Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי החלטנו לרכוש רכב חדש

חשבתי על הג'טה החדשה 1.4 160 כ"ס או 122 כ"ס אשמח אם תתיחסו לזה אם שווה תהפרש ביניהם.

ואז חשבתי על האסטרה החדשה 1.4 טורבו, שגם היא חסכונית ולפי מה שהבנתי אחלה רכב.

אני אשמח לשמוע עוד הצעות בטווח מחירים הזה, עד 150, כמה שפחות יותר טוב.

הצרכים הם משפחתיים ההורים נוסעים על הרכב ואני בן 20. רוב הזמן כל אחד נוסע לכוד או ההורים ביחד.

אני לא מעוניין בכל המשפחטמטיות עם מנוע 1.6 הסטנדרטי, ידוע לי שבמחיר הזה אני לא אקבל ביצועים מרשימים אבל ה160 כ"ס של הג'טה בהחלט עדיפים על איזה יונדאי או מאזדה.

אשמח גם לשמוע על דרכי רכישה, זה בערך הרכב הראשון שאנחנו רוצים לרכוש שהוא חדש מהחברה. כלמיני ליסינג, סוכנויות, מה אתם ממליצים?

אפשר גם להציע רכבי יד שניה במחירים משתלמים, 2010+

תודה.

פורסם

הדרישות שלך מהרכב לא ברורות, כמה אתה נוסע, איזה דברים חשובים אתה רוצה שיהיו לך ברכב...

האסטרה לא חסכונית (הסטיה מהנתון הרשמי גדולה), אבל היא ללא ספק קניה עדיפה מהג"טה בעלת התמחור המופרז.

ממליץ לבדוק גם פוקוס 2000 טיטניום.

פורסם

למרות שההבדל בכוחות הסוס לא גדול הג'טה 1.4 ליטר מרגישה הרבה יותר טוב מה-1.2 ליטר, שהיא בפני עצמה לא רעה בכלל.

האסטרה 1.4 טורבו נוסעת מצוין, מאובזרת מאוד אבל כמו שנכתב כאן לא מאוד חסכונית. אפשר להגיע לנתוני היצרן וכבר פגשתי איזו אסטרה טורבו אחת שהציגה נתוני צריכת דלק טובים, אבל היא ננהגה בעדינות יחסית. אני באופן אישי הוצאתי מהמנועים האלו צריכת דלק לא מאוד מרשימה.

אז לדעתי, אם אתם מחפשים ביצועים הג'טה 1.4 ליטר תרגיש מהירה יותר. האסטרה 1.4 ליטר נותנת תמורה טובה יותר בכל הנוגע לאבזור. לדעתי בסכום כזה אפשר גם למצוא עוד כמה רכבים אטרקטיביים - שברולט קרוז טורבו, הונדה סיוויק ואם אתם קטני ממדים אז גם פורד פוקוס 2 ליטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...