Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פולו GTI 2011. לפני שבוע נדלקה לי הנורה של הנוזל קירור ברכב, מילאתי בנוזל G12 ומים ביחד 60/40 עד האמצע

בין שני הקוים ועכשיו לאחר שבוע עוד פעם נדלקה הנורה וראיתי שעוד פעם חסר, מיד לקחתי את האוטו למוסך ושם אמרו לי שיש צורך

להחליף את הרדיאטור למזלי הרכב באחריות עדין אך בכל זאת אני רוצה לדעת האם אני איכשהו גרמתי נזק לרדיאטור? או ממה נגרם דבר כזה בכלל?

תודה.

פורסם
ייתכן שמדובר בפגם ברדיאטור, אבל האם הרכב נסע הרבה זמן ללא מים? האם התחמם?

הרכב לא נסע בלי מים כלל כל פעם שנדלקה נורה מילאתי לפני שהמשכתי בנסיעה. אני עוקב אחרי הטמפ ברכב כל נסיעה ולא שמתי לב לעליה בטמפ.

פורסם

במוסך אמרו לך ממה נובעת הנזילה?

הסתכלת במקרה על פקק הפתח מילוי שמן מנוע? האם יש סימנים של "טחינה" כמו קצף סמיך לבן על הפקק?

Opel Adam S 2017

פורסם

את האמת שהאחראי שם במסוך לא באמת הסביר לי למה הנזק נגרם פשוט אמר שיש צורך להחליף את הרדיאטור שעמדתי ליד הרכב כשבדקו אותו הם העלו את הרכב על הליפט והוא פתח את המכסה שמתחת למנוע ובדק במשך כמה דקות עם המנורה ולא היה נראה כאילו הוא מצא משהו חריג פתאום אני רואה אותו ניגש לאחראי ואומר לו שצריך להחליף רדיאטור.

בגלל זה שאלתי את השאלה פה האם אני גרמתי את הנזק או שזה פשוט קורה?

פורסם

רכב חדש משנת 2011 לא אמורה להיות בעיה ברדיאטור, ייתכן והיה פגם ברדיאטור ומכך נזילה ולכן הוחלף לך לרדיאטור חדש.

Opel Adam S 2017

פורסם

יכול להיות היה פגם ביצור של הרדיאטור.

אצלי באוטו פעם הייתה נזילה מהרדיאטור ביגלל אבן בגודל של 0.3 ס"מ שעשתה חור קטן.

במקרה שלך אני לא חושב שהוא נפגע כי אחרת אף אחד לא היה מחליף לך אותו בחינם.

• תוכן חדש...