Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד מונדאו 2006.

בגשם האחרון כל הרחוב הוצף והמים הגיעו עד לחלקו העליון של הגלגל. כל הלילה האוטו עמד במצב הזה. לא עשיתי שום דבר בנדון, כי חשבתי שהמים לא יכנסו פנימה. בבוקר כשנכנסתי לאוטו כל הרצפה היתה מלאה במים. האוטו מתניע והכל בסדר. הוצאתי המים ואת השטיח ואני מייבש אותו. המים בטוח נכנסו דרך הרצפה, כי כל שאר האוטו היה יבש.

אני רואה הרבה רכבים נוסעים במים והמים לא נכנסים להם דרך הרצפה. לכן, רציתי לדעת איך המים נכנסו דרך הרצפה? לא אמור להיות שם אטום או לפחות להיות נקודות ניקוז? או שנקודות הניקוז נסתמו? אם כן, אז איפה הם נמצאים באוטו שלי?

תודה

פורסם

אפשרות נוספת - המים נכנסו דרך החורים ברצפה שמיועדים לבדוושות ()גז, ברקס, וקלאצ' ברכב ידני).

אפרורו - זאת הדרך "המועדפת" על נחשים להכנס לביקור ברכב בימי הקיץ... :)

פורסם

תבדוק שאין לך חורים ברצפה של הרכב..?

או שאולי המים נכנסו דרך הדלתות או הדוושות גז ברקס הייתי מציעה לך ללכת למוסך ולבדוק

שבאמת אין לך איזה חורים או משהו כזה ברצפה או להחליף את הגומיות שאוטמות שמסביב לדלת של האטימות אחי.

פורסם

dan-idin דרך מה הם חדרו?

היום ראיתי שמים חדרו בצד הימני של הרכב, אבל רכב לא הוצף, כלומר רכב לא היה בתוך המים אלא רק מתחת לגשם. מאיפה הם יכולים הפעם לחדור? אם חלקים של גומיות שמסביב החלון הקדמי קרועות, הם יכולים להכינס איכשהם דרך צידי החלון?

פורסם

אני לא מבין אז איך מהחלון הם הגיעו לבפנים אם בדקתי מתחת לתא כפפות בצידי הרכב והיה שם יבש? אני מנסה להין לפני שאני הולך למוסך ויספרו לי שם סיפורים ואשלם המון כסף

פורסם

לא מבין למה לעשות עניין מזה, סופה כמו שהייתה דיי נדירה במחוזותינו,ואם בד"כ לא נכנסים לך מים לתא הנוסעים אז הכל בסדר (לדעתי).

בכל אופן אחרי שהחצר שלי הפכה לוונציה בסופה גם לי נכנסו מים לאוטו, ואשמח לדעת איך אתה מתמודד עם הריח שזה עשה.

פורסם

לי גם נכנסו במערכת האחרונה מעט מים מתחתית הרכב (לא דרך הדלתות) לתוך תא הנוסעים.

להוציא את השטיחונים, לספוג כמה שאפשר, אח"כ לייבש כמה שאפשר (אני עבדתי עם פן * 2), ואח"כ לאוורר כמה שאפשר.

אתה במצב טוב כי יש לך חצר פרטית..אתה יכול להשאיר את האוטו פתוח שם בזמן שאתה בבית.

הריח בהחלט קיים ומניסיון של חבר שעבר את אותו הדבר זה לוקח כמה שבועות/חודשים עד שהכל מתייבש והריח נעלם. כמובן שזה תלוי בכמה מים חדרו לתא הנוסעים.

זה שהאביב מתקרב יכול לעזור לנו..

פחית ריח יכולה גם לטשטש קצת את הריח.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

למקרה שעוד מישהו יתקע בבעיה דומה:

דיברתי עם מישהו שעובד ב-מאזדה/פורד והוא אמר לי שבדגם שלי הבעיה מאוד נפוצה והמים יכולים לחדור דרך פילטר מזגן שנמצא בצד שמאל מקדימה. החורים בצידי החלון הקידמי (מבחוץ כמובן) היו סתומים עם עלים, אז רוב הסיכויים שהמים לא הספיקו להתנקז וחדרו דרך הפילטר. מה שהם עושים במקרה הזה זה עוברים עם הסיליקון סביב הפתח שיושב הפילטר. בשביל לחסוך כסף הוא הציע לי לעשות את זה לבד - וזה מה שעשיתי:)

פורסם

זה קורה בהרבה רכבים - רנו מגאן 2

אם אתה לא מנקה את הפלסטיקה מתחת למגבים מעלים - הניקוז יסתם ומים יחדרו לתוך הקבינה.

יש רכבים שהרגישות שלהם לניקיון היא גבוהה יותר מהרגיל, כנראה שהמונדאו נכלל ברשימה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...