Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה ראב 4 שנת 99 הדגם הקצר. לאחר בדיקה של צריכת דלק בשיטה המוכרת חילוק מס הקילומטרים במספר הליטרים

התוצאות נראות לי לא תקינות הרכב עושה 7.5-8 ק״מ לליטר

ממה יכולה לנבוע הבעיה ומה אפשר לבדוק?

פורסם
יש לי טויוטה ראב 4 שנת 99 הדגם הקצר. לאחר בדיקה של צריכת דלק בשיטה המוכרת חילוק מס הקילומטרים במספר הליטרים

התוצאות נראות לי לא תקינות הרכב עושה 7.5-8 ק״מ לליטר

ממה יכולה לנבוע הבעיה ומה אפשר לבדוק?

תתחיל מבדיקת לחץ אויר בצמיגים, לחץ נכון יכול לחסוך לך עד 15% לפעמים. אם הרכב מתנהג כרגיל והסחיבה שלו טובה יתכן

שחיישן חמצן התעייף , קימות סיבות רבות אפשריות לעליה בתצרוכת הדלק. רק בדיקה באמצעות סורק תקלות תגלה אם קיימת בעיה.

פורסם

אם רוב הנסיעות בעיר ולמרחקים קצרים, והרכב בעל גיר אוטומטי זו צריכת דלק תקינה.

אם אני לא טועה, המנוע הוא 2.0 ליטר, ולא 1.6

בדגם זה עם גיר ידני צריכת דלק משולבת (עיר+בתוך העיר) מוצהרת על ידי היצרן היא 1 ל 11.

אפשר בשקט להוסיף 15% לגיר אוטומטי.

פורסם
תתחיל מבדיקת לחץ אויר בצמיגים, לחץ נכון יכול לחסוך לך עד 15% לפעמים. אם הרכב מתנהג כרגיל והסחיבה שלו טובה יתכן

שחיישן חמצן התעייף , קימות סיבות רבות אפשריות לעליה בתצרוכת הדלק. רק בדיקה באמצעות סורק תקלות תגלה אם קיימת בעיה.

סליחה על הבורות , מזה סורק תקלות? איפה עושים את הבדיקה? וכמה עולה?

פורסם

סורק תקלות הוא מכשיר אבחון, שמתחבר למחשבים של הרכב ומאפשר לקרוא תקלות, לראות נתונים בזמן אמת, לבצע קונפיגורציה ועוד.

כמעט בכל מוסך שמכבד את עצמו יש סורק תקלות כלשהו.

יש היום מגוון סורקים לא מקוריים (כלומר של חברות צד שלישי ולא של יצרני הרכב)

סריקת תקלות עולה כ 150 ש"ח.

נ.ב. סורק תקלות פרימיטיבי שמאפשר לקרוא תקלות מנוע בלבד (ולא מערכות היקפיות) ניתן לקנות ב 40 ש"ח.

הנ"ל עובד רק עם חלק מהרכבים.

• תוכן חדש...