Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני לפני רכישת מגאן קופה 98 שעל יבש דיי מוצאת חן בעייני. בעיה אחת מטרידה אותי.

הסאנרוף לא תקין. קראתי המון בפורומים ובמיוחד בפורום פה והבנתי ש2 התקלות העיקריות הן מנוע ומסילות.

בשיחה עם בעל הרכב נאמר שהמסילות תקינות והמנוע עובד. הבעיה היא שנשבר משולש מסויים שמחבר את הסאנרוף עצמו.

בעל הרכב טוען שהתיקון לא יקר.

שאלתי היא ככה, מישהו מכיר את התקלה? או נתקל במשהו דומה?

מסובך לתקן? והאם באמת עלות התיקון לא יקרה מדיי.

אנא המנעו מעצות שלעזוב את זה ככה. כי אחד הדרישות שלי ברכישת הרכב זה פונקציית הסאנרוף.

תודה מראש ושבוע נפלא.

:-) just smile
פורסם

הבעיה נפוצה אצל הצרפתיות,מה שכן לכל רכב יש בלאי .

לי יש סאנרוף ברכב גם אני התלהבתי אבל אחרי 3-4 שימושים אתה מבין עד כמה זה סתם חלון שלא נותן רוח וזה רק שורף לך את הקרקפת בשמש **חוץ מפוזה הוא לא נותן כלום**

יש עוד כמה מכוניות שכוללות סאנרוף באותם מחירים - +

גולף שנת2000-2003 -18-22 אלף

סיאט איביזה ספורט שנת 2000-2002

כנ"ל פולסווגן פולו

מיצובישי קולט

קח בחשבון שרובם נסעו ע"י צעירים שקרעו אותם ולכן זה כמעט בלתי אפשרי למצוא רכב שמור.

• תוכן חדש...