Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג ממוני - 2 שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם בעסקת ליסינג ממוני כדאי לרשום את הרכב על שמי או להשאיר את הבעלות על שם החברה שמוכרת?

2. מה שיטת חישוב "מקדמה לעסקה הבאה". האם נוסחה אחידה בכל חברות או שונה? :shock::shock:

פורסם

1. לא ישאלו אותך. זה תנאי של החברה המוכרת. כמובן שעדיף שרכב ירשם על שמך, כיון שאם הוא נרשם על שם החברה ערכו בשוק היד השניה בעתיד צפוי להפגע.

2. בדוק אצל החברה המוכרת, הבעיה היא שהסכום עלול להיות עמום כך שבבואך לסיים את העסקה (עם או בלי חידוש שלה) אתה עלול להתקלב הפתעה בצורת ירידה מוגזמ תשל ערך הרכב כך שיהיה עליך לשלם תשלום גבוה (או לסגירת העסקה או במסגרת המקדמה לרכב אחר(

עצתי:

1. שקול היטב אם יש הצדקה להכס להרפתקה של רכישת רכב באמצעות הלואה.

2. אם החלטת בכל זאת לרכוש רכב באמצעות הלואה בדוק את האשפרות לקבלת הלואה בנקאית - יש לה יתרונות רבים: הרכב ירשם על שמך כיד ראשונה, תקופת ההלואה תהיה יותר ארוכה - עד 5 שנים - ובסיומה הרכב יהיה בבעלותך, ותהיה לך גמישות יותר גדולה במידה ותרצה למכור את הרכב או להחליפו לא בדיוק לפי לו"ז 3 השנים של חברת הליסינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. אכן כן שאלו. וזה נותן יתרון שאני מחזיק ברכב יד ראשונה אם הרכב רשום על שם של חברת ליסינג. אם ארצה למכור, אפשר להעביר ישירות לקונה והוא יהיה יד 2.

2. סכום לרכישה אינו עמום אלא כבוע ושקוף.

שאלתי אם מישהו מכיר את המוסחה לחישוב כמה מקדמה נשמרת לעסקה הבאה בתום 3 שנים.

sperial, בחרתי את השיטה כי לי היא מתאימה מאוד ואני לא רוצה להחזיק רכב 5 שנים אלא בתקופה שרכב באחראיות יצרן בלבד. אבל בכל זאת על העיצה.

• תוכן חדש...