Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעצוע חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה ברכב, כמו שציינתי בהודעה הקודמת, יש יתרונות להורנים (וכמובן גם חסרונות).
איל מה החסרונות של רמקול מסוג הורן?
פורסם

אני איני מומחה להורנים ואף פעם לא שמעתי אחד (חוץ מהצילצול של ההפסקה בבית ספר

:smile: )

אך לפי הסברים שקיבלתי מאנשים שיודעים דבר בעניין, מפאת כוחו של ההורן (בעיקרון ואט אחד ש

לו יכול לעשות אותך חירש) צריך כלי ריסון כבד - משמע, פרוססור מתאים שיוכל לשלוט בו, כי אם לא,

הוא יעבוד על פיקים ולא על סיגנל חלק.

אייל תקן אותי אם אני טועה (או תקן אותי בכל מקרה כי ככה אתה אוהב:smile: )

אלון

פורסם

לא קיבלת הסבר מיודעי דבר. כל הורן מתנהג בצורה שונה. ברמת העקרון עדיף שיהיה לך אקולייזר טוב כי יש פיקים פה ושם אבל גם ברמקול רגיל שמותקן ברכב יש המון פיקים (בגלל הסביבה של הרכב). אין קשר לנצילות של הדרייבר אלא פשוט למבנה ההורן. בעבר ההורנים לרכב היו פחות מפותחים מהיום והיה צריך לעשות כל מיני "TWEAKS" לשופר על מנת שישמעו טוב יותר, היום זה כבר לא ככה.

החסרונות של ההורנים הם שעלולה להיות לך במה צרה יחסית ונמוכה. כמובן שעם התקנה נכונה וכיוונים לרוב ניתן לפתור את זה.

בקשר לצלצול של בית ספר, הבנתי אותך. תבוא ליוסי נעשה לך כיפה אדומה ונחבר לך את ההורנים כמו אוזניות, מה רע? אפילו ככה זה עדיין יהיה יותר נסבל מאצלך ;)

• תוכן חדש...