Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע~שבועיים האחרונים אני נדרש למשוך קצת יותר ממה שהייתי רגיל את ההצתה כדי שהרכב יניע.

המצב שלי בן שנתיים בדיוק- לא זוכר מאיזה חברה או איזה הספק הוא נותן, רק שעד לפני כמה שבועות ההצתה הייתה מאוד מהירה- ממש חצי שניה של סיבוב המפתח היה מספיק- עכשו זה באזור ה-2 שניות (שזה יחסית משמעותי)

1. יש מצב שזה בגלל המזג אויר? (טמפרטורה קרה יותר של המנוע או משהו כזה)

2. איזה הספק נדרש ללנסר קלאסיק? קראתי איפשהו בפורום שזה 60 אמפר, אבל לא יודע כמה זה אמין

3. יש איזה חברה מומלצת (זול ואמין) שכדאי לחפש או שמה שיש בהום סנטר מספיק?

בשבוע האחרון הרכב גם שותה דלק כמו גמל - ליטר ל-10 ק"מ בערך- בניגוד ל1:13 שאני עושה בד"כ. יש מצב גם בזה אשם המצבר (או משהו אחר שקשור לגימגום בהנעה)?

הפלאגים אצלי מאירידיום והוחלפו לפני 65K ק"מ. בדקתי אותם לפני 10K ק"מ בערך והם היו במצב מצויין.

תודה לעוזרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
שלום לכולם,

בשבוע~שבועיים האחרונים אני נדרש למשוך קצת יותר ממה שהייתי רגיל את ההצתה כדי שהרכב יניע.

המצב שלי בן שנתיים בדיוק- לא זוכר מאיזה חברה או איזה הספק הוא נותן, רק שעד לפני כמה שבועות ההצתה הייתה מאוד מהירה- ממש חצי שניה של סיבוב המפתח היה מספיק- עכשו זה באזור ה-2 שניות (שזה יחסית משמעותי)

1. יש מצב שזה בגלל המזג אויר? (טמפרטורה קרה יותר של המנוע או משהו כזה)

2. איזה הספק נדרש ללנסר קלאסיק? קראתי איפשהו בפורום שזה 60 אמפר, אבל לא יודע כמה זה אמין

3. יש איזה חברה מומלצת (זול ואמין) שכדאי לחפש או שמה שיש בהום סנטר מספיק?

בשבוע האחרון הרכב גם שותה דלק כמו גמל - ליטר ל-10 ק"מ בערך- בניגוד ל1:13 שאני עושה בד"כ. יש מצב גם בזה אשם המצבר (או משהו אחר שקשור לגימגום בהנעה)?

הפלאגים אצלי מאירידיום והוחלפו לפני 65K ק"מ. בדקתי אותם לפני 10K ק"מ בערך והם היו במצב מצויין.

תודה לעוזרים.

1. בקור הזה כל בעיות החשמל וההצתה מתגברות וצצות.

במונדאו שלי החשמל היה מתחיל להשתגע כל חורף וכשהיה מתחמם היה חוזר להיות פיקס.

2. תיכנס לאחת מחברות המצברים הגדולות ושם אתה תוכל לציין את סוג הרכב ותקבל תשובה מדוייקת או תוכל לראות בספר הרכב שלך.

3. הום סנטר בדרך כלל מוכרים אותם יותר יקר.

פורסם

אצלי בד"כ אין ואני עם סופר לנסר שנת 97 ומצבר 2008 שנפ...לפעמים בהתנעה בבוקר קצת איטית אבל לא נתקלתי ביותר מדי חוץ מפעם אחת שהיתה הרגשה כאילו המנוע נכבה באותה שניה של התנעה.

אני לא יודע לגבי פלגים אירידיום אבל אני משתמש ברגילים של NGK ומחליף כל טיפול שזה בערך 7500 ק"מ +.

מה שכן משום מה תמיד שקר יותר - ההתנעה (לפחות אצלי) היתה ארוכה יותר.

אם אני אתניע בבוקר - כמה שניות. אם אני אתניע אחרי נסיעה שהרכב חם - תוך פחות משניה.

איזה מצבר יש לך? מקורי?

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה על התגובות.

המצבר שיש לי לא מקורי (משהו זול ששמו לי כשקניתי את הרכב)

נכון לעכשו הבעיה קצת השתנתה- עכשו עדין יש את ההצתה המאוחרת, אבל יותר גרוע- כשהרכב חם ואני מניע, הטורים נופלים לאזור ה-500 סל"ד והמנוע נשמע כאילו עוד שנייה נכבה. הוא לא נכבה והטורים עולים אוטומטית לאזור ה-800 סל"ד, אבל עדין זה לא התנהגות אופיינית

יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
תודה על התגובות.

המצבר שיש לי לא מקורי (משהו זול ששמו לי כשקניתי את הרכב)

נכון לעכשו הבעיה קצת השתנתה- עכשו עדין יש את ההצתה המאוחרת, אבל יותר גרוע- כשהרכב חם ואני מניע, הטורים נופלים לאזור ה-500 סל"ד והמנוע נשמע כאילו עוד שנייה נכבה. הוא לא נכבה והטורים עולים אוטומטית לאזור ה-800 סל"ד, אבל עדין זה לא התנהגות אופיינית

יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה?

אל תסתמך על המידע שאני מביא לך כרגע כי אני לא מבין גדול.

יש אפשרות

של פילטר אוויר סתום

פילטר דלק סתום/בלוי

כיוון טורים

אפילו יכול להיות מצתים שוב תבדוק

הכי פשוט גש למוסך שם יעלו על הבעיה

8)
  • תוכן חדש...