Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

זה מוצר מאד מאד חדש, ויש עליו עדיין מעט ביקורות ברשת. ממה שכן קראתי, הוא אמור לעשות עבודה מצויינת בהסרת סווירלים, בייחוד עם פד מיקרופייבר של מגוויארס (ואני מניח שגם של החברות האחרות).

השאלה היא מה הייעוד שאתה מתכנן למוצר? אתה תוכל להלביש עליו רק פדים קטנים יחסית, ולכן אם תכננת לקנות אותו בשביל לעשות פוליש לכל הרכב - אני לא בטוח אם זה מומלץ כי זה פשוט ייקח הרבה זמן... אבל! אני עדיין לא ניסיתי אותו. בהתחלה חשבתי שזה כלי שמתאים לתיקונים נקודתיים יותר, אבל בביקורת הזו דווקא הכותב מציין שאפשר לעשות איתו רכב שלם:

http://www.meguiarsonline.com/forums/showthread.php?57275-DA-Power-System-I-took-it-for-a-spin

אני עדיין קצת ספקן לגבי היכולות שלו להסיר פגמים יותר עמוקים מסווירלים, אבל מקווה שבקרוב יצוצו עוד ביקורות ונוכל לקבל תמונה טובה יותר. יהיה הכי טוב אם תקנה ותספר לכולם מה חשבת :)

פורסם

הדבר שמפחיד אותי זה חוסר שליטה בסלד עם הדבר הזה כי צריך לשים את זה על מקדחה וניראה לי שלעשות פוליש לרכב שלם עם זה באמת לוקח המון זמן והשאלה אם אני ימצא בקלות פדים לזה.מצד שני המחיר טוב אני ישקול באמת לנסות את זה ויתן חוות דעת אחרי שהגבס ירד מהיד:-).

שיפוצים..

פורסם
יש איזה בעיה ברמת העיקרון לעבוד עם מלטשת פנאומטית כמו של נגרים\פחחים?

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=1177

היי פלג.. משום מה רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך.

מכונות פניאומטיות הן בשימוש ע"י הרבה דיטיילרים מקצועיים. לי אישית מעולם לא יצא להיתקל בפוסט של דיטיילר חובב שהשתמש בהן, אבל זה כמובן לא אומר שום דבר (הניחוש שלי הוא שזה בגלל שדיטיילרים חובבים לא מחזיקים קומפרסור אוויר שהוא מאד יקר).

כמו כל פולישר, תלוי אם הוא איכותי או לא, וגם תלוי מה מנגנון הפעולה שלו, Dual Action (שנחשב מאד מאד בטוח, גם בידיים של מישהו שמחזיק אותו בידיו לראשונה) או מסוג Rotary (שנחשב להרבה פחות בטוח וצריך ניסיון וידע טוב מה אתה עושה כדי לא לעשות נזק לצבע).

יש את הפולישר הבא, שהוא פניאומטי מסוג Dual Action שמתחיל לצבור מוניטין, אבל צריך לקחת בחשבון שהוא מאד יקר:

http://esotericcarcare.com/rupes-lhr75-pneumatic-random-orbital-15mm

פורסם

מכיר את המוצר בדקתי בבסט פורמולה הם אמורים להתחיל למכור אותו ויש להם גם ספוגים קטנים למכונה .בינתים יש להם מכונת DA די יקרה אבל בחו"ל הרבה עובדים איתה בהצלחה!

פורסם

רעיון נוסף

מה הבעיה באופן עקרוני להרכיב נגד מהירויות (דימר) על דיסק קטן (4.5")?

אפילו על הכבל מאריך, בכלל בלי מפגוע בדיסק.

פורסם

מה קשור דיסק?

מדובר על פולישר DA שמתחבר למקדחה/מברגה.

אני גם ממתין שיביאו את המכשיר לארץ ונראה מה יהיה מחירו.

בחו"ל המחיר פחות מ-50 דולר, שווה ביותר.

הייתרון הגדול של האביזר הנ"ל (מעבר להיותו זול מאוד) הוא שניתן לעבוד איתו עם מקדחה נטענת!

לי יש מקדחה נטענת שמגיעה ל~1700 סל"ד, זה בהחלט מספיק.

עם שתי סוללות היא מספיקה להערכתי לשעה של עבודה, אך ניתן להטעין סוללה אחת בזמן שהשניה בפעולה.

כך מקבלים פולישר DA נייד, ללא צורך בנקודת חשמל קרובה, וגם שקט הרבה יותר.

יש תגובות ברשת שזה עובד לא רע בכלל ולעבודות קלות יחסית זה יותר ממספק.

ממתין.

• תוכן חדש...