Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

In ESP We Trust

falou
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי כתבת שהיית במהירות גבוהה. במהירות גבוהה יותר קשה לנעול, לא יותר קל...

תראה, בו תרד מזה עכשיו, כי התיאור שלך לא רק שהוא מראה על חוסר הבנה, הוא מאוד לא עקבי, והמסקנה שלך ברור שהיא שגויה. אתה לא גילית משהו שעולם הפיסיקה והנהיגה המתקדמת לא גילה. אם הרכב לא המשיך ישר בזמן נעילה זה לא בגלל הגלגלים. רכב עם גלגלים נעולים מתנהג כמו בלוק מחליק, הוא מחליק ללא קשר לאן תסובב את ההגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
what he saidעידן אני מנחש שהרכב שלך מתחילת שנות ה2000(או לפחות תוכנן באותן שנים)?

ferrari-599-manettino-photo-by-mark-bramley.jpg

אתה צודק, הרכב שלי משנת 2002.

יחד עם זאת, ב.מ.וו עושה שימוש במערכת ה-DTC שמאפשרת לגלגלים להחליק מעט לפני שהיא מתערבת (המערכת עובדת ביחד עם ה-DSC וה-ABS).

מעבר לזה, הגרסאות שמצויידות ב-M PACKAGE גם מכויילות יותר לכיון הספורטיבי מבחינת מערכות הבטיחות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה זה אומר הלך ההיגוי?

לא ברור לי. הבחורה שהשתמשה באוטו אחרי אמרה שהיא הייתה בתנועה ופתאום לא היה קשר בין ההגה לגלגלים אז החליפו לה אוטו.

what he said^^

פרנקוס במאזדה לדעתי יש ESP (במיוחד אם היא 2011 וצפונה כי משם זה קבוע בחוק) אבל מהירות הנסיעה בסיבוב לא היא זו שתפעיל, אלא זווית ההחלקה,

אז אולי פשוט נהגתי כמו בן אדם כי דאגתי שהרכב לא יחליק והעברתי משקל כמו שצריך...

פורסם

מצד שני יש מצב שדפקת את המסרק\משאבת הגה\רכיב משמעותי אחר...:-P:lol:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...