Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הגיע אליי מכתב ממשרד הרישוי ובו מבקשים לעבור קורס נהיגה נכונה באוניברסיטה הפתוחה או בעמל, הבנתי שהוא אורך שניים/שלושה מפגשים ועולה 218 ש"ח.

האם הקורס ניתן בשפות שונות?

האם יש מבחן שחייבים לעבור בסיום הקורס?

מספר נקודות: 12.

תודה, אם לא מתאים לכאן, תעבירו בבקשה לפורום המתאים.

פורסם

כאן :arrow: יש מידע על הנקודות וקורס הריענון.

אולי המידע כאן יסייע לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן תודה ראיתי, ענה לי על השאלות.

אבל הנקודות תקפות רק לשנתיים והעבירות בוצעו ב2006 ו ב 2008, הן היו אמורות לצאת מתוקף.

והמכתב הגיע רק היום, יכול להיות שזו טעות? למה לא שלחו את זה לפני 4 שנים?

אני מחפש את הטלפון של משרד הרישוי אבל אני לא מוצא.

פורסם

עברת דירה בתקופה הזו?

החלפת כתובת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

:mm_yeah:

אולי כדאי שתפרסם את הטלפון הישיר שעימם יצרת קשר.

יכל לסייע לאנשים כאן בעתיד.

ל'

• תוכן חדש...