Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים עשו לי ונדליזם באוטו על הגג, אני לא רוצה לתקן את זה כי אני מפחד מירידת ערך קשה לאחר התיקון.

האם ניתן לתבוע את הביטוח על הנזק מבלי לתקן את הגג? מדובר בחברת "הראל"

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כן, אפשרי. התהליך הזה נקרא תביעה גלובאלית. הנזק ישולם ע"פ דוח השמאי וללא מע"מ (בניכוי ה.ע כמובן) , את המע"מ תוכל לתבוע בעתיד, במידה ותרצה לתקן.

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

• ספונסר פורום
פורסם
כן, אפשרי. התהליך הזה נקרא תביעה גלובאלית. הנזק ישולם ע"פ דוח השמאי וללא מע"מ (בניכוי ה.ע כמובן) , את המע"מ תוכל לתבוע בעתיד, במידה ותרצה לתקן.

אכן יש מצב לתביעה ללא תיקון,הפתיע ואומר שגם ירידת ערך מגיעה לך אפילו שלא תיקנת בפועל.

צור איתי קשר טלפוני העזור לך יותר ללא התחיבות מצידך

0546999223 אלי

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
ילדים עשו לי ונדליזם באוטו על הגג, אני לא רוצה לתקן את זה כי אני מפחד מירידת ערך קשה לאחר התיקון.

האם ניתן לתבוע את הביטוח על הנזק מבלי לתקן את הגג? מדובר בחברת "הראל"

וינדלו לך את הBMW??? ?

PDR לא יעזור שם?

פורסם

כן ב BMW :evil: כמה נערים "שיחקו" ואז אחד מהם טיפס לי על האוטו.. תפסתי אותם וביצעתי עליהם מעצר "אזרחי"..

לא נראה לי שהם יטפסו יותר על מכוניות, למחרת הייתי בזיהוי פלילי ולקחו דגימות אצבעות מהאוטו ומתנהל נגדם הליך פלילי.

באשר לPDR כנראה שניתן לעשות אותו על הגג , אך כאשר יפרקו את הגג מבפנים והSUNROOF. אני כמעט בטוח ששום דבר לא יחזור למקום כמו שהוא יצא מהמפעל. ככה שזה בטוח יסדר לי עוד צרות.

סה"כ ניתן לחיות עם הנזק הנ"ל והוא לא כך בולט לעין, אלה אם כן מפנים את תשומת ליבך לאותם מקומות. העין שלי כמובן שקופצת כל פעם, לאותם מקומות של הפגיעה ואני לא יכול לומר שזה לא מציק לי. :2gunfire:

פורסם
כן ב BMW :evil: כמה נערים "שיחקו" ואז אחד מהם טיפס לי על האוטו.. תפסתי אותם וביצעתי עליהם מעצר "אזרחי"..

לא נראה לי שהם יטפסו יותר על מכוניות, למחרת הייתי בזיהוי פלילי ולקחו דגימות אצבעות מהאוטו ומתנהל נגדם הליך פלילי.

באשר לPDR כנראה שניתן לעשות אותו על הגג , אך כאשר יפרקו את הגג מבפנים והSUNROOF. אני כמעט בטוח ששום דבר לא יחזור למקום כמו שהוא יצא מהמפעל. ככה שזה בטוח יסדר לי עוד צרות.

סה"כ ניתן לחיות עם הנזק הנ"ל והוא לא כך בולט לעין, אלה אם כן מפנים את תשומת ליבך לאותם מקומות. העין שלי כמובן שקופצת כל פעם, לאותם מקומות של הפגיעה ואני לא יכול לומר שזה לא מציק לי. :2gunfire:

לא מסכים עם הטענה שהכל לא יחזור למקום כמו שצריך, גם תלוי איפה הפגיעות לא בטוח שצריך לפרק את כל ריפוד הגג.

פורסם

חלק מהמומחיות ב PDR זה לא לפרק את האוטו כדי לתקן.

לך ליעקב אלטר. תשמע מה הוא אומר. לקבל חו"ד לא עולה כסף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

יעקב עושה בעצמו את הPDR, אך יש לו בעיה לעבוד עם ביטוח.

הוא טוען שכן צריך לפרק את הריפוד גג, וזה מפחיד אותי.

ישהו מכיר עוד מומחים לPDR?

פורסם

אוטופיקס בהרצליה. ברח' החושלים, מול אגאדיר בערך.

לדעתי אם יעקב אמר שצריך לפרק, לא תמצא חו"ד שניה שונה מזה.

אבל שווה להראות להם את האוטו, הם נחשבים לקוסמים.

כל הקוסמים האלה (יעקב,אוטופיקס) לא אהובים על חברות הביטוח. האחרונות מעדיפות שאיזה מחוצ'קן יתקין לך חלק תחליפי מסין/משומש ,על העוקם, ובחצי המחיר, ויפתור אותם מעונשך, במהירות, ובסכום הקטן ביותר האפשרי, ולא שאיזה מומחה יעבוד על האוטו שלך יום שלם ויחזיר אותו למצבו המקורי, ללא סימני נזק.

הרי אותו מומחה ידרוש (בצדק) סכום נאה עבור עבודתו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...