Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מישהיא שאני יוצא איתה החליטה לבצע עליה מארצות הברית לישראל

עכשיו הבעיה היא שכרגע יש לה דירה במיסיסיפי עם פחות או יותר ריהוט מלא (דירה של בחורה בת 25 זה אומר לא וילה עם מיליון דברים )

וההיתלבטות היא אם להעביר את הכול לארץ באמצעות שילוח ימי והיא מקבלת פטור ממכס או לקנות הכול חדש בארץ...

היא לא ממש יכולה למכור את הריהוט שלה כי האיזור שהיא גרה בו כרגע נחשב יחסית איזור דיי עני

אנחנו מדברים על:

חדר שינה מלא

מכונת יבוש וכביסה

סלון 2 + 3 וכורסה

3 שולחנות קטנים

פינת אוכל

וקצת תמונות ועוד פיצפקס קטנים...

מה אתם אומרים מה שווה לעשות לימכור שם הכול בגרושים (ממש גרושים ) ולקנות חדש כאן ? או להביא הכול לפה...

פורסם

מנסיון של כמה חברים שחזרו מרילוקיישן - עלויות השילוח מארה"ב גבוהות למדי ואיש לא מבטיח שהכל יגיע בחתיכה אחת (לך תילחם אח"כ עם הביטוח). לכן אלא אם כן מדובר בריהוט יוקרתי מעץ באובב או ספות מעור ארמדילו, בד"כ יהיה משתלם יותר למכור בכל מחיר בחו"ל ולרכוש הכל חדש (או מיד שניה במצב טוב) בישראל. מי שבא בגישה חיובית יראה כאן גם הזדמנות לשנות אווירה ולשדרג את עצמו קצת על הדרך.

פורסם

לא יהיה בעיה עם המכונת כביסה וייבוש שעובדות על 110V?

מנסיון,שנאי מבדל של 110Vברמה של 1800 וואט או 2800 וואט שצריך בשביל המייבש {תוצרת ברק כח הישראלית} יעלה יותר מ1800 שקל {היה איזה עוף מוזר שביקש לקנות את זה בחנות,עשינו לו הזמנה מיוחדת ולא תגידו שגזרנו עליו קופון, אבל המחיר היה ממש יקר! -הוא הזמין תנור סאונה מארה"ב...}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הבחור היה צריך להביא גם את השנאי מארה"ב, עולה בין 200-400 ש"ח שם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין מה לעשות עם מוצרי חשמל מארצות הברית . המחיר של הממירים לשימוש יהיה לרוב לא משתלם מול הקניה של מוצר חדש בארץ. (לא תקף במידה ויש במכשיר ממיר פנימי- כפתור 110V-220V)

אבל... שווה לך לבקש ממנה להביא איתה מוצרים שהמחיר בחו"ל זולים מול הארץ. - מחשבים ניידים / טבלטים / פלאפונים / PS3 וכו. אגב את הדברים הייתי מביא במשלוח רגיל. ולכן לא הייתי מביא המון דברים

את הסלון לא הייתי מביא. המחיר משלוח יהיה יקר ביותר. וביחס לעלות לא כדאי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...