Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שהגיענו לזמן הזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוצע!

והנה סקירה קטנה על חמש השנים האחרונות שבהן (מאז לידת בכורי בערך) הרכב באחסנה יבשה.

הוא חונה בחניון חשוך ויבש אי שם, אני מבקר אותו בתדירות של כל כשבועיים לערך.

המצבר התרוקן לחלוטין עד לרמה שהרכב לא נשאר מונע אם כבלים אינם מחוברים אליו, אבל מניע בקלות איתם.

אני מדי פעם ממלא נוזל קירור שנעלם לאיטו - כנראה פשוט מתייבש ? נוסע מעט בסיבוב בחניון שהצמיגים לא יתבלו, בודק מפלס שמן שלא חסר.

חיצונית היא במצב מצויין כפי שיצאה מהפחחות אי אז ב 2005

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82264&

יש לי ארבעה ג'אנטים 14" יפהפיים שאשתי קנתה לי מתנה בזמנו, כאלו :

95034d1204856430-alfa-sprint-wheels-3.jpg

לכשיירווח לי קצת יותר כלכלית ומבחינת הזמן אצייד אותם בצמיגים טריים והסוד תעבור לסוע עליהם.

אני עוד צריך לשקם ולהחזיר כל מיני פסי קישוט וניקלים חיצוניים, להשיב לפעולה את אור הפנים ותאורת לוח השעונים, לסדר שק ידית הילוכים (איתי, יש לי עוד את הגזרה שאחותך הכינה בזמנו...), לרפד מחדש את המושבים ולשקם את הספוג שלהם, לכוון מחדש את דלת הנהג ששברה לי את היד בזמנו, למצוא בקליות במצב טוב יותר לצד שמאל מאחור, לשתול מנוע 1.5 עם קרבוטורים כפולים ששוכב אצלי בארגזים (טוב, זו לא בדיוק חובה...).

בביקור הקודם גיליתי נקב זעיר בצינור הגמיש שמכניס דלק לקרבורטור וכעת גם מתיז אותו החוצה, אז מן הסתם הוא יוחלף בקרוב עם כל בני מינו.

אני מתכנן להשאיר אותה אצלי לעולמים, אני לא חושב שיש סכום כסף ששווה פרידה ממנה. אולי רק החלפה למשהו אחר איטלקי כמו ג'וניור חזקה או ספרינט מעניינת בעתיד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

אחלה אלי, מזל טוב!

השק שעשיתי אז נראה כמו חדש, בן 6 בערך. אם אתה רוצה תפירה, אתה מוזמן.

גם שלי מחוסרת טסט כבר כמה שנים אבל עומדת מכוסה בחניה סגורה ומשוועת ל-TLC.

פשוט הלכת למשרד הרישוי וקיבלת את הסטטוס החדש?

אגב, אני מחפש קרב' כפולים 36, אם אתה רוצה להיפטר משלך או יודע על אחרים - אשמח לדעת (ובזאת כל חבר פורום

עם מידע רלוונטי יבוא על הברכה ועל השווארמה שאזמין אותו :-P).

בהצלחה בשיקום, חבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שום בעיה, העניין לקח בדיוק 3 דקות.

שלום, יש לי רכב שנת 83, רשיון מוקפא, אני רוצה להפוך אותו לאספנות.

הנה ת.ז, הנה רשיון.

בבקשה אדוני, הנה רשיון רכב לתשלום.

ולגבי הקרב׳ - ׳צטערת. זה אני לא מוכר....

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מזל טוב, תהנה, ללא ספק אלפא מהנה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...