת לב לפגמים אז הוא מתחיל לחפש את אותיות הקטנות בחוק שיגנו עליו . כמה מגעיל !

פורסם
בהמשך לשרשור:

איפה אפשר לבדוק את תאריך הייצור?

פורסם
איפה אפשר לבדוק את תאריך הייצור?

פוסט שרשמתי פה:

"הרגשתי היא שהרכב במבצע כי הוא שוכב אצליהם כמעט שנה ובזמן הזה יש בלאי לגומיות וצבע ולמנוע אני הייתי מבקש צביעה של האיזורים הנגועים+שני הטיפולים חינם+טיפול כרגע.בכל מקרה תסתכל על אביזרים כגון חגורה/פלסטיקים/מראות/ומדבקות בדלת הנהג שם יש לך את תאריך הייצור"

how it's like to drive :twisted:

פורסם
פוסט שרשמתי פה:

"הרגשתי היא שהרכב במבצע כי הוא שוכב אצליהם כמעט שנה ובזמן הזה יש בלאי לגומיות וצבע ולמנוע אני הייתי מבקש צביעה של האיזורים הנגועים+שני הטיפולים חינם+טיפול כרגע.בכל מקרה תסתכל על אביזרים כגון חגורה/פלסטיקים/מראות/ומדבקות בדלת הנהג שם יש לך את תאריך הייצור"

תודה!

• תוכן חדש...