Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי מוניות -יש דרכי טיפול ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי על כלי של חבר לפי החוק (80קמ"ש) נוצר רווח אולי של 10 מטר ביני לפחית שלפני, ואיזה אדיוט

ניסה להיכנס בנינו (כמאט גמר לי את הקרירה ) בלי איטוט בלי סימון בלי שום מחשבה על חיי. איזה אפשריות לי ללמד אותו קצת התחשבות ? (בלי שימוש בנשק חם או חומרי נפץ?)

Dead but dreaming

פורסם
נסעתי על כלי של חבר לפי החוק (80קמ"ש) נוצר רווח אולי של 10 מטר ביני לפחית שלפני, ואיזה אדיוט

ניסה להיכנס בנינו (כמאט גמר לי את הקרירה ) בלי איטוט בלי סימון בלי שום מחשבה על חיי. איזה אפשריות לי ללמד אותו קצת התחשבות ? (בלי שימוש בנשק חם או חומרי נפץ?)

תעשה לו אותו הדבר...תחתוך מולו..בלי לאותת..כנס לו עם האופנוע בדלת..ותעקם לו אותה..

אההה..רגע....בעצם לא.....עזוב...:-D

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

ראשית, תבדוק אם מוטת הכתפיים שלך שווה או גדולה משלו...

והיה ולא - תעזוב.

והיה וכן, רכב לצידו במהירות שלו, בצידו הימני (שמאלי שלך). כאשר נפתח כביש פתוח לפניך, הרם את רגל ההילוכים שלך לגובה הראי שלו, פתח מצערת וסע לשלום.

שמעתי על כאלה שיש להם אוסף פרטי של מראות בבית.

הערה: בכל מקרה של עצירה ודיבור עם הנהג, לא להוריד שום פרט מביגוד המגן.

סע לשלום.

מנשה ש.

פורסם
ראשית, תבדוק אם מוטת הכתפיים שלך שווה או גדולה משלו...

והיה ולא - תעזוב.

והיה וכן, רכב לצידו במהירות שלו, בצידו הימני (שמאלי שלך). כאשר נפתח כביש פתוח לפניך, הרם את רגל ההילוכים שלך לגובה הראי שלו, פתח מצערת וסע לשלום.

שמעתי על כאלה שיש להם אוסף פרטי של מראות בבית.

הערה: בכל מקרה של עצירה ודיבור עם הנהג, לא להוריד שום פרט מביגוד המגן.

סע לשלום.

איפה שמעת על דברים כאלה?

אנשים כאלה צריכים לעצור ולזרוק אותם לקלבוש!

מעוררי חמת זעם בכבישים.

איזה דוגמא זה לדור הצעיר?

אני הייתי יורה בו.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

רגע אני הדור הצעיר .

נו טוב פעם הבא אני זורק את הקסדה ספאר על השמשה הקדמית שלו .

Dead but dreaming

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...