Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שנתיים מאז החלפתי באותו מוסך את משאבת המים הרידיאטור והמנוע .

לצערי למרות כל זאת אני ממלאת מים בערך כל שבועיים כי המים נגמרים .

לפני יומיים נדלקה הנורה של הלחץ שמן וחשבתי שצריך להחליף יוניט.

הגעתי ישר למוסך לא היה לו יוניט מתאים והוא לקח ממכונית אופל שהיתה שם ובדק. הנורה עדיין היתה דולקת הוא אמר שאם כך זו לא בעיה של היוניט . הוא המשיך לסובב את המנוע עד שפתאום כל הנורות נדלקו והרכב הפסיק להתניע.

אז הוא הסתכל ואמר לי שאין לי דלק . זה לא יכול להיות כי תידלקתי ונשאר לי רבע מיכל ואז הוא אמר אני לא שומע את המשאבה של הדלק , בדק מתחת למושבים האחרויים ואמר שיש להחליף את משאבת הדלק (טען שאין במלאי שישים לי יד שניה ויראה אם זו הבעיה ולמחרת אמר שהתקין לי והרכב עובד (אין לי מושג מאיפה מצא פתאום משאבה )

אבלללללללללללל טען שזה לא קשור לנורת לחץ שמן וצריך לבדוק ראש מנוע.

הוא עצמו החליף לי מנוע לפני שבעה או שמונה חודשים!! איך דבר כזה יכול לקרות? הוא טוען שאין אחריות ועד שהוא לא יבדוק ראש מנוע הוא לא יוכל להגיד לי מה צריך וכמה יעלה .

מה לעשות??? אני מפחדת שהוא יפרק ראש מנוע סתם .אמרתי לו שלא יגע ברכב לבנתיים.

• ספונסר פורום
פורסם

בשלב הזה, כשהרכב תקוע במוסך ספציפי, אין הרבה מה לעשות. ניתן לגרור את הרכב למוסך אחר אולם חברת הגרירה לא מאפשרת גרירה בחינם במסגרת ביטוח צד ג' מתוך מוסך כך שתצטרכי לשלם אקסטרה על גרר פרטי.

רכב תקין לא אמור לאבד נוזל קירור ואם את נדרשת למלא מים פעם בשבועיים אז בוודאות יש תקלה ויש לבדוק את מקורה. ייתכן שהיא נובעת מבעיה בראש המנוע ויתכן שהיא נובעת מנזילה אך קשה לאבחן זאת על סמך המידע שסיפקת. כמו כן, נורית הלחץ שמן לא קשורה לנושא וכדאי לבדוק האם מדובר ביוניט או בבעיה אמיתית בצורה יסודית יותר.

• תוכן חדש...