Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעצוע חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל תתחדש, זה נראה לי יהיה סאונד משהו לא מהעולם הזה עם השופרים האלה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
הבנתי, כתבתי לך הסבר קצר אתמול אבל כנראה שאפילו לא טרחת לקרוא אותו. לא זה לא רמקול, זה מעסה רגליים.
נו באמת אז למה אתה מפרסם את זה בפורום אודיו לרכב? :wink::-P
פורסם

אייל, כל הכבוד על ההשקעה.

מתי כל הפרוייקט שלך יהיה מוכן?

לא היה עדיף לקנות קודם מערכת סטריאו ואז מסביב למערכת להתחיל להרכיב את הרכב? :wink:

פורסם
הבנתי, כתבתי לך הסבר קצר אתמול אבל כנראה שאפילו לא טרחת לקרוא אותו. לא זה לא רמקול, זה מעסה רגליים.

סליחה לא ראית את ההסבר בגלל שבפורום יש הרבה מאוד הודעות ולא שמתי לב..

עכשיו היסתכלתי והבנתי הכול...

אייל לא צריך לענות בזילזול כי אם הייתי רואה לא הייתי שואל..

אז אתה אומר שאת ההורנים הכיי זולים אפשר להשיג ב400 דולר? יש זולים יותר?

פורסם

אני דווקא הרגשתי שאתה הוא זה שמזלזל כי אתמול כתבתי הסבר נחמד במיוחד בשבילך והיום מסתבר שלא קראת אותו. לא נורא אני אסלח לך הפעם ;)

בהורנים משתמשים כעקרון לSQ, ההורנים שעולים מתחת ל400$ משתמשים בדרייברים זולים ולרוב לא ישמעו טוב. הם אולי יהיו נצילים ויפיקו עוצמה גבוהה. 400$ זה המינימום להורן לרכב שנחשב להורן טוב. אתה יכול ללכת לחנות אודיו ביתי שמחזיקה רמקולים של קליפש (מכילים בתוכן הורן) ולשמוע את ההבדלים בין הרמות השונות של הרמקולים. אני אישית לא יכול לשמוע את הדגמים הזולים, עם העליה במחיר עולה האיכות.

בכל מקרה ברכב, כמו שציינתי בהודעה הקודמת, יש יתרונות להורנים (וכמובן גם חסרונות).

• תוכן חדש...