Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בסה"כ בן שלושה חודשים וכבר איזשהם בני ז*נות שרטו אותו. הדברים נגרמו ככל הנראה מחוסר זהירות של אנשים אחרים ימח שמם.

השריטות הן שטחיות לחלוטין ואינן עמוקות אבל הדבר מבאס מאוד.

הרכב בצבע אפור פלטינה ולכן רואים כל שריטה(במיוחד לאדם כמוני שמחפש כל הזמן לראות אם שרטו או לא).

מה ניתן לעשות על מנת להעלים את השריטות? האם יש חומר מסויים המומלץ לשם כך?

יש למישהו מושג כמה פחח/דיטיילר לוקחים על דבר כזה?

(אני שואל בכלליות מן הסתם שאם העניין יגיע לאופן רציני אני אגיע ואקבל הצעת מחיר)

פורסם

עצה מאחד שפאנט בנוגע לרכב שלו,תשלים עם זה שאתה גר בישראל ולא באירופה, אין מה לעשות, אתה תעשה היום דיטיילינג ב700 שקל למרות שלרכב חדש זה מיותר, ובעוד שבוע גג, השריטות יחזרו.

אין מה לעשות, ישראלים.. תרבות הליסינג..., תתמודד חבר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

להלן צרור עצות:

- מחנים את הרכב אך ורק בחניונים, וגם שם משתדלים לחנות רחוק מכל רכב אחר. מעדיפים חניה שבה לא ניתן לפגוע ברכב, כמו חניה מוקפת עמודים.

- במקומות מועדים לפורענות כמו סופרמרקטים יש להחנות רחוק ככל האפשר מהכניסה לחנות.

- במידה ואתה יוצא למקום בו ידוע שיש אנשים שעלולים לשרוט את הרכב (למשל מקומות בילוי של נוער), החנה את הרכב רחוק ממקום הבילוי ולך קצת ברגל.

- שמור על יחסי שכנות טובים כי חניית הבניין מסוכנת לא פחות מחנייה ציבורית.

- קנה רכב בצבע שקל לתקן אותו (לבן) כך שגם במקרה של שריטה תוכל להחזיר את המצב לקדמותו. במידה ונדרש תיקון בצבע, יש לבצע אותו אך ורק אצל פחח מומחה ולא אצל מוסך רגיל שיש לו מחלקת פחחות.

- אפשר להתקין על הרכב מדבקת ציפוי מפלסטיק שקוף או פלסטידיפ, סיפור לא זול.

אם אתה (כמוני) רואה כל שריטה, אין ברירה אלא להתאמץ.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא מוכן להשלים עם זה. למה לעזאזל שאיזה פושטק ישרוט לי את הרכב?!

הגעתי למצב שאני מחנה רחוק מאוד ממקום העבודה והולך ברגל לפחות איזה 5-6 דק' רק כדי לא להחנות בחנייה הקרובה(זהו מרכז מסחרי). אז גם זה לא עוזר? מרתיח אותי העניין הזה.

אני מחנה רחוק תמיד מכל איזורים הומי אדם. תמיד הולך את האקסטרא מייל כדי שלא ישרטו לי את הרכב וגם זה לא עוזר.

בחנייה המשותפת אף אחד לא שורט את הרכב.

הרכב חונה מתחת לחלון שלי וכל פעם שאני שומע אנשם אני מעיף מבט. מה גם האנשים ה'פונטציאלים' אני רואה אותם מהצד הרבה פעמים(כשהם לא יכולים לראות אותי) והם מתעלמים מהרכב.

מה גם אלו שריטות של 'טעות' לא של כוונת זדון.

כשאני נוסע למקומות כמו תל אביב וכו' למטרות בילוי אני תמיד מחנה רק בחניה בתשלום או במקרה הכי קיצוני במקום שאני בטוח שאין סיכוי שהרכב ייפגע. אני מוכן תמיד ללכת גם בגשם יותר על מנת שהרכב לא ישרט.

ציפוי יעלה לי כ2500 שקל לשנה וחצי-שנתיים ואז צריך לחדש. לדעתי לא משתלם.

פורסם

גם אני פנאט וגם לי אכפת מאוד מהרכב. שיש אפשרות מחנה רחוק/בין עמודים, אבל אי אפשר להיות כל הזמן חרד לרכב מפני שריטות ומפגעים. שכנים זבל,קנאה ורוע לב יש תמיד ופעמים צריך להתמודד עם זה. אני מציע שתתחיל לכסות את הרכב,כך לא יראו ולא יפגעו, וגם תשמור על הצבע כמו שצריך.

שא ברכה ושאלו יהיו הדאגות שלנו בחיים!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ראשית כל לא צריך להתרגז,בטח לא להתבטות בשלל כינויים

למרות שזה מרגיז אפילו מאוד.

איזה סוג של שריטות? אם הם שטחיות? (לא עמוקות) יש אפשרות להסיר אותם עם פוליש,אפילו ווקס עושה את העבודה

במקרים שזה לא עמוק. (עמוקים עד הפח? זה סיפור אחר)ואין צורך ללכת לדיטיילינג בשביל דברים כאלו -חבל על הכסף

והעיקר אל תיקח ללב.

פורסם

יש ציפוי מיוחד של חברת 3M שנקרא PPF נגד וונדליזם שקוף לגמרי ומגן על הצבע גם משריטות מברג או מפתחות יקר אבל שווה לחולים מאריך חיים:lol:

פורסם

אין מה לעשות נגד זה, עם ישראל עם מיוחד !

זה קנא של אנשים.

גם לי עשו חריטה על המכסה מנוע .

פלוס זרקו אבנים ושברו את שמשה קדמית .

ולרכב של אח שלי שרטו ונקבו שתי צמגיים .

• תוכן חדש...