Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אמא של אשתי מכרה את רכבה מסוג סוזוקי SX4 ומחפשת רכב חדש. הרכב מיועד לנסיעות בעיר בעיקר ומידי פעם גם בינעירוני, אך לעיתים רחוקות. (מדובר בחיפה, בעיקר דרך פרויד).

התקציב הוא 90K ש"ח משומש או חדש ואם ניתן לרדת מכך, מה טוב.

הרכב צריך להיות אוטומטי.

לא חייב רכב גדול מידי, אך עדיף שלא יהיה מאוד קטן ויוכל להכיל נסיעה של 4 אנשים ובגאז' נורמאלי לקניות.

האם שווה להציץ בשוק החדשות?

האם שווה לרכוש מליסינג בהנחה שניתנת הנחה של לפחות 25% והיד 00?

על מה שווה להסתכל?

מקווה שיש מספיק מידע.

אודה לעזרתכם,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

I30 יכולה להיות אופציה מעניינת בתקציב של 60,000-85,000 ,שנתונים 2009-2011.

חפשו אחת שמורה,שלא עברה תאונות רציניות ועם ק"מ נמוך ותיהנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שווה לבדוק את החדשות 0 ק"מ לקראת סוף השנה ולפקוח עין גם על המבצעים אצל שלל היבואניות.

בתקציב הזה תוכלו לקנות סופר מיני כמו יונדאי I20, אולי קיה ריו. אם הקונספט של משפחתית קטנה עם בגאז' מועדף אז הקיה ריו מגיעה גם כסדאן וליונדאי יש את ה-I25.

שווה גם לבדוק בלוחות היד השניה, יש לא מעט רכבים פרטיים כמעט חדשים שנמכרים מכל מיני סיבות ואפשר לקבל רכב כמעט חדש במחיר זול בפער ניכר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...