Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הרכב עליו אני מברר כיום לקניה,

רציתי לשמוע מחברי מועצת הרכב הנכבדים בפורום הזה עצות, תכונות, מעלות, חסרונות, יתרונות, מגרעות, מחלות מצויות, אלרגיות, תופעות לוואי, צריכת דלק, טיפולים שוטפים, איך המנוע? איך הגיר? מה אורך החיים שהוא מסוגל להתקיים? נח? לא נח? וגם...פירגונים עליו.

בעיקר מבעלי רכב זה בהווה או בעבר.

בקיצור, מידע פרטני.

למה דווקא אותו?

כי הוא נראה מרווח, לא יקר, בדר"כ שמור, ויצא לו שם של אמין.

אשמח לשמוע!

מיועד לשימוש בעיקר בנסיעות עירוניות או בינערוני קצר טווח (30 ק"מ בערך)

לעיתים רחוקות נסיעות מהמרכז צפונה.

פורסם

היה לנו את הרכב בבעלותנו קרוב לשלוש שנים. הרכב היה אמנם 2001, אבל הם זהים טכנית.

הרכב מ-ע-ו-ל-ה. קצת משעמם, כי אתה לא רואה מוסך בכלל למעט טיפולים שגרתיים, שגם לא עולים הרבה. הרכב מאוד אמין ונוח. חסכוני (!).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בתי קנתה פרפקט 2006 לפני כשנה מפרופ בעברית.עד עכשיו לא יצא לי להסתכל מתחת למכסה. העברתי טסט לפני חצי שנה בלי הכנה וזהו. לא "יישור קו " או יציאה אחרת שהמציאו כאן. דלק ולכביש.

פורסם
היה לנו את הרכב בבעלותנו קרוב לשלוש שנים. הרכב היה אמנם 2001, אבל הם זהים טכנית.

הרכב מ-ע-ו-ל-ה. קצת משעמם, כי אתה לא רואה מוסך בכלל למעט טיפולים שגרתיים, שגם לא עולים הרבה. הרכב מאוד אמין ונוח. חסכוני (!).

ראשית, תודה על האינפורמציה, מעודד בהחלט!

כשאתה כותב חסכוני זה גם בדלק?

פורסם
בתי קנתה פרפקט 2006 לפני כשנה מפרופ בעברית.עד עכשיו לא יצא לי להסתכל מתחת למכסה. העברתי טסט לפני חצי שנה בלי הכנה וזהו. לא "יישור קו " או יציאה אחרת שהמציאו כאן. דלק ולכביש.

תודה רבה!

אתה ממש מעודד...

פורסם

היה לי כזה שנתיים בליסינג, חוץ מהמושבים שהיו יכולים להיות נוחים יותר - היה אחלה.

יש לי שכן עם רכב זהה שעבר כ-300000 ק"מ והוא מבסוט עד הגג.

במילה אחת - מומלץ.

המחלה היחידה שאני מכיר בדגם הזה הוא שריפה תכופה יחסית של הנורות בלוח המחוונים.

מעבר לזה - כלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחזיק אחת 2002 כבר 7 שנים. רכב אמין ביותר, לא חוויתי תקלות למעט שריפת נורה בלוח המחוונים כמו שאמר קודמי.

ישנה רגישות של אטם בית מצערת לחדירת מים, שיכול לגרום לבעיות בחיישן וגם במחשב הרכב, מומלץ להחליפו(כ-300 ש"ח כולל ניקוי בית מצערת).

בנושא הדלק, בנסיעה עירונית כ- 8 ק"מ לליטר, בנסיעה ארוכה(אילת) כ-12-13 ק"מ לליטר.

כסאות לא הכי נוחים, מושב אחורי צר יחסית לגודל.

סה"כ קניה מוצלחת ביחס למחיר.

פורסם
מחזיק אחת 2002 כבר 7 שנים. רכב אמין ביותר, לא חוויתי תקלות למעט שריפת נורה בלוח המחוונים כמו שאמר קודמי.

ישנה רגישות של אטם בית מצערת לחדירת מים, שיכול לגרום לבעיות בחיישן וגם במחשב הרכב, מומלץ להחליפו(כ-300 ש"ח כולל ניקוי בית מצערת).

בנושא הדלק, בנסיעה עירונית כ- 8 ק"מ לליטר, בנסיעה ארוכה(אילת) כ-12-13 ק"מ לליטר.

כסאות לא הכי נוחים, מושב אחורי צר יחסית לגודל.

סה"כ קניה מוצלחת ביחס למחיר.

אתה אומר שאין מקום לכיסאות בטיחות מאחורה?

לדעתך צריכת הדלק לא מוגזמת?

כמה עולה לסדר את הנורה בלוח המחוונים?

ומהי אותה בעיה של "רגישות של אטם בית מצערת לחדירת מים", סליחה על הבורות, אבל מה זה איפה זה כמה זה?

תודה רבה רבה על האינפו. בתור בעל ניסיון אתה יכול לתרום לי המון.

פורסם

רכב אמין וטוב, אין חגורת טיימינג אלא שרשרת שלא אמורים להחליף אותה - דבר אשר מוזיל עלויות של טיפול גדול.

אמין וטוב, אם אתה יכול להביא משנתון יותר מתקדם שעבר מתיחת פנים זה עדיף (יש מ 04-06 יוצאות ליסינג, ותקבל עם אחריות).

פורסם

חשבתי לקנות כזאת בעצמי אך אם כבר מדובר באלמרה, עדיפות גבוהה לדגם TEKNA עם האבזור העשיר יותר.

מה שגרם לי לוותר עליה היה בסופו של דבר צריכת הדלק הגבוהה (מאוד לדעתי) לרכב מהסוג שלה, רבים מהאנשים בעבודה שיש להם מכונית כזאת אמרו לי על צריכת דלק משולבת של 8.5-9 ק"מ לליטר...

פורסם

ב-2002 אין רמת גימור TEKNA

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בעיות בגיר???

אתה בטוח? בפרפקט 2002 אוטומט 1.8?

מה הרקע לידיעה? ניסיון אישי?

אם תוכל בבקשה לפרט.

אמר לי את מכונאי של ניסאן שעובד במוסך מורשה של קרסו.

תעשה חיפוש בפורום,אני קראתי לפחות על כמה מקרים כאלה ברכב הזה.

• תוכן חדש...