Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10000 לחייל משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המבוגרים שבפורום, זוכרים טוב מאוד שהצרפתיות (בעיקר רנו) נחשבו מאוד אמינות, סוג של סובארו, עד שנות ה90.

היום המצב לא כזה, ואיך שלא תהפכו את זה, רכבים תוצרת צרפת לא נחשבים כרכבים אמינים, לא רק פה, אלא בעולם כולו והמידע הזה נגיש.

בכל מקרה אם זה נכון או לא, זה לא הקייס פה, ואל תהרסו לפותח השרשור.

עם כל זה, יש לך רכבים די אמינים בקטגורייה האירופאית, לרוב כל רכב שהוא ידני עם מנוע בנזין או דיזל, מתוצרת אירופאית, מחזיק יפה מאוד בלי תקלות מיוחדות אם תטפל בו בצורה טובה.

אין מה לעשות, המכוניות האירופאיות ברובן יותר רגישות מהתוצרת מהמזרח, וזה מתבטא בכך שאם תטפל בצורה לא טובה ולא נאותה, זה ישפיע על הרכב יותר. אין מה לעשות - רנו פלואנס זה לא סובארו DL שהייתה נטולת כל תחכום, אוטומציה וטכנולוגיה. בDL אני סבור כי היה ניתן למלא גם שמן מנוע משומש ולנסוע עם נפט במקום בנזין וזה היה נוסע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתכונן להוציא קצת יותר מ10 אלף כי כמובן שתצתרך ביטוח, אולי פה ושם כמה בעיות ברכב שתקנה מכיוון שאתה קונה רכב די ישן בתקציב הנ״ל, בהצלחה באזרחות.

פורסם
יש לי מיצובישי קולט 95 ידנית למכירה.

הבן אדם מחפש רכב בגודל בינוני ואתה מציע לו קולט? נו באמת...

פורסם

הקולט בהחלט חביבה, רק שיש איתה שתי בעיות - לא משנה באיזה צבע הרכב, הסיכוי שיעצרו אותך לבדיקה שגרתית ויחפשו ליקויים הוא ביחס של כמעט 1:1.

וכמו שברלד אומר - זה גניב.

פורסם
נשמע כאילו הונדה סיוויק ידנית סדאן זה הדגם בשבילך. לא נכנס לתקציב אבל עם מתיחה קלה בהחלט יכנס דגם שנת 98 (מנוע 1.6 125 כ"ס).

זה ממש לא הדגם בישבילו,

כי הוא לא משאיר לעצמו כסף לטיפולים בצד.

להחזיק אוטו כזה שכנראה עבר התעללות בחיים שלו זה לא פשוט וצריך כסף לטפל בו בהתאם...

ואני מאמין שאין אחד שלא עבר התעללות אלא אם הוא יד ראשונה מזקן.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...