Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תמונות ראשונות של קורוס GQ3


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא זוכר, מדובר במיזם המשותף של החברה לישראל וצ'רי הסינים.

 

למעט הגריל המוזר, המראה דווקא הרמוני ובוגר. הרבה יותר מעניין, למשל, מסקודה ראפיד(עיצוב הפנים דווקא מזכיר אותה במאוד - ולא לטובה).

 

אלו הן תמונות רשמיות ראשונות של הגרסה הסדרתית, אשר תוצג רשמית בתערוכת ז'נבה הקרובה(טרם נחשפו המפרטים).

 

http://www.autoweek.nl/nieuws/21665/qoros-gq3-eerste-fotos

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הבשורה תצטרך להיות במחיר...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
למי שלא זוכר, מדובר במיזם המשותף של החברה לישראל וצ'רי הסינים.

 

 

yes. i want to buy that

:roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

 

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
×
×
  • תוכן חדש...