Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לשים כל ווקס על פנסי רכב (פלסטיק), או שיש חומר מיוחד?

אני מחפש משהו שישאיר שכבת הגנה נגד קרני UV מהשמש.

תודה.

פורסם

אני לא יודע להסביר מהי בדיוק הסיבה, אבל דווקא על פנסים וקס הוא פחות מומלץ, ומה שמומלץ הוא דווקא סילנט (אוטם). ככל הנראה נקשר יותר טוב וכך הגנה טובה יותר ועמידה יותר.

פורסם

יש איזו המלצה לחומר "אוטם" ? חיפשתי משהו כזה בחנויות לאביזרי רכב ולא מצאתי.

אולי יש משהו שאפשר להזמין מחו"ל?

תודה.

פורסם
יש איזו המלצה לחומר "אוטם" ? חיפשתי משהו כזה בחנויות לאביזרי רכב ולא מצאתי.

אולי יש משהו שאפשר להזמין מחו"ל?

תודה.

האמת שלמגס יש חומר שמיועד בדיוק להגן על הפנסים מקרינת UV.

לדעתי OPTI-COAT יהיה הרבה יותר עמיד,

הסילנטים של WOLF CHEIMICALS כמו BODYWRAP או HARDBODY יהיו הטובים ביותר להגנה על הפנסים,יש להם עמידות של שנה וחצי בקלות.

פורסם
האמת שלמגס יש חומר שמיועד בדיוק להגן על הפנסים מקרינת UV.

לדעתי OPTI-COAT יהיה הרבה יותר עמיד,

הסילנטים של WOLF CHEIMICALS כמו BODYWRAP או HARDBODY יהיו הטובים ביותר להגנה על הפנסים,יש להם עמידות של שנה וחצי בקלות.

אופי-קואט בהחלט יהיה הכי עמיד, אבל לא הייתי ממליץ למישהו לקנות אופטי-קואט רק בשביל הפנסים...

חומר ייעודי לפנסים - נראה לי מיותר אם אפשר לקנות סילנט שנועד לכל הרכב וייתן הגנה מצויינת גם לפנסים.

Wolf's - קראתי ביקורות מעולות... לא יצא לי לנסות.

בארץ אני מכיר 3 סילנטים איכותיים שנמכרים - Power Lock של מנזרנה, Opti-Seal של אופטימום, ו-Jetseal 109 של כמיקל גאייס. כולם סילנטים מאד איכותיים, ויתנו לפנסים הגנה מצויינת של בין 2-4 חודשים, מה גם שהוא יהיה זקוק לכמות מזערית של חומר בשביל הפנסים בכל פעם שהוא יחדש את ההגנה וזה ייקח מעט מאד זמן. בנוסף, יהיה לו סילנט בשביל האוטו אם הוא ירצה להשתמש בו (כדאי מאד).

פורסם
אופי-קואט בהחלט יהיה הכי עמיד, אבל לא הייתי ממליץ למישהו לקנות אופטי-קואט רק בשביל הפנסים...

חומר ייעודי לפנסים - נראה לי מיותר אם אפשר לקנות סילנט שנועד לכל הרכב וייתן הגנה מצויינת גם לפנסים.

Wolf's - קראתי ביקורות מעולות... לא יצא לי לנסות.

בארץ אני מכיר 3 סילנטים איכותיים שנמכרים - Power Lock של מנזרנה, Opti-Seal של אופטימום, ו-Jetseal 109 של כמיקל גאייס. כולם סילנטים מאד איכותיים, ויתנו לפנסים הגנה מצויינת של בין 2-4 חודשים, מה גם שהוא יהיה זקוק לכמות מזערית של חומר בשביל הפנסים בכל פעם שהוא יחדש את ההגנה וזה ייקח מעט מאד זמן. בנוסף, יהיה לו סילנט בשביל האוטו אם הוא ירצה להשתמש בו (כדאי מאד).

אופטי סיל נמכר בארץ ? היכן ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

משיחה שנהלתי אתמול עם היבואן הוא טוען שתוך חודש יגיע לארץ אופטי סיל .

ועוד איזה חומר ציפוי לרכב שלטענתו לא יהיה צריך יותר למרוח ווקס. (הגנה לתקופה ארוכה,אבל יקר)

למה לא ליישם לכה + טרמפנטין כמו שיישם הבחור שנתן מדריך משובח לחידוש פנסים.(שירשור למעלה)

בקרוב אני מחדש את כל הפנסים ולמען האמת למרות שיש לי כבר Power Lock נראה לי שהשילוב

של הלכה יהיה אפקטיבי יותר

פורסם
אופטי סיל נמכר בארץ ? היכן ?

סליחה חבר, התבלבלתי. אלמוג מ.ש צבעים מייבא מוצרים של אופטימום (וגם של מנזרנה ועוד) והייתי בטוח שהם מייבאים גם את אופטי-סיל. ביררתי איתם עכשיו והתברר שטעיתי אבל הם כנראה יביאו את זה בקרוב.

פורסם

ועוד איזה חומר ציפוי לרכב שלטענתו לא יהיה צריך יותר למרוח ווקס. (הגנה לתקופה ארוכה,אבל יקר)

למה לא ליישם לכה + טרמפנטין כמו שיישם הבחור שנתן מדריך משובח לחידוש פנסים.(שירשור למעלה)

בקרוב אני מחדש את כל הפנסים ולמען האמת למרות שיש לי כבר Power Lock נראה לי שהשילוב

מדובר כנראה על הOpti-Coat.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הפיתרון של הלכה + טרפנטין הוא חד משמעית מצויין, אבל אם הבן אדם בכל מקרה רוצה לקנות סילנט לאוטו, אין טעם בעיניי להשקיע גם בטרפנטין ולכה.

פורסם
מדובר כנראה על הOpti-Coat.

יכול להיות. אמר לי ליצור איתו קשר עוד חודש על מנת לוודאות שהמוצר נמצא

בכלל מומלץ ללכת לשם על מנת לרכוש מוצרים של מנזרנה-מחירים עדיפים

מעבר לזה היבואן אדם ממש נחמד (גם הבן שלו) אוהב לייעץ וממליץ אפילו על מוצרים לא שלו כגון מגוויר'ס.

פורסם
אז אתה אומר שעדיף להשתמש ב Power Lock שבמילא יש לי?

פתרון הלכה ככל הנראה ייתן לך לפחות שנתיים של עמידות. אף סילנט לא יתן לך את זה.

אבל צריך לזכור שלמרוח סילנט גם על הפנסים בזמן שמיישמים על שאר הרכב זה בדיוק עוד כמה שניות, לוקח כמות ממש מזערית ולא מורגשת מהבקבוק, כך שממש אין טעם לבזבז זמן וכסף על הלכה והטרפנטין (שוב, בעיניי). בייחוד כשיש לך סילנט איכותי כמו Power Lock.

• תוכן חדש...