Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה מונע מעצמך מה שאתה רוצה בגלל עיקרון לא ברור. תמצא את מכונית חלומותיך, לא איזה מאזדה 3 עם מנוע 2000, אלא משהו נדיר במצב מעולה שרצית המון זמן ובגלל שהמוכר דורש קצת יותר מהמחירון (ויש לך את הכסף) תוותר?

תלוי כמובן כמה דורשים מעל המחירון, ובאיזה מחירון מדובר בכלל.

צודק, אבל גרנדה פונטו זה לא רכב חלומות נדיר. מדובר במכונית בינונית לחלוטין עם מנוע 1.4 77 כ"ס עגלה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יורשה לשאול, כמה צרכה הגטס (עירוני/בינעירוני)?

אני כרגע באותה הדילמה והגטס נראית לי כאופציה טובה חוץ מזה שרושמים שהיא תחנת דלק....

פורסם
אם יורשה לשאול, כמה צרכה הגטס (עירוני/בינעירוני)?

אני כרגע באותה הדילמה והגטס נראית לי כאופציה טובה חוץ מזה שרושמים שהיא תחנת דלק....

תחנת דלק קטן עליה. אני עשיתי 1-11 עם מזגן . צריכה משולבת . לשם השוואה - עם שרייד 1.3 שנת 97 עשיתי 1-17.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה זה השטויות האלה, האיביזה כבר קיבלה את המכה שלה בירידת ערך ואני לא חושב שיש לה לאן לרדת ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

פותח השרשור מזכיר לי אותי לפני כמה שנים.

הרכבים היחידים שהיו לטעמי נרכשו מפנסיונרים, רכבים עם ק"מ נמוך, שילדה נקייה, צבע מבריק (עם קצת שפשופים ממכונת שטיפה, אבל היום אפשר להתגבר גם על זה), עם ספר טיפולים מדוגם.

נדיר עד בלתי אפשרי למצוא רכבים כאלה, כיוון שהם עוברים במשפחה.

עברו כמה שנים, ולמדתי שעדיף לקנות רכב במצב מכני מעולה, עם שריטה פה , שריטה שם, ללכת לפחח מקצועי שיודע לתקן שריטות ולא לצבוע את כל הכנף, וזהו.

1000 שקל יותר 1000 שקל פחות, לא משנה אם מוצאים רכב שמור שעונה על הצרכים.

דשבורד מלוקק ? הולכים לעשות דיטיילינג ב 700 ש"ח ילקקו לך גם את הריפודים והרכב ייראה כמו חדש. (לא מגזים, אם תרצה המלצות יש לי לאן לשלוח אותך, גם דיטיילר וגם פחח מעולים).

לדעתי ככל שיעברו השנים גם אתה תבין שלכל בעיה קוסמטית יש פתרון והוא לא תמיד יקר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לכל המלעיזים שלא קונים מעל מחירון:

מכרתי לפני 3 חודשים 206 שנת 2002 מנוע 1.4 ידני, עם 80 אלף קמ אמיתי ומתועד, ב20 אלף שח (המחירון היה 14), תוך פחות מ24 שעות הרכב נחטף והבנאדם היה כולו בעמוק עד שיצאנו מהדואר אחרי העברת בעלות.

אז אל תבלבלו את המוח לגבי המחירים, וזה בוודאות לא פראייר יחיד, כי אנשים פשוט לא הפסיקו לטלפן כל היום.

טיפ קטן: איזור צפון ת"א צהלה-רמת החייל-אפקה, יש המון רכבים ששייכים לנשים שנסעו לסופר ולקאנטרי, שעומדים למכירה עם שלט ולא מפורסמים בלוחות האינטרנט, אני קניתי ככה ויטרה 2004 עם 40 אלף קמ (במחירון).

בהצלחה ואל יאוש

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לכל המלעיזים שלא קונים מעל מחירון:

מכרתי לפני 3 חודשים 206 שנת 2002 מנוע 1.4 ידני, עם 80 אלף קמ אמיתי ומתועד, ב20 אלף שח (המחירון היה 14), תוך פחות מ24 שעות הרכב נחטף והבנאדם היה כולו בעמוק עד שיצאנו מהדואר אחרי העברת בעלות.

אז אל תבלבלו את המוח לגבי המחירים, וזה בוודאות לא פראייר יחיד, כי אנשים פשוט לא הפסיקו לטלפן כל היום.

טיפ קטן: איזור צפון ת"א צהלה-רמת החייל-אפקה, יש המון רכבים ששייכים לנשים שנסעו לסופר ולקאנטרי, שעומדים למכירה עם שלט ולא מפורסמים בלוחות האינטרנט, אני קניתי ככה ויטרה 2004 עם 40 אלף קמ (במחירון).

בהצלחה ואל יאוש

מסתבר שהפתגם פרייארים לא מתים רק מתחלפים הוא נכון. מי שמוכן לתת 6 מעל מחירון משהו לא ממש תקין אצלו. אבל כל אחד והשיקול שלו. לא זכור לי שה206 כל כך נסחרת בטירוף. אולי פונטו ספייס כן. ולחשוב שאת הגטס שלי מכרתי בשש מתחת למחירון

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עוד דוגמא להסחפות - סוזוקי שנת 2012 - מחירון 66 . אוקיי מרים טלפון . בן אדם רוצה 70 . בגלל התוספות שיש לאוטו. מגנזיום וכו. עוד מעט אנשים יתחילו לבקש מעל המחירון בגלל שהם משתמשים בשמנים איכותיים יותר ועושים ווקס כל שבוע. אנשים מה נסגר איתכם?

פורסם

שים לב למשל שבמחירון yad2 (שהוא המחירון שלפיו נכון להיום מעריכים שווי רכב בפועל) יש אפשרויות של תוספות כגון חישוקי מגנזיום, שפויילר, חלון בגג, מערכת גז וכו'. לדעתי תוספות כאלה כן אמורות להעלות את המחיר.

פורסם
שים לב למשל שבמחירון yad2 (שהוא המחירון שלפיו נכון להיום מעריכים שווי רכב בפועל) יש אפשרויות של תוספות כגון חישוקי מגנזיום, שפויילר, חלון בגג, מערכת גז וכו'. לדעתי תוספות כאלה כן אמורות להעלות את המחיר.

תן לי לעדכן אותך במשהו. אף אחד לא מתייחס למחירון יד 2 אלא אם כן אתה המוכר. חברות ביטוח לא עובדות עם מחירון אחר מלבד לוי יצחק . ולצורך הדוגמא קנית רכב ושילמת עליו סכום X מעל המחירון , אחרי חודש לא עלינו הרכב הושבת טוטל לוס - אתה תקבל מחירון לוי יצחק - את הביטוח לא מעניין מה הוספת לרכב !

פורסם

או בקיצור - אתה רוצה רכב חדש מהחברה, שיתאים לעיצוב שלך ולצריכת הדלק שנוחה לך, ושלא תפסיד עליו שקל.

לפעמים חלומות מתגשמים, אם התגשם ספר לי גם לי יש חלום דומה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעזוב את מה הביטוח מתייחס. יש מכוניות שנמכרות במחירים מעל המחירון כי זה פשוט ככה - אנשים מוכנים לשלם. לדעתך הם פראיירים, כנראה שאתה הגאון היחיד שלא מבין על מה כולם משלמים יותר. כנראה שמכונית משומשת מיד פרטית זה מצרך מבוקש, מה לעשות.

אם אתה רוצה רכב משנתון גבוה ובזול יש את מגרשי ההשכרה והליסינג שישמחו למכור לך מכונית חדשה יחסית במחיר רצפה, שכנראה תגיע ברמת גימור הנמוכה ביותר שיש ווגם תתקשה למכור אותה בבוא העת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
או בקיצור - אתה רוצה רכב חדש מהחברה, שיתאים לעיצוב שלך ולצריכת הדלק שנוחה לך, ושלא תפסיד עליו שקל.

לפעמים חלומות מתגשמים, אם התגשם ספר לי גם לי יש חלום דומה.

ציניות זה דבר נחמד ויפה . לא אמרתי שאני מחפש רכב חדש , כן אני לא מתבייש להגיד שאני רוצה לא להפסיד כסף על הרכב וזה לגיטימי.

פורסם
תעזוב את מה הביטוח מתייחס. יש מכוניות שנמכרות במחירים מעל המחירון כי זה פשוט ככה - אנשים מוכנים לשלם. לדעתך הם פראיירים, כנראה שאתה הגאון היחיד שלא מבין על מה כולם משלמים יותר. כנראה שמכונית משומשת מיד פרטית זה מצרך מבוקש, מה לעשות.

אם אתה רוצה רכב משנתון גבוה ובזול יש את מגרשי ההשכרה והליסינג שישמחו למכור לך מכונית חדשה יחסית במחיר רצפה, שכנראה תגיע ברמת גימור הנמוכה ביותר שיש ווגם תתקשה למכור אותה בבוא העת.

לא אמרתי שאני גאון , הכל עניין של יחסי כוחות בשוק. קוראים לזה היצע וביקוש. ברגע שהשטות של לתת מחירון תפסק , התופעה הזאת תחלוף. אין בעיה אני יכול להבין שאם אתה רוצה רכב שמור עם ק"מ נמוך כדי לשלם מעט יותר. אבל למה חזירות ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל כל עוד יש ביקוש לרכבים כאלה (רק ידיים פרטיות, ידניים, מאובזרים) התופעה לא תחלוף. זה הגיוני שלמוצר מבוקש יהיה מחיר גבוה, אין מה לעשות. תמיד יהיו את אלה שמגזימים אבל בסוף הם ימכרו במחיר שהרוב מוכרים.

חוץ מזה אתה תמיד יכול לקחת לבדיקה, אחרי שיוציאו שם טופס שחור עם מלא תקלות (גם כשאין תקלות משמעותיות) הבעלים יבין שצריך לרדת במחיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...