Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרו עליי מהמסוך והודיעו לי שכל המנוע סדוק ואין איך לסדר אותו אלה רק להחליף מדובר באאודי tt שנקנתה ממגרש.

ומנוע חדש עולה מעל 10 אלף שקל לא יודע מה לעשות חייב את העזרה שלכם.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

תתחיל בלתת לנו יותר פרטים:

הרכב נבדק במכון בדיקה מטעמך? מה היו התוצאות אם כן?

הסוחר חתם על טופס גילוי נאות?

יש זכרון דברים/הסכם? מה תוכנו?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הכל הולך לטובת הסוכר הרכב כמובן שנבדק והיה רשום שם מספר תקלות במנוע אבל לא היה רשום על סדקים או משהו ועשינו הסכם הכל. ומזה טופס גילוי נאות?

יש אפשרות לעשות משהו המוכר אמר לי אחרי הבדיקה שרוב התקלה של המנוע זה המותחנים שצריך לסדר והוא התחייב לי על זה שהוא מסדר. וזהו ככה המנוע פיקס.בסוף אחרי 4 ימים גם נקרע הרצועה וגם גילו שכל המנוע סדוק.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

טופס גילוי נאות:

http://www.iga.org.il/assets/forms/g_naot.pdf

תקרא ותראה, שעל מוכר רכב משומש שזהו עיסוקו לגלות לך הכל על המצב של הרכב.

אם לא עשה כן, ולמרות זאת חתם על הטופס הוא בבעיה.

לגבי הסדקים בראש המנוע- הם נגרמו מקריעת הטיימינג (כתוצאה מפגיעת הבוכנות בשסתומים,הם "קרעו" את הראש) ולא היו קיימים קודם .

גם המכון מכוסה- לא תוכל לתבוע אותם. מבחינת השופט (אם נניח תחליט לתבוע), עצם זה שהם אמרו לך שיש בעיה במותחנים, היית צריך להמשיך מהמכון למוסך להחלפתם , על גרר. לא בנסיעה.

כמובן שזה מוגזם ולא ריאלי, אבל מבחינתם הם אמרו שיש בעיה. הם גם תמיד אומרים "לבדוק החלפת רצועת תזמון במוסך מורשה".

ככה שהת*ת שלהם מכוסה היטב.

ההצעה של המוכר במקרה הזה היא די הוגנת.

אין שום שופט שיכפה עליו ביטול עסקה.

זה כשל שנובע מבלאי, שלמרות שהוא לא טיפל בו, אתה הוא זה שהמשיך לנסוע כך (למרות שידעת על הבעיה) והכשל קרה אצלך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תן לי להבין משהו:

קנית רכב שאתה לא יכול לאפשר לעצמך מסוחר רכב שאמר לך בפירוש שיש בעיה במנוע?

.Your average Notepad

פורסם
הכל הולך לטובת הסוכר הרכב כמובן שנבדק והיה רשום שם מספר תקלות במנוע אבל לא היה רשום על סדקים או משהו ועשינו הסכם הכל. ומזה טופס גילוי נאות?

יש אפשרות לעשות משהו המוכר אמר לי אחרי הבדיקה שרוב התקלה של המנוע זה המותחנים שצריך לסדר והוא התחייב לי על זה שהוא מסדר. וזהו ככה המנוע פיקס.בסוף אחרי 4 ימים גם נקרע הרצועה וגם גילו שכל המנוע סדוק.

ברור לך שהסדק בבלוק נובע מקריעה של הרצועה

לא היו לך סדקים לפני

לא הייתה יכול ליסוע והרכב היה בשלולית של שמן .

עם כל הצער על מקרה (ויש הרבה צער,גם אותי ניסו לרמות בכמה מגרשים) ,אין לי ממש מה להציע לך למעט לנסות להגיעעם המגרש להסדר השתתפות שלו בעלות התיקון.

דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה לשים ברכב שלט גדול של "רכב זה נקנה ממגרש זה בתאריך XXX ולאחר 4 ימים הלך לו מנוע"

תגרור את הרכב ליד המגרש ותחנה אותו שם.

אתה תראה שהבעלים של המגרש יגיע איתך להסכם.

לפני כמהשנים היה בעלים של טיוטה היילקס שעשה דבר זהה עם היבואן של טויוטה ולאחר זמן קצר הוא הגיע איתם להסכם.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ההצעה של מפיסטו יכולה גם לגרום לכך שבמקום להגיע להסכם יגיע בעל המגרש לביתך..

יש לי הרושם שרוב בעלי המגרשים אינם פוסט דוקטורנטים, וישנם מגרשים שנאמר עליהם שהם מנוהלים ישירות ע"י גורמים מהעולם התחתון.

אגב, גם אותו בעל טויוטה נתבע בבית המשפט ע"י טויטה על מעשיו..ורק כך הגיעו להסכם.

יש סיכוי שבעל מגרש לא יבחר באופציה המשפטית ליישוב המחלוקת.

לשיקולך

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• ספונסר פורום
פורסם
היום התקשרו עליי מהמסוך והודיעו לי שכל המנוע סדוק ואין איך לסדר אותו אלה רק להחליף מדובר באאודי tt שנקנתה ממגרש.

ומנוע חדש עולה מעל 10 אלף שקל לא יודע מה לעשות חייב את העזרה שלכם.

אני מאוד מצתער על מה שקרה לך .

קודם כל נסה לעצור את החלפת המנוע ,עד לבדיקה מעמיקה יותר

לדעתי יש לקרא את טופס הבדיקה ,הסכם המכירה ,ולבדוק את מנוע הרכב בקפדנות .

צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך יותר .

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

צור קשר ללא התחיבות מצידך אנסה קודם כל לכוון אותך בהליכים ראשוניים .

יש בידי הנסיון והידע המשפטי בנושא ,ועורך חוות דעת משפטיות .

לפי הממצאים נעדכן כאן את חברי הפורום .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...