Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אהבת רכב - יש ממי ללמוד....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי משוטט באינטרנט בחיפוש אחר בדל של מידע אודות BMW CS 3.0 (מתוך מחשבה שמא ארכוש לי את האקזמפלר המוצע כעת למכירה בפורום זה), נתקלתי ממש בטעות (עמוד 5 בחיפוש גוגל...מי מגיע לשם בכלל ?!) בבלוג של אדם יהודי, ניצול שואה, כבן 75 דהיום. העונה לשם אדוארד אטלר. חובב רכב מושבע ואדם בעל תובנות פילוסופיות רמות מעלה ויכולת כתיבה לא פחות מדהימה.

במסגרת הבלוג שהוא כותב, משלב אדוארד אנקדוטות ממסלול חייו הארוך כניצול שואה מגטו וורשה, כבמאי סרטים וכעיתונאי מוכשר. על היכרותו עם רומן פולנסקי הדגול ועל ההיסטוריה שלו כנהג ראלי לצד טימו אלטונן. במקביל, לאורך כל מסלול חייו שזור נושא אהבתו הבלתי מתפשרת לרכב. לנהיגה, לאמנות החזקת הרכב ולעצם הכתיבה על אהבתו הגדולה מכל.

מתברר שאדוארד עלה ארצה ואף התחרה כאן במירוצי אשקלון בעודו נוהג על אופל GT מול הרב הלפרין שנהג על בי .אמ. וו 2002. הוא ניסה להקים עיתון רכב ואף כתב לכמה עיתונים מוכרים לאורך השנים. תחת ידיו עברו כמה אלפות מעניינות, לנצ'יה פולביה HF ומה לא...

לימים עזב את הארץ וחזר להתגורר בפולין שם הוא מחזיק ב-3 אהבות גדולות (אלפא GTV, בי אם וו Z3M קופה והונדה CRX). הוא מחלק את ימיו בין ישראל ופולין וניסיונותיו להביא ארצה את הבווארית טרם קרמו עוד וגידים.

בין לבין, הוא מכיר כל בוכנה ושסתום, מטפל במכוניות שלו לבדו ובקיא בכל דגם חדש שיוצא לשוק. בגיל 75 הוא מתקין בבוארית שלו מוט מייצב עליון ודיסקים מחוררים (יש דברים כאלה ?!?!?!)

בנוסף, בבלוג שהוא כותב הוא מסייע לקוראים בנושאים הקשורים לנושא תחזוקת הרכב. מדהים.

מדובר באדם כבן 75 וזה לא פחות ממדהים כמה אני מזדהה עם הכתיבה שלו בכל הנוגע לאהבתו לעולם הרכב. מסתבר, ככל הנראה, שמהג'וק הזה לא נפטרים כל כך מהר. אני חייב לעדכן את אישתי בבשורה ה"מרה" הזו.

בקיצור - מומלץ, מומלץ, מומלץ !

להלן הקישור לבלוג:

http://eteksty.wordpress.com/page/3/?blogsub=confirming#blog_subscription-3

---

פורסם

אדוארד אטלר כותב כבר שנים בעיתון של המגזר הדתי לאומי ״מקור ראשון״

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

עברתי ברפרוף (בכל זאת תקופת מבחנים...), בן אדם עם סיפור חיים מדהים והלוואי שגם לי תיהיה הזדמנות להגיע לגיל פנסייה ולעסוק בתחביבים שלי כל היום.

פורסם

בלוג מאוד מרתק, כיף מאוד לקרוא את הכתיבה שלו וכל הידע הזה ששופע שם!

ולא להאמין שהבנאדם בן 75 והייתה לו הונדה האצ'בק עם מנוע אינטגרה טורבו!

ממש צעיר בנפשו :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מוזר שאטלר מופיע בתור "מציאה". אמנם אישיות קונטרוברסאלית, כמעט כמו כל אושיה מוטורית אחרת בארץ, אבל ללא ספק מהידועים. כתב המון שנים בעיתונות הרכב והתחרה באופן פעיל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היה לו גם תור במגזין הגה,בהחלט אדם עם סיפורים מעניינים ואהבה גדולה לרכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כותב כבר מספר שנים כל שבוע במקור ראשון טור\כתבה ארוכה

לרוב אני נהנה לקרוא למרות שיש לו לפעמים המלצות לרכישה שמתאמות למוסכניק החובב או למי שיש לו זמן...

פורסם

כמו להמליץ על אירופאיות למי שמחפש רכב אמין ועמיד

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אחד ההזויים. לקח את הבעלות על מגזין "טורבו" כשהקימו את "אוטו" ואחר כך פתח את "קוואטרו" הכושל - איש אוהב מוטוריקה אבל איבד כבר מזמן את הקשר למציאות...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

• תוכן חדש...