Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי רכב Toyota Corolla שנת 2004.

המערכת באוטו מובנת והיא התחילה להשתגע... זתומרת, שהיא לא תמיד קוראת דיסקים (לרוב לא), ופולטת אותם החוצה כמה שניות אחרי שמכניסים אותם פנימה (כאילו היא עושה רעש שהיא סורקת את הדיסק ואז מוציאה אותו החוצה).

יש דיסקים שהיא השמיעה אותם רק פעם אחת ויש דיסקים שאחרי כמה פעמים שמכניסים ומוצאיםי הם עובדים.

הרדיו במערכת עובד כמו שצריך הבעיה היא רק בקראית דיסקים.

* קניתי דיסק ניקוי וגם אחרי שניקיתי איתו הבעיה לא נפתרה.

מה עליי לעשות, כדי לסדר את הבעיה הזאת?

זה קרה למישהו בעבר והוא סידר את זה?

מחכה לתשובה!

תודה והמשך יום טוב! :)

פורסם

איפה אתה גר אני מוכן למסור לך את שלי בחינם

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
אני גר באור עקיבא.

בין חדרה לזכרון יעקב...

רחוק לי ואני לא רואה נסיעה לכיוון הזה בזמן הקרוב.

בכל מקרה אם לא מעניין אותך הנתונים המוגבלים שהוא מציג על צריכת הדלק תשקול אולי להתקדם לרדיו דיסק

אפטרמרקט אני מאמין שלהכין את הקרקע לרדיו דיסק כזה יעלה עד 250 ש"ח הכי הרבה אם אתה תזמין את המוצרים מ EBAY וכו.במעבר מהיר על EBAY המתאם עולה 10$ אני מאמין שגם הצמה תעלה משהו כזה.

היתרונות ניגון MP3 WMA דרך USB איכות ניגון טובה יותר ברוב המקרים וכו. כמו כן במידה ותרצה לשדרג למערכת מוגברת הרדיו דיסק

יהיה כבר אצלך ותוכל לבנות סביבו את המערכת שאתה תרצה להתקין.

עקרונית אתה צריך מתאם פלסטיק לרדיו דיסק וצמה מוכנה לצמות של הרכב וכמובן רדיו דיסק ישענה לצרכיך.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...